• rakurs
    1.6k
    Možda nikad nije prodao za novce koje je tražio, ali UVIJEK je prodavao za puno više od onog što smo mi nudili. Najbolje da nama da za 3 milje Fruka, a ne nekom Betisu za 7...
  • Droljo
    18k
    Nebi radeljića da je besplatan! 2 milje + topić! Tu je netko lud skroz jbte. Za malog valinčića se kao ciganimo sa 750k pa mrvicu podignemo a istra traži oko 2 milje bla bla a za ovo drvo drveno iz rijeke nudimo ovo gore?! Ajd nemojte me jebat ljudi.
  • Nolifer
    11.8k
    Ajd nemojte me jebat ljudi.Droljo

Tolko blesavi pak nismo... Tak da nebumo :rofl:

#NoHomo
  • ElDorado
    4.5k
    Ak Filipovic ide u Slaven, Čavlina u Loksu, ko bu ostal?
  • Orc123
    12.4k
    Poslje j.anja nema kajanja! Da smo mogli dovesti neke igrace mogli smo, dal je pitanje kako bi se oni razvili ovdje je. I Bulat je bio ogromna nada, gdje je sad? Da je otisao u Rijeku vrijedio bi 4 milje jer ne bi imao takav pritisak, igrao bi, drugaciji je put. Nisu svi spremni da budu na razini Dinama u datom trenutku! Kuleta smo cekali 4godine da bi nesto isporucio, ne mozes cekati tako svakog igraca. Nitko ne garantira da bi se navedeni igraci uopce razvili u Dinamu, mozda bi ih sad posudili Slavenu ili Zrinji ili gledali kako raskinuti ugovor.

To je nogometni zivot. Da smo uzeli Gabrijela za 4 milje dad ni zaradili 40milja eura, ili mozda ne? Tko bi ga znao...mozda bi sjebao krizne, mozda ga trener ne bi volio, mozda bi u jednoj losoj sezoni kao sto je ova bio proglasen panjem i dali bi mu raskid na nasu stetu.....tko moze garantirati?

Smijesne su mi to, da smo doveli i zasto nismo?
    Sta bi rekli onda ovi u Seriji B za Petka? Onda ovi vani za Livaju....ne razvije se svaki igrac u svakom klubu...potrebmo je puno toga da se poklopi. Tak da......tak je trebalo biti i sve se događa s razlogom.

Mozda smo sjebali ovu sezonu da bi opet imali niz od 10-15g ...tko zna....
  • dumitrumitu
    1.5k
    Pa Zagi, mora se netko brinuti za atmosferu u svlačionici.
  • NORTE
    17.2k
    Ak Filipovic ide u Slaven, Čavlina u Loksu, ko bu ostal?ElDorado

Nevistić prvi, a Zagorac ima ugovor.

Ovim mlađima na posudbi stavit klauzulu da ih možemo povući u vrijeme transfernog roka.
    Neka brane i čekaju priliku.

Uvijek možemo potpisati slobodnog golmana ako zatreba, kao Barcelona.
  • austrijanac
    7.5k
    Mišljenja sam da TB je na standbyu kod nas dok ne vidimo što će bit s RPG/Valincic
  • Nogo
    8k

https://www.transfermarkt.com/maestro/profil/spieler/666551#google_vignette

Neću stavljati pod vijesti jer je rekla kazala pa stavljam ovdje.
  • CastAway1986
    3.3k
    Pricam jučer s kolegom s posla , starim škriparom koji kaže da Radeljic i u Nk Širokom Brijegu bio ništa posebno za razliku od recimo Valinčića koji je imao ono nešto..Pa eto ako smo još zagrijani za HNL transfere ajmo zapet i rjesit Valinčića i Jagušića i da to bude to što se tiče naše lige..Fokusirajmo se na igrače koji znaju s loptom , iznose je bez problema i sudjeluju u otvaranju igru a Radeljic nije takav..
  • Nogo
    8k

Malo otvoriš portale, baciš oko na 1.hnl ovdje na forum, zbrojiš 2 i 2.
  • keppi
    420
    Za Tea Barišić iz Lyona 24 sata piše da je meta Rijeke.
  • Peškaman
    7.3k
    Vjerojatno Teo Barišić iz u21 Lyona.
  • Sbkbbb
    378
    ako ovaj ima 21 godinu ja imam 14
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.