• jakov1
    683
    Vidovic kao lažna 9,Omake

Povukao si fenomenalnu paralelu izmedu Kove i Ancelottija, a bojim se da to vrijedi i za ovu kombinaciju - nece tu biti nikakve egzotike.
  • keppi
    377
    Vidović je daleko od gotovog i formiranog igrača, ali ako je ovo točna svota, omjer njegova talenta i sadašnje kvalitete te cijene je takav da bi ovo zbilja bilo glupo propustiti.
    Dio rizika na ovaj način preuzima i Bayern koji će dijelom naplatiti iz postotka buduće prodaje...naravno ako je bude.
    Lijevo, desno, iza špice, kombinacije s Stojkovićem....slatke brige za trenera Kovačevića.
  • crophantom
    751
    Meni bi trojka u sredini bila Misic, Ljubicic, Stojke. To sam samo ja, neznam, mislim da Stojke neće nikad puni potencijal na krilu ostvariti. Al kaj ja znam :D
  • emreli21
    373
    bitno je dovoditi ovakve igrače, mlade s velikim potencijalnim napretkom. a sad gdje će igrati vidović gdje stojković je manje bitno :) za prave igrače uvijek ima mjesta
  • Svi na Sjever
    2.8k
    To sam samo ja, neznam, mislim da Stojke neće nikad puni potencijal na krilu ostvariticrophantom

Stojkovića što prije maknut sa krila , inače će mu karijera krenut Ivanušecovim stopama, Stojke je vezni igrač ili idealna desetka koja traži međuprostor.
  • Haza
    9.4k
    Idem zapaliti vatru, pa gibam.
    Adriano Jagušić na pragu dolaska u Dinamo.
  • NORTE
    16.1k

Mediji i twitteraši na aparatima i pripremaju članke i hešteg objave.
  • Crni86
    11.1k
    hešteg objave.NORTE

Bar da onda i stave #Haza :rofl:
  • Sibirski plavac
    5.5k

"XY portal ekskluzivno doznaje"
  • crophantom
    751
    jbt, Vidovic, Jagusic,Stojke, igramo s 3 desetke iduće sezone :D
    Ako i Jagusic dođe ja bi ga ostavio jos sezonu u Belupu na posudbi
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Tehnički gledano, vjerojatno ćemo igrati double 10 nesimetrično s krilom koje širi igru…
  • Mlađi referent
    12.9k
    Ako je sve ovo istina, sad mi tek nije jasno kako ćemo izgledat iduće sezone :rofl: :rofl:
  • KrunoPesca
    84
    Jebote jedva čekam da počnu pripreme i početak prvenstva....
    Mislim da uz odredene dječje bolesti zbog mladosti i neiskustva, na početku neće biti sve bajno , ali ovo bi mogla biti jedna lijepa sezona za nas. Nadajmo se plavi puče da prošku sezonu nećemo više doživjeti
  • Marktwain
    386
    Odlične vijesti.
    A sad ajmo po napadača, koji zabija golove redovito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.