• Kumerle
    2.9k
    Istina :grin:
  • din
    1.3k
    Jel se zna kamo će ekipa na ljetne pripreme? Pretpostavljam da neće samo u Zagrebu biti
  • Krizy
    72.4k
    Slovenija, bar mislim.
  • NB86
    17.5k
    Gledam tribinu i prica joža kako rakow u poljskoj ima samo pomocnih trenera sestoricu, njego widzew 4 pomocna, 2 kondicijska i 2 analiticara. Nadam se stvarno da cemo po tom pitanju ucinit nesto i dovuc ozbiljan stozer i hrpu analiticara, mozda cak danas bitnija stvar od glavnog trenera.
  • Neron53
    2.6k

Nema mi logike da se radi reklama za godisnje ako ce se ici na reduciranje broja.
  • Fantom
    1.2k
    Nema mi logike da se radi reklama za godisnje ako ce se ici na reduciranje broja.Neron53

Reklama je za clanstvo/brand image
  • K3p
    411

Ima li koji info više o tom reduciranju?
  • Papastrumf
    23.1k
    Ima li koji info više o tom reduciranju?K3p

Nema nikakvog reduciranja. Brojka godišnjih se drži na istoj razini već par sezona i takva će biti do povratka na novi Maksimir jednoga dana.
  • Crusades
    24.3k
    Hoćemo moći provjeriti negdje jesmo li unutra za prvokup godišnje?

Mislim da nisam bio na 4 domaće utakmice, a za jednu od te 4 sam stavio ono za "vraćanje" godišnje pa ne znam jesam li sigurno unutra.
  • Neron53
    2.6k

Zar se prosle sezone nije vec islo na reduciranje?
    Pa se ipak omogucila kupnja onima koji su bili od jutra u redu za kupovinu u vrijeme kad je planirani broj vec prodan?
  • Papastrumf
    23.1k
    Zar se prosle sezone nije vec islo na reduciranje?
    Pa se ipak omogucila kupnja onima koji su bili od jutra u redu za kupovinu u vrijeme kad je planirani broj vec prodan?
    Neron53

Prije 2 godina se ograničio broj godišnjih ulaznica i ta razina (100 ulaznica gore dolje) se namjerava držati do prelaska na novi Maksimir, kao što rekoh.
  • Niko1986
    7k
    Zna li se već sada koliko će godišnjih biti za Kranjčevićevu?
  • Dzoni
    5.9k
    Izašao je update na transfermarktu za HNL, samo Stojkoviću rasla vrijednost, ostalima većinom pad ili stagnacija
  • Str1nger Bell
    3.5k

Al ce zato Rijeka fino profitirat:

• Fruk - 10 mil.

• Janković - 6.5 mil.

• Radeljić - 2.8 mil.
  • keppi
    578
    Galešić će na kraju ispasti skup kao suho zlato (50% Jankovića + 3 milje+ plaća). Nema šanse da to vratimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.