• Mlađi referent
    12.9k
    Torrente prošle sezone

IMG-8650.jpg
  • ToTo96
    23
    al ste zapeli sa Radeljicem, onda je puno bolji koski
  • Orc123
    11.8k
    bome, vise se ne cudim nicem. Ocekujem vrlo brzo da ce i Devetak iskociti kao potencijal za beka i onda ce mi biti zao sto sam bio sretan da su Mađari otkupili Stefulja, a to bas bas nikako ne zelim. Dovoljno je da se onaj beskarakterni Jurisic povezuje s nama. Cak bi se lakse pomirio sa Stefuljem nego sa ovom dvojicom....
    kao prvo ja nisam napisao da je slampav, citaj.
    Kao deugo gledao sam dovoljno puta Rijeku ove sezone da vidim da on nije definitivno igrac za prvih 11, nisam rekao da je panj ali uopce ne odgovara profilu stopera kakav nama treba.
    Svarko ima svoje misljenje i tjt....ne mislimo svi isto i nije ni potrebno da mislimo isto. Na kraju, niti ne odlučujemo mi vec samo dajemo svoje misljenje.
  • Noel
    12.2k
    Jel bude sad ona Tatta bojna koja je pljuvala Marića zazivala domaće i hnl trenere i igrače nakon dolaska Kovačevića i domaćih pojačanja naglo zazivala stranog trenera i strance u Dinamo? Samo neka negativa samo da je svađa da se kontrira samo da se sere..
    Bobane gazi!
  • rokikaciga
    1.8k
    10.64 progresivnih dodavanja

hm

tYDfuCM.png
  • Izet Hajrović
    5.3k
    jesi ti sa ičime zadovoljan?don

Jesam, Ljubičićem i eventualno Jagušićem i Vidovićem, a bio bih i s Valinčićem. Ostalo teška katastrofa u kojem smjeru idemo.

Što se Radeljićeve igre nogom tiče, da, dobro je to ipak, samo je meni dojam šlampavosti utjecao na to. Ali eto, vade kolege statistiku Torrentea, nije neka velika razlika u igri nogom, ali je zato Torrente dosta jači u duel igri bio prošle sezone, iako je Radeljić viši za 6 cm. Da je Torrente ostao zdrav, svejedno bismo tražili novog stopera na njegovoj poziciji, dakle boljeg, a ovako možda dolazi stariji Radeljić koji nije bolji od Torrentea.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Dobro, pitanje je li priča za Radeljića uopće istinita.
  • don
    13.3k
    Ostalo teška katastrofa u kojem smjeru idemo.Izet Hajrović

baš, ali baš preuveličavaš. kakva katastrofa, ka da dovodimo Krizmanića a ne najboljeg stopera lige već 2. sezonu za redom (ne kažen da ga dovodimo, pišen na osnovu rasprave na forumu)
  • GOAT
    2.8k
    Znaci zadovoljan si sa 99% za sad dogovorenih transfera? Jedan spomene Radeljica drugi iscupa Devetka i vi se uhvatite toga kao da je Sveto pismo a ne neka glupa nagađanja.

Teška drama na ovoj temi po običaju a admini samo debljaju popis igraca spomenutih u kontekstu Dinama
  • rokikaciga
    1.8k
    Kako bi se reklo

Statistika je kao bikini, puno otkriva ali najbitnije sakrije

najbolji ball playing stoperi prošle godine u HNL

ERsKimW.png

Defensive CB lista prošle godine

hPZ7qgx.png

Pošto je Boras dosta visoko na obje liste, evo i njegov graf, naravno puno manje minuta

bKQRh6A.png

I od prošle godine, očito nije one season wonder

J0kqPyx.png

Zvone, reaguj
  • Izet Hajrović
    5.3k
    kakvih 99%? Dolazi još i Lisica vjerojatno, Mudražija, Soldo. Međutim, kad govorim o nezadovoljstvu, mislim i na način rješavanja ugovora s Petkovićem i Pjacom pa i odabirom trenera. Postoji dobra mogućnost da zaradimo lijepe (neočekivane) novce na transferima Kulenovića, Bulata, Hoxhe, Cordobe i sl., a bojim se da ćemo te novce potrošiti na igrače gore od njih.
  • Omake
    9.1k
    Mislim da je Radeljic u vakumu kompletniji igrač od Raula. U build up puno bolji. Ja Radeljicevom tijelu jednostavno ne vjerujem. Dijelom je to radi Perica, dijelom jer nigdje nije odigrao 3000+ minuta. Stvarno me strah da mu ne ode koljeno i onda dvije godine gledaš kako ga se riješiti. Treba nam netko tko će biti nositelj na toj poziciji tri, četiri godine. Pesimist sam da je Radeljic taj. I što je par kolega napisalo, lik je puno vremena u horizontali za čovjeka od 2 metra. Nadam se nekom KTC ili Tonel level liku, tipa onaj Bernardo što je igrao u paru s Medicem u Bochumu.

Edit

Također Sam pesimist po pitanju wyscout prog dodavanja. Djeluje mi kao da ne razlikuju uspješno ispucavanje od onog što se u boljim sustavima zove line breaking pass. KTC ima dosta progresivnih dodavanja po wyscout, ali to su uglavnom ispucavanja, ali i velik obol tomu daju protivnici Koji znaju da je lošiji na lopti pa ga puštaju da to radi. Torrente je po Rbref koji koristi stats bomb na 2.8 prog dodavanja po 90 minuta na uzorku od 2500 minuta. Sumnjam da je u HNLu baš 3,5 puta bolji nego u la ligi. Dok je npr Max sada u St Etienne na 4. Statsbomb podatci mu puno više imaju smisla po pitanju progresivni dodavanja. Statistika je filter, alat, bez kvalitetna čovjeka koji ga očima provjeri bezvrijedno u nekim slučajevima.
  • emilperska
    10.9k
    Mislim da ovo za Radeljica nije istina. Logički jel..

Radeljić je kod Jakira/Sopića bio rotacijski stoper. Ove godine je standardniji jer nema vise Mitrovica i mi smo u panick buyu kupili Galešića za fini iznos.

Ima vec 28 godina, a ako nama ostaje KTC ne vidim koja je svha Radeljića s Galešićem, KTCom, Zivkovicem i Jakir juniorom. Nama treba stoper kapitalac ili neka ostane ovako kako je pogotovo ako se ne rijesimo Mmae-a. Ne vidim sto donosi Radeljić.

Po meni patka..
  • Paggini
    52k

Iako ne mislim da je katastrofa smjer u kojem idemo, u principu se slažem s tobom po pitanju Radeljića.

Razumijem itekako lov na Jagušića jer ima 19 godina, zreo je, potentan i ako se razvije kako očekujemo da se razvije, vrijedit će 10 puta koliko smo ga platili. Razumijem i Soldu i Lisicu makar ih ne šmekao previše (brzi su, okomiti, a isto tako i još uvijek dosta mladi, pa postoji realna šansa dobrig razvoja). Razumijem čak i Mudražiju jer je klasa i dinamovac za te novce. Razumijem i Valincica iako nam ne treba, ali je jako dobar igrač. Itekako razumijem i Ljubicica, mislim da bi svatko to potpisao na forumu.

Ali ako već uzimamo nekog na lijevom u obrani s Galetom, očekujem da se iskopa neki Robert Ljubicic za tu poziciju. Nije mi Radeljić loš igrač, ali ne vidim da može biti nositelj kao što će (vjerojatno) biti Ljubicic recimo.

Volio bih nekog takvog da se iskopa jer Radeljić mi je kupovina koju inace radimo predzadnji dan roka kad se netko ozlijedi, pa aj brzinski zovi Miskovica nek nam riješi nekog.

Zašto se ne lovi recimo Smolcic za lijevog u obrani? Eintracht vjerojatno ne racuna na njega. Dokazaniji i, imho, kvalitetniji igrac.
  • Dadox
    362
    Jesi li gledao Radeljića? On nije spor stoper da igramo ne znam kakvu igru u Hnl-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.