• Miro Vugrinec
    9.2k
    Hoffenheim > Como

:cool:

Očekivao sam da Real i City započnu licitaciju, kad ono Como..

Mozda mali i odbije to s obzirom na ocekivanja jel..
    emilperska

Como je klub koji ima najbogatijeg vlasnika u Italiji. I dovest će 5-6 igraca za 20 plus milijuna. Po meni puno bolji i realniji potez za Baturinu otići tamo i pod palicom Cesc Fabregasa odigrati sezonu dvije kao medukorak ka najvećim svjetskim klubovima. Cijena transfera dovoljno govori koliko je ozbiljan klub
  • Orc123
    12.6k
    Como? Pa kaj fali? Odlicna međustepenica a para imaju!
  • ToTo96
    67
    bas tako, cak mi se i vise svidja nego neki klub poput frankfurta itd. , samo neka on ide tamo i nek dodje malo sebi u novoj ulozi, super za nas
  • User123
    44
    Nek Boban digne na 24+ bonusi od par milja i ako moze postotak top posao. Ulozit u ekipu kako spada i biti ce to pjesma.
  • emilperska
    11k
    Como je klub koji ima najbogatijeg vlasnika u Italiji. I dovest će 5-6 igraca za 20 plus milijuna.Miro Vugrinec

Mirek ti i ja se slazemo oko sveg manje vise osim Bateka. Pa cu ti u miru odgovorit..

Ovo sto sad pričaš o veličini Coma su neki renomirani Zonaši prodavali proslo ljeto ovdje pod egidom "Zašto je dobro da Sučić ode u Como.."

Meni je Como osobno prica ranga Monze do ove sezone dok nije ispala nakon 5 godina i ne stane mi bas u istu recenicu s Hoffenheimom, ali to je moje osobno misljenje..

Od programiranog nositelja Dinama i igraca reprezentacije nakon 3 godine glancanja PRa sam ocekivao vise od Coma. Ali dobro, narast ce Como očito pa i Batek s njima..
  • Yovitssa
    904
    A šta bi u tom slučaju dobila Fiorentina? Ne ide to baš tako.marcio amoroso

Treba Rijeci ponuditi 5 mil za Radeljića i Fruka u paketu, ali za Radljeća ide 4,5 mil. Pa nek' si Talijani misle... :-)
  • San Lorenzo
    19.9k
    Čovjek se već šest mjeseci sprda s Hoffenheimom, na kraju nije ni Hoffenheim, nego mrtvi Como... :lol: ...ajde tko god da je, samo nek ga plate i voze.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Martin Baturina više nije igrač Dinama. Odnosno, u petak navečer transfer je, kako saznajemo, bio dovršen i ovih dana Baturina bi trebao potpisati i predstaviti se kao novi igrač Coma!
  • Peškaman
    7.4k
    Como je talijanska verzija RB Leipziga, tj u procesu nastanka.
    Klub koji iza leđa ima veliku financijsku potporu i sasvim sam siguran da će kroz godinu/dvije zaigrati u Europi.

Martinu svu sreću želim i da se još 'upgradea' kao igrač, znao je i nervirati ali bome i oduševljavati.
  • ToTo96
    67
    tako je, jedna od najbogatijih regija italije
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ide li sve Dinamu ili Baturina ima postotak?
  • pešća
    440
    Nek Boban digne na 24+ bonusi od par milja i ako moze postotak top posao.User123

Mislim da ovih 22 milijuna i je Bobanov efekt. Pricalo se o cifri od oko 20 milijuna eura i u zadnje vrijeme se govorilo kako se cifra vise priblizava 15. Mislim da se svi skupa mozemo lupat nogom u guzicu od srece, a sumnjam da ce itko suzu pustit. Stojkovic ce dostojno zamjenit Baturinu, a Baturinin forte nam nece nedostajat jer ne igramo Ligu prvaka.

Baturinom i Sucicem smo pokrili proracun, sad mirno gradit novu momcad bez potresa tijekom prijelaznog roka i strepnje oce li netko otic u zadnji trenutak.
  • Mlađi referent
    13.5k
    A Como sigurno misli ozbiljno

Neki dan je i odbijenica bila prema Interu za Fabregasa. Iduće sezone ih očekujem u borbi za top 4.
  • emilperska
    11k
    slovan-dinamo68-051124.jpg

Ja trenutno..
  • Ivdzo11
    7.9k
    Informacija iz Italije tijekom subote proširila se nogometnim eterom, zvučni insajder Fabrizio Romano prvi je objavio da je talijanski Como poslao Dinamu ponudu za Martina Baturinu i da su pregovori u tijeku. Ono što smo mi doznali, jest da je priča vrlo ozbiljna, zapravo je već pred realizacijom, Martin bi uistinu već za nekoliko dana mogao postati igrač kluba na čijoj je klupi Cesc Fabregas. Uz to, načuli smo da bi transfer stvarno mogao zadovoljiti Dinamove apetite, da bi trebao prijeći 20 milijuna eura, odnosno oko 22 milijuna eura. S bonusima ili bez njih, zasad nije poznato, ali, očito, sve ide prema takvom raspletu..
    Germanijak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.