• Mlađi referent
    12.9k
    Dinamo nije razina da prodaje u top tier klubove, samu elitu, takvi transferi Dinama će bit vrlo rijetki i malo ih je kroz povijest.

U ovom trenu, a i s obzirom da idemo na restart, nismo ni blizu Coma ako pričamo o dvomeču.
  • hardek
    4.6k
    Ne znam jesi ti gledao Como ove godine.
  • Dinamovapriča
    248
    Como će kroz 2-3 godine sigurno igrat ozbiljan nogomet u europskim natjecanjima. Imaju love i ambicioznog vlasnika.
  • Ruzaa
    51
    Gregurina potvrdio na predstavljanju da je Jagusic “vrlo blizu transfera”.
  • scooniepenn
    4.7k

Vrlo dobar je Como, ali necemo od njih raditi spektakularnu ekipu. Slabiji su recimo i od Milana i od Monaca koje smo nadigrali. Ne bi se kladio da bi Como i Salzburg izbacio u dvomecu. Jedno je kako smo mi izgledali dobar dio HNL utakmica, a nesto drugo kako smo igrali Ligu prvaka.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Mi bi Como u nekom dvomecu europske lige tukli sa par golova razlike...martine mozes ti puno boljeTime

Kao što smo ove sezone redovno tukli velikane poput Gorice i Lokomotive kad je zatrebalo :)
  • Keyser Soze
    13.7k
    Zna li netko koliki postotak od transfera pripada agentu Baturine?
  • hardek
    4.6k
    Naravno, ali reći da bi ih tukli sa par golova razlike je ignorancija. Ekipa u usponu koja će vrlo vjerojatno u sljedećih par godina biti konkurent u Serie A a i ove sezone su prezentirali odličan nogomet sa igračima kupljenim u rangu 2-5 milja eura
  • Ludovic IX
    8.7k
    nećemo ga lagano nadomjestiti.. njegova statistika progresivnih dodavanja i driblinga je jedan od najviših u europi za igrače do 25 godina. ali kad cijela ekipa izgleda loše, ne može niti pojedinac izgledat dobro.. bez obzira na statistiku

modrić kad se vratio iz inkera na polusezoni, bio je na 50% onoga kak je izgledao u inkeru u prvom dijelu sezone ali tad je cijela ekipa igrala loše. i čim je došao kuže, vratili mu čarlija i duda, odnekud izvukli Chagu i imali mamića juniora na mjeti zadnjeg veznog koji je tad bio stvarno ta spona koja je drzala ekipu, modrić je za mjesec dana igrao na razini lige petice.
  • GOAT
    2.8k
    Pitanje koje je postavljeno 99 puta ali 100 puta "ignorirano".
  • Dinamovapriča
    248
    Mislim da je bila priča negjde oko 20%. Nisam 100% siguran.
  • Ivdzo11
    6.8k
    ja sam cuo 17%..... Ali ne znam sta je istina...
  • Slush
    916
    Sta nije kolega @Miro Vugrinec vec izjavio da je laz da Baturuni pripada 20%?
  • Bosskovitz
    16.7k

Ovisi što je cilj kluba. Ako nam je ideal biti poput Ajaxa, Porta ili Benfice koji prodaju najbolje igrače u top 10-15 klubova svijeta za 50+ milijuna eura, a dobre za 25+, onda ti cilj treba biti prodavati u najjače klubove jer ako zaredaš s par transfera igrača koji uspiju u top klubovima, onda će i drugi slati skaute, više igrača će biti u fokusu i porast će ti ugled na tržištu. S te strane, transfer u Inter je perceptivno puno bolji za klub od transfera u Como. S financijske strane - to je već čista matematika.

Transferi u top klubove obično uključuju bonuse za nastupe, trofeje i slično; transferi u klubove tipa Como ili Leipzig najčešće uključuju postotke od daljnje prodaje.
  • Marley
    4.2k
    a sumnjam da ce itko suzu pustit.pešća

Jesi siguran :sweat: :sweat: :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.