• Cif
    355
    i za špikiča
  • Blueshadow86
    3.5k
    Što jest, jest, ali nakon ovakvih rezova i križaljki, konačno očekujem i neke kapitalce. Ljubičić ok, ali ne mogu se nekako zadovoljiti s Lisicom, Soldom, Vidovićem i Mudražijom.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    aha, sad dolazimo do toga da su oni glavni krivci za prošlu sezonu, a ne Marić, Uprava, Zajec i ostali suigrači koji nisu odradili posao. Krivac je igrač koji je bio ozlijeđen i koji je barem donio nešto kad je igrao koliko toliko i krivac je igrač koji je bio među top 3 cijelu sezonu. Pa da, tako se radi remont, prvo se rješavaju najbolji, a onda tek oni loši pa se možda dogodi da loši ipak ostanu tu.

Da, mi smo njima pomogli, tako ispada i to nije njihova krivica. Zadržat ću se na Petkoviću. Što nama sad znači tih 600k razlike u odnosu na ugovor i odštetu koju smo mu dali? Zar je toliki problem bio da ostane još tu sezonu i pomogne nam? Pa on je na 50% bio najbolji na terenu ove sezone, a tko garantira da neće biti zdrav sljedeće? I da bude ozlijeđen, sigurno neće biti više ozlijeđen nego ove sezone. To je najlogičniji scenarij. Ajmo sad drugi, sigurno logičniji od ovog kako je ispalo. Tribine dok si ne pronađeš klub ili do isteka ugovora. Sigurno njemu nije u interesu izgubiti godinu dana neigranja, a kad se pronađe klub, pustiti ga za 1 euro samo da nije raskid ugovora na našu štetu.
  • Common Sense
    1k
    Javite Peri Bočkaju da potraži kopačke na tavanu, pripreme počinju za 8 dana, a u momčadi ima igrača da se može oformiti ekipa samo za mali nogomet.
  • Crni86
    11.4k
    decko dragi, petku je ponuden ostanak on je reko da zeli napustit klub.

Pjaci je ponuden novi ugovor, odbio ga je.

Mogli su ostat u klubu da su htjeli. Ponudeni su im uvjeti koji su vrlo pristojni s obzirom na losu predstavu.

Nitko nije veci od dinama.
  • Kastrator iz zasjede
    82
    Moramo se rijesit lisice,valincicai slicnih sto prije.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    da, to je sigurno prava logika, igrač želi napustiti klub i ti mu još pokloniš pola plaće. Ne znam u kojem svemiru to tako funkcionira. Ako su željeli napustiti klub, onda nek raskinu ugovor na svoju štetu, a ovdje je bilo potpuno kontra - klub se želio riješiti njih pošto poto.

Nitko nije veci od dinama.Crni86

Slažem se, nije ni Boban.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Tako je, i zadržat Mmaeea i Konge što duže :up:
  • Dani Olmić
    1.6k
    Zazivali smo ga i mislim da smo ga docekali - TOTALNI REMONT ekipe - podrzavam to stvarno, ali me jako brinu ove zamjene koje dovodimo ... Nekako sam skeptican oko igraca poput Lisice, Mudrazije, Vidovica i Solda .... to su igraci koji mogu vrlo solidno odigrat u HNL-u ali ne znam bas da je to dovoljno za bilo kaj vise od toga ... Ako cemo realno Soldo nije bas ni u Osijeku iskakao a kako ce onda u Dinamu... Mudrazija je po meni nista vise ni manje nego neki "Joker" s klupe koji ce zabit pogodak protiv bunker ekipe ako nitko drugi ne moze, on ce ga zabit s guzicom ako zatreba

Lisica mi uopce nije neki upgrade u odnosu na Pjacu ili Spikica realno

Vidovic je ok, ali daleko je on od toga da moze imalo nadoknadit rupu koju Baturina ostavlja a za krilnog igraca je pre spor, cak sporiji od Pjace

Ljubicic mi je jedini igrac i transfer koji me ozbiljno odusevio (Ako je istina). Ako bude to pokazao sto zna, onda je to velik posao...

Morat cemo bome dobro dodat gas u ovom prijelaznom roku
  • Crni86
    11.4k
    zasto se onda razgovaralo s njima i nudili im se novi ugovori?

Zas je zvone vidio petka kao novog lidera?
  • serbus
    5.1k
    Ovo je već malo hazardrrski, hrabro, ludo ali Zvone je uvijek bio vizionar. Ali kad je već Leko došao bilo je jasno da Petko ide. Zbog jedne divne crne žene :lol:

Pjaca jebiga iz ljubavi u dinamu igraš za milijun a u Rijeci može za 250 000. Volim ih ali jedan je Zvone da ti kaže skoči ti pitaš kolko visoko.
  • Jurki
    17.6k
    Ja neke ljude ne razmem.
    Znaci cijelo proljece se jebalo sve po spisku "balerinama, pickicama, pusackoj sobi,.. onaj transparent.. imate sve, pare, cajke, kurvetine.. a igrate ko picketine.. se redovito keljil na svakoj temi.. zazivale su se tektonske promjene.. reseti, remonti.. da treba sve igrace razjuriti u 3pm.
    Istina nisam ni ja nekaj drukcije pisal... i da htel sam remont, reset, restart.. to smo dobili.
    Petko i Pjaca kak god svima nama bili dragi zbog prijasnjih sezona... nisu za brzi "atomski" Dinamo kakav ocito Boban i Kova hoce sloziti.

Ovo je posao.. za stare zasluge su dobili lijepe novce.. tek zavrsenu sezonu su ujebali do kraja.. i logicno da je vrijeme za rastanak.
    Od sjecanja na golove, poteze se ne zivi.. a klub mora krenuti dalje.

Zvone, meti i ne stani dok sve nisi pocistil.
  • skener
    3.2k
    Očekujem jedan jutarnji proljev sutra od Lesičkog
  • sarenicvjetic
    119
    to su price za narod…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.