• ToTo96
    22
    mislim da cemo ovako ubrzo doc na brojku od 50‘000
  • Josip Frank
    53
    znan znan, ovo je super ideja, ali ovo odraditi bez identifikacijskog broja zemlje u kojoj prijatelj kluba živi (BiH ili Austrije, skroz nebitno) je neprimjereno i nesmotreno.

Na ovaj način bi se i kod nas mogli pojavit razni "prijatelji" poput Predraga Jesena i sličnih...
    ovo nam stvarno ne triba, zašto si rušit ugled ako si dosad barem šta se članstva tiče sve transparentno radia
  • Paggini
    51.9k
    Zašto si toliko opterećen tovarskim glupostima? Član je član i to će uvijek tako ostati, neće se nitko učlaniti u Dinamo bez OIBa, a ako netko želi dati 20 eura za smicalicu i huncutariju, neka da, ali on još uvijek nije član.

Zamisli napada na ugled kluba...
  • agramZ
    2.7k
    nema svaka drzava sistem oib-a, u austriji npr. ne postoji univerzalna vrsta identifikacijskog broja..
  • Mali dioničar
    17.5k
    128 godišnjaka je bilo na svim službenim utakmicamaPapastrumf

Nevjerojatno koja igra brojeva.
  • SAS1987
    17.6k
    Pohvale klubu :cool:
  • Ludovic IX
    8.7k
    Tedy KT nije domaću propustio 3 sezone a ove sezone niti jednu gostujuću. Ako sam dobro pročitao, propustio 3 ili 4 tekme u zadnje 3 sezone. I domaće i gostujuće
  • Crni86
    11.1k
    Velika stvar je plavi prijatelj za klub i njegove navijace iz inozemstva, pohvale ljudima u klubu koji su prepoznali potencijal, pronasli rjesenje i isto realizirali.
  • Ritam Ulice
    593
    Zna li se neki cca datum kada bi se godisnje pustile u prodaju?
  • marcio amoroso
    42.1k

Sredina srpnja koliko znam.
  • crophantom
    748
    Koja je razlika između člana i prijatelja, što se tiče prava? Imaju li i oni one besplatne karte? Jer u tom slučaju će ekipe otvoriti po 5 profila samo da dobije ulaznice, uvijek me šokira kak mi se ljudi hvale, "e učlanio sam bebu od sestre, ima 2 mjeseca, ali dobio sam xy besplatnih karti, svaku idem na njeno ime"
  • Zoran
    212
    Ok, mozda ide na svaku, ali nejde na najjace tekme. Iskreno nisam ljubomoran na takve tipove, a i bolje da je na npr. Slavenu, Istri… 10 tis ljudi nego 8 tisuca.
  • Brusa
    3.4k
    Evo kopirano sa stranice kluba:
    Plavi prijatelji imaju gotovo sva prava kao i članovi kluba, uključujući pravo na člansku iskaznicu te korištenje svih pogodnosti koje Dinamo nudi. Jedina razlika je što Plavi prijatelji nemaju pravo glasa niti se mogu kandidirati za upravljačka tijela kluba.
  • crophantom
    748
    hvala ti.
    Neznam, meni je to bezveze, usporit će se rast članova iz HR jer se ljudima neće dat utipkat OIB ili će ko što sam reko ekipa samo otvarati neke fejk profile za karte, ko što su sad djecu od susjeda uclanjivali.

Nisam ljubomoran na takve tipove, nego mi je to tragedija. Frende, popiješ 8 prvi na tekmi, voziš dobar auto, imaš dobru plaću, a ciganis se s frendom s kartama i uclanjujes bebe da bi jos manje platio klubu, neznam, meni je to dno.
  • Papastrumf
    16.9k
    Besplatne ulaznice ce se uskoro ukinuti tako da im to nece imati nikakvog smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.