• skener
    5.1k
    Baš me zanima od kud svim našim kvazi novinarima iznos od 22 mil eura za Baturinu.

Do prije 15 min nitko ništa nije znam, a sada kao barataju točnim iznosima
  • Droljo
    18.7k
    on će za 2 godine nositi dres nekog Reala, PSGa ili BayernaCaptain America
    On već sad nosi dres takvog kluba. Te razine.
  • emilperska
    11k
    Ako klubu ostane od ovog vise od 15-16 milijuna EUR. Ovo je treci najbolji posao u povijesti kluba za mene. Mozda i sam vrh kad se uzme u obzir koliko cemo ga lako zamjenit u odnosu na Pjacu, Roga, Modrica, Olma itd.

Kada bi se gledale samo cifre bez saznanja koliko ostaje klubu, a koliko ide glavinim proxy agentima, ovo mi je u rangu prodaje Joze Šimunovića. 6-7 milja EUR za igraca koji nije nikad ozb primirisao reprezentaciji.

Ovo je fantastican posao za nas, jedan od najboljih ikada!

S druge strane, za Sučićev transfer vrijedi sve suprotno, ali time neka se bave u kancelarijama..

Ovo pisem pod uvjetom da klubu ostaje bar 16 mil EUR sto mi sad vise ne znamo..
  • DiddyGuela
    3.8k
    Ovo je realno top transfer, sa ili bez "onih koje treba namiriti". Savrsen klub za prodaju, imaju bogatog vlasnika a nebitan klub koji mora preplacivati igrace da bi ih privukli. Dinamo ce od ovoga imati visestruku korist. Novac, rjesavas se igraca koji je balast u ekipi i dosegao je svoj maksimum jos prosle sezone a i otvara ti se mogucnost guranja Stojkovica na 10ku kao i kupovina nekog Jagusica,Vidovica...
  • crophantom
    1.1k
    Ma Fruk je preskup jer ga se Misku ne isplati prodavati za malu lovu kad Fiorentina ima 50 posto.
    Vidovic, Stojke, Mudri, ako dođe jos i Jagusic, tu je i više nego dovoljno zamjena za Baturinu.
    Zamijeniti Petra Sucica i naći zamjenu Misicu će biti puno veći problem.
  • sarenicvjetic
    122
    Bati je top,ali za razinu vise će se morati mjenjati za 360.
    Ne vjerujem da će Como kojem 20 milja znaci 5 puta vise nego jednom Interu ili engleskom premierligasu platiti to.
    Možda sa bonusima da se penje do 20 ali cisti kes nevjerujem,mislim da novinari samo nabadaju kao i do sada.
    Nama treba taj transfer da uspijemo doći do proračuna 50milja godišnje barem,sto je dosta manje od prošle sezone. A uz to jako puno posla nas čeka oko kadroviranja,ali i afirmacije mladih snaga(Stojković,jakir,Mikic,Pavić) da u slj sezonama postignemo opet rezultatski i financijski mir. Ova sezona je presudna za dosta toga.
  • Brusa
    3.5k
    Mislim da se svi skupa mozemo lupat nogom u guzicu od srece, a sumnjam da ce itko suzu pustit.pešća

Ja ću pustiti jednu :fear:
  • don
    14.3k
    Ovo pisem pod uvjetom da klubu ostaje bar 16 mil EUR sto mi sad vise ne znamo..emilperska

je i više
  • pešća
    440
    Moja ogorčenost ide na onih 13 Marićevih ortaka koji su digli ručicu za onu sramotnu Interovu odštetu.Captain America

Isti ti su stopirali Sucicev transfer u Como.

To je za moderni nogomet duplo korisniji igrač od bucka Bateka i on će za 2 godine nositi dres nekog Reala, PSGa ili BayernaCaptain America

Pozicija koju igra Sucic je na manjoj cijeni na nogometnom trzistu od pozicije kreativne desetke. Inter i je u rangu navedenih klubova.

a prodan je za 50% manju odštetu od Baturine. Sramota za koju bi netko trebao odgovarati.Captain America

Okolnosti su bile takve da je od strane igraca postojala zelja za odlaskom, da je igrac bio ozljeden i da se u tom trenutku nije znalo kako ce teci oporavak. Budimo realni u savrsenim okolnostima smo za Sucica mogli izvuci mozda 2-3 milijuna eura vise. Nadi mi igrace koji igraju Sucicevu poziciju i koji se prodaju za 20+ milijuna eura pa ih usporedi sa samim Sucicem.
  • Crusades
    17k
    Malo se pretjeruje sa sprdnjom prema Martinu... i ja sam ga nemali broj puta kritizirao, al da nešto ne vrijedi ne bi nitko dao više od 20 milijuna.

Daj Bože da ga zamijenimo tako lako kako neki ovdje pišu.
  • crophantom
    1.1k
    kolko znam jos 13 dolazi od LP, 14 Pero, ako je ovo sad 22, već si na 49. Ajmo reci da će doći 10 od Europske lige, a valjda ćemo nesto dobiti i od sponzora, ulaznica, prodati jos ponekoj igraca i tak.
    Sory, reko bi da blago dramatiziras s tih "bar 50"
  • rioda
    9.2k
    Top transfer i za Dinamo i za njega, Como mu je savršen među korak prema najjačim klubovima. Nadam se još i postotku od buduće prodaje
  • sarenicvjetic
    122
    pa kad platiš porez na to sve,kad makneš navodnih 30% transfera koji pripada agenciji koja je vodila baturinu. Pitanje je sucicevog transfera jeli i tamo bio postotak,a nagađanja su da da,za sve poslove provizije i ostalo pa nije bas to tak Kak kažeš.
  • pešća
    440
    pa kad platiš porez na to svesarenicvjetic

Ima li mozda i kakvih carina u igri?
  • crophantom
    1.1k
    nesto će sigurno ići manageru, ali za tebe uopće ne postoje prihodi od članarina, ulaznica, sponzorstava, dresova itd? To je lani bilo 15 milja eura+ s tendencijom rasta i plus 13 od lige prvaka si na 28, 38 s EL, sad da ga jebes od Sucica + Baturine ćemo navući ovih 12 milja da dođemo do 50. Sarkastičan sam, naravno, s ta 2 transfera idemo preko 60 debelo, a da nikog drugog ne prodamo.
    Ja neznam jel ti trolas ili kaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.