• don
    13.4k
    nekin ljudima želin da se vrate na dan utakmice Gorica - Dinamo i imena kakvim su nazivali igrače a sad je problen jer idu. Prema svima ću imat ogromnu zahvalnost ali jebiga, triba moć odvojit emocije od posla.
  • Ludovic IX
    8.8k
    hajduk je sa jednim igračem i 10 pomagača i bez igre imao dva boda manje od nas sa baturinom, sučićem, pjacom i ozlijeđenim petkom..

treba vjerovati u igru, i onda će igra izbacit nove pojedince ko što ih je izbacila igra u Rijeci. Fruk je briljirao u Rijeci al je ovakve brojke imoi Andrijašević pa je napravio kurac od karijere.

rijetki su igrači ko olmo ili modrić koji če vjerovatno u svakom sustavu dobro igrat ali bez obzira na tezinu dresa, igračima poput lisice, valinčića ili jagušića koji su radili neku razliku u svojim klubovima, trebalo bi bit lakše dobro i bolje igrat pored KTC-a, mišića ili Stojkovića koji su bolji igrači od njihovih bivših suigrača. i ako naš trener uspije dobit da ono što su dobro radili tamo , da to ponove i ovdje i još to poboljšaju, onda nećemo imat problema.

ove sezone nije bilo igre pa niti jedan pojedinac nije iskočio..donekle stojke i sučić jesu napredovali ali nitko drugi nije
  • GOAT
    2.9k
    Jedan here we go, sretno Bati
  • Common Sense
    1k
    Podcijenili smo ih ove sezone, ne smijemo ponavljati greške i činiti to i ubuduće. Očekivanja će biti velika, bit će jako puno mladih igrača u momčadi od kojih su neki odigrali tek nekoliko dobrih utakmica u HNL-u, a neki ni toliko. A tražit će se od njih da iznesu sezonu i budu prevaga. Imamo trenera za kojeg ni on sam ne može znati je li spreman na ono što ga čeka (da se razumijemo, ima moju punu podršku). Upitno je kakve igrače uopće možemo dovesti, pogotovo napadače (hint: Frigana i Miereza sigurno ne možemo).
  • Omake
    9.3k
    Večeras nema spavanja! Svako malo neki breaking news.
  • hardek
    4.7k
    Očito je Boban odlučio danas poskidat sve moguće flastere. Nadam se da dolasci slijede u sljedećih par dana
  • NB86
    16.8k
    Iskreno nadam se da nismo isplacivali nista petku i pjaci za raskid, to mi nema bas nikakvog smisla
  • skener
    3.2k
    U roku par sati ostati bez Petkovića, Baturine i Pjace

Nije lako, dapače teško je. Nećemo se lagati, boli to sve, ali jbg
  • E46
    1.4k
    taj hnl je sprdacina od lige koju cemo mi osvojit iduce godine i sa ovim za vas mladim sastavom, jbt pa sad u kaficu nakon 10.pive cemo naći 10 napadaca koje mozemo dovest a da bi preorali tu jadnu ligu. Problem ove godine je bio pristupa i teske bolikurcine od igraca koji sada odlaze i koji bi sjebali trenera koji to nije zasluzio.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Petko, Pjaca, Baturina, Sučić, Ademi, Rista...baš puno odlazaka glavnih igračaNogo

Evo suza mi suzu suztiže jer u narednoj sezoni nećemo pratiti Ademijevo lijeganje na travu i traženje zamjene nakon 12 minuta penzionerskog nogometa, Riletovu nervozu prouzročenu nemoći, Bruninu jednu utakmicu mjesečno itd, itd...s tim igračima bi iduće sezone uzeli još manje bodova nego ove.
  • Medvedgrad
    606
    Ajde daj..Petko je kriv,a Neva na golu kaje primio 50 komada ne snosi dio krivice..sarenicvjetic

Kojih jebenih 50 komada?

Nevistić u prvenstvu je primio 27 golova u 24 utakmice.
  • Fan
    1.1k
    Slomljen sam zbog odlaska Petkovića kojeg povezujem sa najljepšim razdobljem gledanja Dinama i gdje sam se ponovno zaljubio u nogomet.
    No, ovo se moralo napraviti za dobrobit kluba, trebamo ići dalje s novim snagama, a ne onima na izmaku te dajem Bobanu punu podršku.
    Hvala mu na svemu što je dao za Dinamo i sretno dalje, a mi se moramo okrenut budućnosti.

Neva, Galešić, RPG, Mišić/Ljubičić, Stojković - vjerujem da su to igrači za prvih 11 Dinama.
    Filipović, KTC, Živković, Lisica, Kača, Soldo, Valinčić, Vidović, Mudražija odlični backupovi, ali trenutno ne vidim nikog u prvoj ekipi, eventualno Vidovića ako se Stojkovića stavi lijevo ili, ne daj Bože, njega na krilo, to bi bila velika šteta.
    Što nam još treba po meni?
    Za prvih 11 - lijevi bek, stoper, pravi defanzivni vezni, desno krilo, lijevo krilo, špica.
    Za klupu -lijevi bek, stoper, špica (ako Kulen ode).

Ono što se trenutno bojim je to da, ako Vidović dođe, po lijevo krilo nećemo ići, da je Bobanu Lisica rješenje za desno krilo i da opet nećemo imat pravog defanzivnog veznog nego ćemo igrat sa dvije osmice (ovo ne mora nužno bit loše ak je jedna defanzivno odgovorna, a to može samo Kača po meni).

TLDR: Očekujem obavezno kapitalce za lijevog beka, stopera i špicu, a nadam se ozbiljnim krilima i pravoj šestici.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    opet taj remont, da, svi smo ga zazivali, ali ne na način da se rješavaš najboljih, valjda je logika da se riješiš onih koji ne valjaju. Ali dobro, ajde neka raspustimo 20 igrača, eto neka ih zamijene Lisica, Mudražija, Soldo, Radeljić, Živković.
  • KtcGoat
    652
    Martin Baturina novi je igrac Coma, 18m fiksno, a 7m bonusa.
  • Ritam Ulice
    624
    Ekipa kuka a zapravo nitko ne zna 100% kaj se desava iza zatvorenih vrata osim ovih novinarskih naklapanja po medijima iz dana u dan. Medutim, ono u sto smo se svi uvjerili je da ni Petko ni Pjaca a bogami ni Bati (Rileta, Akija itd necu ni spominjat) nisu bili na ocekivanoj ili uobicajenoj razini. Meni je jebeno drago zbog svega kaj se desava, ocekujem jos dolazaka i optimistican sam u vezi nove sezone. Kaj kurac, ak necete igrat ima tko hoce!

Dinamo svetinja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.