• rioda
    8.6k
    Top transfer i za Dinamo i za njega, Como mu je savršen među korak prema najjačim klubovima. Nadam se još i postotku od buduće prodaje
  • sarenicvjetic
    114
    pa kad platiš porez na to sve,kad makneš navodnih 30% transfera koji pripada agenciji koja je vodila baturinu. Pitanje je sucicevog transfera jeli i tamo bio postotak,a nagađanja su da da,za sve poslove provizije i ostalo pa nije bas to tak Kak kažeš.
  • pešća
    108
    pa kad platiš porez na to svesarenicvjetic

Ima li mozda i kakvih carina u igri?
  • crophantom
    755
    nesto će sigurno ići manageru, ali za tebe uopće ne postoje prihodi od članarina, ulaznica, sponzorstava, dresova itd? To je lani bilo 15 milja eura+ s tendencijom rasta i plus 13 od lige prvaka si na 28, 38 s EL, sad da ga jebes od Sucica + Baturine ćemo navući ovih 12 milja da dođemo do 50. Sarkastičan sam, naravno, s ta 2 transfera idemo preko 60 debelo, a da nikog drugog ne prodamo.
    Ja neznam jel ti trolas ili kaj
  • Mlađi referent
    12.9k
    Gvardiol, Olmo, Pjaca i Luka su plaćeni više.Captain America

Samo Pjaca u smislu čistog transfera, ostali transferi su nabijeni bonusima + budućim transferom
  • Jurki
    17.4k
    22 milke za igraca koji je defanzivno neodgovoran, spor, koji nije mogel... a trebal je nositi Dinamo ove sezone u Hnlu.. moral je biti prevaga, a od toga nismo vidjeli nista... top posel.. njega bumo najlakse nadomjestili.
    I zbog ove prodaje nebumo nist slabiji.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Kakvi smo mi likovi jbt , prvo se kukalo kak necemo dobiti za Martina ni 10 milja kako je stagnirao i pao u formi. Sad kad je posao 22 miljø eura onda nam ne valja sto je como u pitanju. Mina posao i cestitke svima umjesanim.jedan od najvecih transfera i povijesti kluba. Ako je istina , sretno dalje. Pravi klub kad je vec italija u pitanju. Nije prevelik pritisak. Lijep nogomet igraju. Ako se moze ugraditi malo postotka od buduce prodaje divota. Zvone jeben igrac ,i stvarno jako smo krenuli. Uzbudjen Sam kalve nas vijesti cekaju u narednih par tjedna. I veliki optimist . Dosta veznjaka se spominje a niti jedna šestica. Izgleda cemo igrati jebacki pa nece ni trebati
  • Mali dioničar
    17.5k
    Pozicija koju igra Sucic je na manjoj cijeni na nogometnom trzistu od pozicije kreativne desetkepešća

Upravo obrnuto. "Kreativna desetka" je pozicija sa najmanje transfera na ngometnom tržištu nakon pozicije vratara.
  • Captain America
    20.4k
    Pozicija koju igra Sucic je na manjoj cijeni na nogometnom trzistu nego pozicija kreativne desetke. Inter i je u rangu navedenih klubova.pešća

Rog je prije 10 godina otišao za isti iznos. Malo su se promijenile cijene u tih 10 godina.

Inter je statusom i reputacijom daleko od najjačih klubova unatoč nastupu u finalu LP gdje se propisno osramotio. U zadnje 3 godine im je rekordno plaćena odšteta 30 milijuna za nekog igrača.

Kreativna desetka kao pozicija izumire. Tko danas igra tu poziciju kretivne desetke poput Bateka? Wirtzovo igranje desetke nema veze s onim klasičnim poimanjem te pozicije.

da je igrac bio ozljeden i da se u tom trenutku nije znalo kako ce teci oporavak.pešća

Govoriš kao da je ozlijedio ahilovu tetivu ili prednje križne ligamente, a ne metatarzalnu kost.

Nadi mi igrace koji igraju Sucicevu poziciju i koji se prodaju za 20+ milijuna eura pa ih usporedi sa samim Sucicem.pešća

Govorimo o igraču monstruoznih fizičkih kapaciteta.

https://www.transfermarkt.com/transfers/saisontransfers/statistik/top/plus/0/galerie/0?saison_id=2023&transferfenster=alle&land_id=&ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=&altersklasse=&leihe=

https://www.transfermarkt.com/transfers/saisontransfers/statistik/top/plus/0/galerie/0?saison_id=2022&transferfenster=alle&land_id=&ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=&altersklasse=&leihe

https://www.transfermarkt.com/transfers/saisontransfers/statistik/top/plus/0/galerie/0?saison_id=2021&transferfenster=alle&land_id=&ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=&altersklasse=&leihe=

Tu među šesticama/osmicama ima no-name igrača koji su odlazili za 30ak milijuna, a oni najbolji kakav će Sučić biti su odlazili i za iznose preko 100 milijuna.
  • scooniepenn
    4.7k

Drugim rijecima, ne mora se uopce mijenjati. Napravi puni krug i ostane uvijek isti. Inace, nije mi jasan jedan detalj. Postoji ocito neki veci postotak koji ide Baturini. On i familija zele transfer, mi imamo stvari u svojim rukama jer fiksne klauzule nema. Hoces ici sad, moze, ali potpisuje se aneks i postotak se smanjuje na 10 posto.
    Kako bi rekao pokojni gradonacelnik: Tejk it ot liv it.
  • Captain America
    20.4k
    Samo Pjaca u smislu čistog transfera, ostali transferi su nabijeni bonusima + budućim transferomMlađi referent

U jednom od članaka za Bateka se spominje da će možda biti s bonusima.

Bitno da je otišo i da će se moći priuštiti nužna rekonstrukcija ekipe.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    @Miro Vugrinec

S kojim postotkom ti se pulen ogradio i koliko milijunceka ce otic njemu zbog trenutno “malog” ugovora.

Nek si ti nama kukao kako je sramota za koje novce igra.
  • Orc123
    11.8k
    Baturina je jedan od rijetkih koji je u LP pokazao da moze stvarati razliku a vi samo serite po decku....jadno...da nije bilo njega mi u LP bi izgledali za kurac...da, nije u hnl pruzio sto je trebao ali nabrojite mi 3 igraca koji jesu? Stojke, RPG i? Kolko dugo smo cekali Sucica? Kolko dugo je izgledao uzasno dok sad pred kraj nije usao u formu.....
    Baturina igrao i ozlijeđen i jedini konstantno igrao bez odmora....
    Svu srecu ti zelim Bati!
    I da, klubu donio ogroman novac, tj. Top 5 u povijesti......malo vise postovanja!
  • Tvrdica McTvrdi
    341
    Sretno Martinu dalje, neka demantira nas skeptičnije i pokori Europu, naravno i vodi reprezentaciju da novih medalja. I sjeti se Dinama povremeno :smile:
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa Como ima love, jako dobar izbor za transfer i napredak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.