• Orc123
    12.6k
    Takodjer se slazem da je Ljubicic odlicno pojacanje, da su Vidovic i Jagusic odlican zalog za buducnost, da su Soldo i Mudrazija jeftina rjesenja od kojih mozemo imati koristi ali ovo sve dalje ide u sferu pretjerivanja s igracima koji nisu na razini Dinama, nego su samo solidni igraci iz HNL,ali to nisu igraci koji bi zamjenili i nadogradili nasu momcad a ostajemo bez cijele plejade nositelja i igraca koji su bili prevaga a nije da nas nece dosta kostati. Po svim ovim najavama sta se gleda i sta je blizu mi komotno mozemo raspustiti skaut sluzbu jer nam ne treba.
  • Zagi
    10.8k
    Sobzirom da gradimo novu momčad, a to je uvijek bolno, uigrani stoperski par je samo plus.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ono što je u cijeloj priči bitno je mogu li Vidović, Jagušić, Lisica, Mudražija, Ljubičić i ostali koji se spominju vratiti naslov u Zagreb i odigrati dobro u europskoj ligi, odnosno koliki su upgrade na prošlu sezonu i mogu li uskočiti u kopačke Baturine, Sučića itd.
  • GOAT
    3.6k
    Ali generalno možeš reci da si vecinom zadovoljan sa smjerom u kojem idemo za sada? Imamo jos dovoljno vremena za sloziti momcad i dovesti famozne "kapitalce".

Mudrazija i Soldo su sasvim okej za rotaciju koja se mora popuniti ali poštujem mišljenje. Mene recimo smeta sto ulazimo u raspravu oko potencijalnih događanja na osnovu nekog upisa i ulazimo u negativnosti.

Također ni ja ne zelim Radeljica ali necu se ložiti dok sve ne bude potvrđeno a i cak da dode onda mu treba dati sansu pa neka pokaze sto zna ili ne zna
  • emilperska
    11.1k
    Btw od kud ove info o Radeljicu i Ivanusecu?

@Nogo @Ivdzo11
  • emilperska
    11.1k
    Poslusao sam Denis podcast radi ovog o Friganu.

Kvasina je u Frigana uvjereniji nego u Jagušića (a kao i on vjv dolazi).

Po Kvasini:

Lisica - rjesen
    Jagušić - vjerojatno dolazi
    Valincic - vjerojatnno dolazi
    Frigan (!?) - vrlo (iznimno) vjerojatno dolazi
  • fakin
    1k
    mene često ovdje prozivate da pišem negativno, ali evo ja vas pitam realno. reklo se da će do priprema biti 90% momčadi poznato, pripreme počinju za 9 dana. mi znamo da od glavnih igrača odlaze baturina, petković, otišli su sučić i franjić, uz ove ristovski, rog, cordobu i sl. manje bitne.

a tko je došao odnosno za koga znamo da je praktički u Dinamu novi? mudražija, lisica, soldo, jagušić.

vi stvarno mislite da oni mogu zamijeniti baturinu, sučića, petkovića i franjića? naravno imamo još 9 dana da popunimo 90% momčadi kako je rečeno, ali brate mili mi i s ova 4 glavna igrača koji odlaze nismo uspjeli osvojiti nikad lošije prvenstvo, a kako ćemo tek kad oni odu, a vidimo za sad tko su prinove. a nije ostalo još puno vremena do priprema.

možete vi mene nazivati pesimistom, ali meni ovo iskreno ni najmanje za sad ne izgleda dobro.
  • rioda
    9.3k

Za Radeljića je spomenuo Kvasina, a za Ivanušeca je, ako mislimo na isto, menadžer izjavio da bi on uvijek došao u Dinamo
  • SjevernaStrana
    2.6k
    :up: za Radeljića ako je istina.

Uvijek se nasmijem kad ga vidim jer po izgledu i držanju pari kao da je ispao iz jugoslavenske lige, sezona 82/83Paggini

(Ne ide tebe pročitao sam sve) Jedini "argument" onih koji su protiv dolaska istog. I valjda jer se zove Stjepan Radeljić. A usporedbe s Torrenteom i predrasude o visini su teški grijeh.
  • tp1997
    1.7k
    Jedini "argument" onih koji su protiv dolaska istog. I valjda jer se zove Stjepan RadeljićSjevernaStrana

Argument je da je trapav s loptom, i to mu možda prođe u HNLu nekažnjeno, ali u Europi neće. Prosječan stoper koji nema potencijal daljnjeg rasta. Takvih u Europi imaš na bacanje kojima ističe ugovor, ne vidim zašto bi za takvoga plaćali Rijeci odštetu.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Ko je Kvasina?
  • Mlađi referent
    13.6k
    Radeljićev problem su mobilnost i brzina

U ekipi je dobro imat jednog takvog, ali stvarno mislim da nam za prvu ekipu treba stoper koji može stat visoko i koji neće bježat od napadača jer se boji prostora.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    pripreme počinju za 9 dana.fakin

Osobno mi je ovo nepotrebno. U Europi startamo kad i malte ne jesen po datumu počinje, a liga nam počinje početkom za malko manje od 2 mjeseca?!?!?

Bolje da su igrači na odmoru, da se odmore i razbistre glave, a i donesu se odluke tko ostaje, tko ide, pa da onda se ekipa kompeltira do tad i u cijelovitosti krene nekad oko cca 05.07. u lagani trenažni proces i što sve već ide.

Ovo 18.06 da su početak priprema kad ne znamo ni sa kakvim rosterom ce se ic, ni tko ce doc ni tko ce otić mi je osobno sranje.
  • San Lorenzo
    20k
    stvarno mislite da oni mogu zamijeniti baturinu, sučića, petkovića i franjića?fakin

Baturina je 70% vremena proveo ogrnut plaštom nevidljivosti, činjenica da dečko odlazi, a nitko zbog toga nije pretjerano uznemiren govori sve...Petković je proveo sezonu lječeći tko zna kakve ozljede kod tko zna kakvih nadrilječnika...Franjić je vrhunac facepalm transfer politike gdje se čovjeka koji je veznjak dovede da igra beka jer je to igrao prije 3 godine dok je bio kod nas, u međuvremenu je na toj poziciji u tri različita kluba proveo 80ak minuta...Sučića se nemože nadomjestiti jer je novi Brozović i nije bezveze doveden od strane finalista LP.

Možda mi nagodinu ne osvojimo ligu, ali ja u ovoj transfer politici bar vidim neki logičan smjer kretanja, uzimanje najboljih domaćih mladih igrača iz lige, umjesto belosvetckih šeprtlji za koje ćemo se morati dobro oznojiti da ih uvalimo nekim naivčinama.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Pa ovo je ili trolanje ili ovo što sam ja gore napisao. Ako je Radeljić trapav s loptom, Torrente s kojim ga se uspoređuje uopće nije nogometaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.