• Facke
    6k

Ne spominje Transfermarkt nego neki forumas koji je otvoril tu temu na transfermarktu. Rekla kazala.
  • criticus
    3.8k
    Neznam zašto mi sastanak Bobana i Miškovića miriši na Radeljića.Noel

Ni ja nemam nikakvu insajdersku, a niti sam znao za ovaj sastanak. Ali sam vidio jednog našeg igrača kojeg se spominjalo u izlaznom transferu sinoć u Opatiji.

Jbt upravo sam skužio da san gori od one što je javljala di Perijina žena pere lancune.
  • blue heart 72
    2.2k
    a ok. Meni je samo došla push poruka Oliver Lukic - Dinamo? i onda sam pogledao njegov profil.
  • CastAway1986
    3k
    Iskreno Radeljic meni nije za Dinamo i ne vidim toliko u njemu kao neki ..Lik nezna kontrolirati loptu, šlampav je previše , ono što sam ga uzivo gledao u Širokom tada bilo je smiješno doduše kao i Rozić..
  • Fanboy
    2.9k
    Igra Hrvatska u21 protiv Irske turnir u Hrvatskoj, u sastavu je Teo Barišić kod nas, rođen i odrastao u Francuskoj. Igra za Lyon desnog beka...

Jel ga tko gledao ? Vukli smo dosta igrača iz Francuske, promoviran je u prvu momčad, igrao za Lyon B standardno.
    S obzirom da mi se sviđa Bobanova ideja oslanjanja na naše mlade, na kraju i naše iz dijaspore ovo možda nebi bilo loše. Naravno, ako zadovoljava, a znamo da su Francuzi dobri u odgoju bekova.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Neznam zašto mi sastanak Bobana i Miškovića miriši na Radeljića..Noel

Nekome možda miriši, ali meni smrdi. Ne, hvala.
  • Ritam Ulice
    594
    Iz rijeke moze doc jedino Fruk ostalo 0 bodova..
  • Dadox
    353
    Po meni je Radeljić najbolji stoper HNL-a.Dve godine zaredom!
  • Kujtim Shalla
    5k
    Bravo Zvone ,Vidovic top ,Jagusic top ako dodje do toga. Radeljic jer meni new Peric , nista vise os toga . Jako smo krenuli
  • ElDorado
    4.2k
    Radeljic u EL svaka tekma najmanje žuti
  • Time
    1.3k

Peric je dok ga skroz nisu sjebale ozljede bio dobar stoper,pod cacicem je bio medu boljim nasim igracima,dosta podcijenjen igrac...ako ce radeljic dati par sezona na razini te Periceve pod cacicem odmah neka dođe
  • Calello5
    128
    Gledao tekmu. Čini se zanimljiv potencijal, dobro građen i defanzivno odgovaran. Priključivao se prema gore, ali ga ekipa baš nije puno koristila u napadačkom dijelu. U svakom slučaju bi mogao biti zanimljiv, ali sigurno da ga treba vidjeti na nekom ozbiljnijem nivou od Lyona B da vidimo je li za Dinamo
  • Orc123
    11.8k
    Samo ne toga krakatog Radeljica....kad je stimala cijela momcad onda je stimao i on....inace stoper koji je miljama daleko od Dinama....pa Galesic je miljama bolji stoper pa ae jos nije standardizirao i vidi se da jos to nije to i da treba vremena. Radeljic je slabiji stoper od Torrentea.....
  • dd29
    696

Sjećam se kad je netko ovdje na forumu pisao da je gledao sučića u zrinjskom i da ni tamo nije odskakao, da to nije igrač za dinamo.
    Radeljić je ok igrač, ništa spektakularno, ali nije ni lošiji od naših stopera, ravnopravno bi se borio za prvu postavu
  • Mihaljević
    13k
    Imamo istog profila kao Radeljić pod ugovorom tri puta jačeg stopera - Dinu Perića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.