• Crusades
    16.4k
    izbori su bili nakon AEK-a
  • Nogo
    7.1k
    4a9dd799-7b86-4a10-a905-1a6db7300d8c.png

Današnji dan i Zvone "slikovito".
    Toliko od mene za danas.
    Laku noć moji Dinamovci.

Ps : mogla bi sutra pasti koja suza ako krenu videa oproštaja Batija, Pjace i Petka! :cry:
  • badjibadara
    5.2k
    Jedini čovjek na svijetu koji je mogao napraviti ovo što je danas napravljeno zove se Zvonimir Boban.
    Nema minimalne šanse da bi se još netko usudio bez pardona odrezati tri glavna igrača u jednom danu.
    Činjenica je da je prošlosezonski Dinamo veći dio godine bio spor, bezvoljan i lako čitljiv, da se teško vidio trenerov rukopis.
    Intencija je da se stvori brza, mlada, možda i najbitnije gladna ekipa, jer vjerujem da su vedete poprilično zasićene (djelomično) titranjem jajca kroz godine, i da nam je ta svježa krv neophodna.
    Puno veći hendikep je bio kada su odlazili Orša, Livi, Šutalo… svi redom u naponu snage, i na žalost nismo ih kvalitetno nadomjestili.
    Brzo će pripreme, brzo će se vidjeti čime raspolažemo i u kom smjeru točno jurimo.
    Ono što znam je da zasigurno neće biti istaknutog transparenta tipa: Danas vam se igra, ili opet šetnja, jer nakon ovoga, nitko se više neće usuditi vući po terenu, birati utakmice ili srati preko menadžera.
    Ovo je poruka koja će jasno i glasno odjeknuti, i koliko god da smo očekivali neke rastanke, ipak su nas sve skupa zatekli.
    Poruka je poslana igračima, menadžerima i svim drugim klubovima. Njih je zateklo još i više.
    Danas smo vidjeli da više nema blefiranja ili zajebancije sa klubom, sve devijacije će se brzo rezati, a dali je Zvone lud ili vizionar, vrijeme će pokazati.
    Tipujem na ovo drugo.

Dinamo!
  • Medvedgrad
    606

paok je bio 5 i 12 dana iza.
  • Srelee
    192
    Kakva je situacija s tim Ljubicicem odavno se pise nas igrac svi ga stavljaju u prediction sastav,jel to 100 posto rjesena stvar?
  • Toni90d
    1.8k
    Podrška Bobanu!

Sa ovim potezima je pokazao da nitko nije iznad kluba, tko neće igrati na 100% za ovaj sveti dres, tko ne želi voditi brigu o svom tijelu izvan terena, nema šta tražiti u Dinamu, pa kako god se zvao i primao koliku god plaću.

A momčad je trebala davno dobiti remont, normalno bi se to odradilo u par transfer rokova, ali su te prilike propuštene.
    Nakon sezone gdje smo bili tek 2. pored nikad lošijeg prvaka, gdje si igrači u LP išli na 120%, a na nekim HNL utakmicama doslovno šetali, prisiliti su Bobana i klub da naprave drastične mjere i pokažu ostalima da je dosta zajebancije, da je sa takvim pristupom gotovo.

Igrači odlaze, uprave prolaze....
  • Time
    1.3k
    Kad je zadnji put bilo da nemamo reprezentativca?
  • skener
    3.2k
    Kada u istom danu ostaneš bez igrača s brojem 9 i 10 jasno je da klub okreće novu stranicu. Ne samo to, mi krećemo u cijelo novo poglavlje.

Budimo pošteni prema samima sebi i priznajmo da smo cijelu proteklu sezonu tražili ovako nešto.

Iako je tek početak Lipnja mi smo mirni što se tiče šokova odlazaka do kraja prijelaznog roka.
    Sada se potpuno okrećemo dolascima i slaganju nove momčadi.
    I sve to pod vodstvom osobe čiji smo povratak u Dinamo zazivali godinama.
  • Jurki
    17.7k
    Kad je zadnji put bilo da nemamo reprezentativca?Time

Ove godine smo imali kolko 4-5 reprezentativaca (Baturina, Pjaca, Sucic, Petko - Hrvatska) Hoxha (Albanija).. pa je bil teski debakl..

Imat cemo opet reprezentativce.. samo treba malo vremena.
  • Krizy
    57.8k
    Kada u istom danu ostaneš bez igrača s brojem 9 i 10 jasno je da klub okreće novu stranicu. Ne samo to, mi krećemo u cijelo novo poglavlje.skener

Što se tiče prvih 11 brojeva lako bi mogli ostati na:
    4 - Torrente (ozlijeđen)
    7 - Stojković
    8 - Kačavenda
  • masacusec
    5.5k
    Vrlo hrabar potez Bobana koji je pokazao da ima mudanca.
  • Crle
    1k
    Velika muda. I očito zna dobro što radi i zašto to radi.

Baš sam razmišljao kako se 100% slažem da ovo treba ovako napraviti jer se radi prekasno. A da sam na njegovom mjestu ne znam da li bi imao muda ovo ovako napraviti.

Dobili smo sa njim čovjeka baš kakvog smo trebali. Pravi kapetan.
  • db-izbjeglica
    17.8k
    Potezi!

Ja se nadam da će biti još odlazaka jer trenutna dinamova momčad ne zaslužuje ništa drugo.

Ako treba sezonu-dvije graditi pravu momčad. To mi je višestruko draže nego gledati nakupinu igrača iz prošle sezone.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kako radimo, kako radimoooo.

Tema Petković je zatvorena pa da tu nešto napišem. Svaka mu čast i hvala na svemu, ali očito je bilo vrijeme. Zapravo idealno vrijeme je bilo prošlo ljeto jer sve dalje, tj. protekla sezona je bila čisto mučenje. Vraćanje, ozljede i čekanje, a realno igrač koji se ne brine o sebi koliko bi trebao i to onda posljedično vuče sporiji oporavak je neupotrebljiv i ako nije htio pristati na smanjenje ugovora i bonuse po nastupima sretno mu bilo i široko mu polje. Plus činjenica tj. glasine da je bio glavni remetilački faktor od senatora u svlačionici i jasno je da je bilo vrijeme za odlazak. Sad je sve svježe i vruće, s protekom vremena ćemo svi znati cijeniti što je sve pružio i dao Dinamu.

Pjaca me malo iznenadio, ali ok razumijem ga, on je imao postojeći ugovor i nije ga htio mijenjati. Šteta da je samo jednu sezonu bio, al sretno i njemu.

Sviđa mi se da se potezi vuku i to kako i da radimo veliko rekonstrukciju momčadi, a ta ista rekonstrukcija kasni negdje 2 godine. Moralo se to kad tad i bome Boban vuče poteze sve u 16. Što je s Hoxhom? Bez obzira na njega trebamo lijevo krilo i jednog do 2 lijeva beka i bar jednog još napadača. Ofenzivno smo već sad dobro pokriveni, a vjerujem da će biti još dolazaka i na tim pozicijama.

Gradi se mlada, potentna i gladna momčad i to stvarno izgleda dobro. Sviđa mi se kad dođu igrači poput Lisice koji ima sliku ko malac u dinamovom dresu i kojem je san bilo igrati za nas i htio je samo u dinamo, bez obzira na druge ponude. To tražimo i to želimo!
  • Fan
    1.1k
    Zagorac, Bočkaj, Mmaee, Ristovski (službeno je još tu), Perić, Ademi, Hoxha, Kanga, Kulenović (jedini za kojeg mislim da ne mora nužno otić, ali ako dođe dobra ponuda...), Cordoba, Mbuku (službeno je još tu).
    Još bi 10 igrača trebalo otići.
    Bože dragi, u zadnjih 5 godina smo toliko smeća nakupili i preplatili da je to čudo.
    Nek od ovih 10 ode 5+ i ja sretan, klub bi napokon mogao prodisati.
    Još jednom, apsolutna podrška Bobanu za rezove, iako me boli što su Pjaca i Petko morali otići ispred ovih gore nabrojanih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.