• scooniepenn
    5.1k
    Marin Šotiček je u Baselu skupio 32 nastupa, no u ta 32 nastupa igra prosječno 32 minute, dakle dosta manje od poluvremena. Ukupno je u prvenstvu i kupu skupio 6 golova. Prikazivati Šotičeka kao bilo što drugo osim relativno talentiranog mladog igrača je nebuloza. Želim mu da ostvari lijepu karijeru, ali 90 posto nas ovdje je vidjelo da on u Lokomotivi nije igrao niti blizu razina jednog Majera, Ivanušeca, Stojkovića ili Kačavende. Samim time, ono što mu se nudilo je bilo apsolutno realno s obzirom na njegovu dotadašnju karijeru.
  • NORTE
    17.7k
    Ono kad skužiš da postoji klub Akron u već par godina nebitnoj ruskoj ligi.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Točno. Jedino kaj se zanemaruje kada je bilo pitanje Šotičeka, Pašalića, pa možemo stavit i Crnca, sad Jagušića, da je to pozicija desnog krila koja u Hrvata ne postoji ni za lijek. I da su to zato igrači koje je valjalo ugrabiti, jer će imati svoj resale value, igrat će u reprezentaciji itd, bez obzira što možda nisu na razini svog suigrača s lijeve strane. Desnih krila i lijevih bekova ima koliko ima i treba se ispružiti koliko je krevet dugačak.
  • sarenicvjetic
    122
    Zna li tko sta za Valincica? Gdje zapelo,zadnji članak o Istri u SN-a ni a o njemu,a sve ostale ubacili
  • emreli21
    443
    Na lovi. Trebalo je biti 400 tisuća plus Mikić, ali je on odbio ici u Pulu. I sad bi Istra oko 1,5 milju eura, Dinamo ni blizu to ne zeli platiti
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    da vas pitam dolazi li Ivanušec?Ivanmtk

Ne
  • sarenicvjetic
    122
    di piše da je odbio?
    Ja imam zadnju info da je sve ok,osim da ponuda Dinama se kreće oko 800 plus Mikić s Istra traži između 1-1,5 milja
  • emreli21
    443
    ne želi Mikić tamo, nude mu premalo. Dinamo davao 400 i Mikića, Istra sad bez njega zeli 1,5
  • sarenicvjetic
    122
    jesi nedokazan,pa nije tako!!
  • emreli21
    443
    ok. neću se svađat, nit mi se da. ako hoćes, javi se u inbox da tu ne trujemo grupu.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Vidovic je u zadnjoj godini ugovora i kosta 2,5? Sto se malog Mikica tice ja vise ne znam sta taj klinac hoce? Na posudbu ne zeli, transfer ne zeli, pa sta hoces?
  • Nogo
    8.4k

Ma to su budaleštine za Vidovića.
    S druge strane pitanje je šta Škegro želi. Sigurno da bude ispred Gabriela u prvoj :vomit:
  • emreli21
    443
    vidović je jako blizu, trebalo bi se to brzo riješiti. boban ga zeli, jako to forsira, ali nacional lupa visinu transfera bez ikakve logike.
  • ElDorado
    4.8k
    Jel rješen Vidović ili kaj?
  • Hrc-Vg
    840
    Greška
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.