• Paggini
    74.5k
    Ivana Smolcica gratis ili kakvog dobrog napadačaCastAway1986

Mogao bi njegov brat na lijevog u obrani doći uz Galesica, sad kad si nešto razmišljam
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Dinamo Zagreb traži 30 milijunaIvdzo11

Ne da se Zvone zajebavat :cool:

Inače, jednostavno je pravo vrijeme za transfer. Ove sezone je podbacio u domaćem prvenstvu i svi smo ga manje-više kritizirali s razlogom, kao i ostale nositelje, ali ipak se od Baturine očekivalo najviše. Njemu je isto vrijeme da se okuša u ligama petica, nama po najavama dolaze Vidović i Jagušić, a Stojković je ovdje tako da ne bismo trebali imati prevelikih problema sa mijenjanjem Baturine. Njemu je vjerojatno i Como bolja opcija kao međustepenica trenutno, a kasnije mu želim svu sreću i transfer u neki top klub.
  • E46
    2k
    po ovom tvom sranju ispada da imamo 2 milje od oba transfera. Buraz ja sam negativan za vecinu stvari bio do dolaska Bobana, al sad osjetim da je to to, opusti se uživaj u trenutku. Prodali smo 2 igraca napunili dobrano proračun, igramo direktno europsku ligu, imamo jednog od najjacih aduta na klupi jos od Vahe! Bit ce to sve dobro nema potrebe u ovom trenutku nešto negativno izvlačiti iz svega ovoga
  • Nolifer
    13.6k
    Pa nismo nikoga. Sve igrace od kojih smo odustali misleci da nas hoce zeznuti su oni prodali za cijenu koju su nudili nama.Infinity

Ne slažem se, ali okej.
  • Common Sense
    1.3k
    Zvone traži 30 milijuna za Baturinu.

Kako bi rekao jedan naš poznati pisac i filozof - "Uvijek osjećaj mrvu gladi!"
  • CastAway1986
    4.7k
    meni je to iskreno najveća želja, već sam pisao par puta ovdje..Svaki put kad sam gledao Lask Hrvoje Smolcic je bio među najboljima na terenu , sumnjam da Eintracht ozbiljno računa na njega a i djeluje mi puno bolji od Medica ..Što se Ivana Smolcica tiče Como ima Mergima Vojvodu i sad je doveo beka iz Salzburga tako da će Ivan vjerojatno biti tek treća opcija...
  • Pacho
    11.7k

Sina ti miloga, pa sta san ja ovome ćoviku skrivia
  • Infinity
    20.6k
    Ne slažem se, ali okej.Nolifer

De mi onda nabroj igrace za koje su oni trazili 4 milijuna, prodali za 2, trazili 10, prodali za 5 i tako dalje.
  • Nolifer
    13.6k

Zanimljiva imena. Ako se ikaj od tog realizira, bude dobro sve!
  • Ivdzo11
    8.7k
    Dinamu ne bi pripao cijeli taj iznos, s obzirom na to da su Baturina i njegovi agenti u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj i on ima pravo na postotak od transfera. Zato je s plaćom od 400 tisuća eura i bio jedan od najslabije plaćenih prvotimaca u Dinamu.
  • Nolifer
    13.6k
    De mi onda nabroj igrace za koje su oni trazili 4 milijuna, prodali za 2, trazili 10, prodali za 5 i tako dalje.Infinity

Pa svoje sam napisao na tu temu. Tako da ju ne mislim razvlačit na deset stranica, ali kažem bedasto bi bilo da se to ponovi.
  • Laugreano
    4.8k
    Dinamo ce dobit oko 15M. Ostalo su bonusi plus nesto Baturini.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ajde Zvone, navuci na 30. Ja sam ga na Menaderu prodao za 50!
  • Bosskovitz
    19.8k
    Nije mi Como razina kluba u kojeg bih volio da prodajemo igrače, pogotovo igrače ranga Baturine, ali ako uspijemo ovo približiti 30 milijuna ili 25 + postotak/bonusi onda je to jako dobar posao.
  • Infinity
    20.6k
    Pa svoje sam napisao na tu temu. Tako da ju ne mislim razvlačit na deset stranica, ali kažem bedasto bi bilo da se to ponovi.Nolifer

Nisi. Daj nam nabroj igrace za koje nas je Rijeka htjela zeznuti, a otisli su vani za duplo manji iznos. Nema ih. Nema tu razvlacenja deset stranica, to je jedan post da nam napises imena i prilozis dokaze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.