• Crle
    1.4k
    Pa nije Šimić doveo Marića u klub? On sigurno ima grešaka al na temelju članaka gdje je on bio krivac za sve loše se i mastavila priča da je on praktički krivac za sve.
  • emreli21
    457
    ni njemu vise nista ne vjerujem. Covjek zadnji ozbiljan transfer napravio prije 10 godina valjda, a i o tim njegovim vezama u italiji se moze pricat. Znam da ga odjebali i livakovic i brekalo, blizu toga je i ivanusec. Kojeg ne uspio cak prodat za 7-8 milja nakon onakve sezone. To smo mogli i ti i ja, vjerojatno.
  • vjeko1701
    25.1k
    Dijelili su se banovi kapom i šakom radi MMa ovdje..emilperska

Djelili su se radi djetinjastih fora na razini srednje škole koje su se svakodnevno ponavljale na više tema.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Meni je i dalje od svij njegovih poslova najsumnjivije poklanjanje Šutala Ivanu Leki. Šutala koji je imao ozbiljnu ozljedu iza sebe i kojem, logično, treba vremena da bude pravi, a kad je pravi je avion za sve u kadru. I ti ga, pazi, pokloniš
  • Droljo
    28.5k
    Prijateljska, dobronamjerna preporuka; okrenite se budućnosti. :pray:
  • NKDZ86
    8.5k
    droljo ko general gotovina.
    I nadodao bi, živite u sadašnjosti.
  • Paggini
    86.6k
    I ti ga, pazi, poklonišJos-Optimus

Isto kao što bi trenutno poklonio i Mmaeea, Perića i Bočkaja, brat bratu. Šutalo je imao titanski ugovor, ozljedu koja ga je promijenila kao igrača i stravično lošu sezonu iza sebe.
  • Droljo
    28.5k

Možemo za tridesetak godina napravit kampanju; ako ne znaš šta je bilo...
  • Jos-Optimus
    10.9k
    pa nije isto...Šutalo je i pokazao u Belgiji da se igrački vraća....u tom slučaju ne bismo kuovali Mmae-a...Perić da ne pričam...Šutalo je trebao vrijeme koje nije dobio
  • Paggini
    86.6k
    Šutalo je i pokazao u Belgiji da se igrački vraća....uJos-Optimus

Da se sad riješimo besplatno Mmaeea, Perica i Bockaja i oni proigraju u nekom osrednjem belgijskom klubu koji igra bunkera, jel bi govorio istu stvar?
  • Ludovic IX
    11.8k
    naletilic je menadžer. Ništa pošteniji od jednog bare. Svi oni gledaju svoj novčanik i naletilic je očito ispusio lovu. On je rekao da bi jučer dao veću ponudu alo ponuda nije došla. Da je juve htio ista, poslao bi ponudu.
  • NB86
    17.5k
    Ne znam sta je sutalo pokazao u ekipi dosta goroj nego i ovaj uzasan dinamo, nisam bas cuo da su nesto odusevljeni.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Šutala koji je imao ozbiljnu ozljedu iza sebeJos-Optimus

Valjda je bila takva procjena upravo zbog ozljede..

Gledajući prema idućoj sezoni, nadam se da ce Šoja dobiti zasluženu plaketu, te da će bit rošada i u ambulanti
  • Jos-Optimus
    10.9k
    a gle, za Šutala znam da je "naš", da je karakteran i da ima neki plafon, a mi ga nismo istrpili da se uvjerimo može li ili ne, ne možeš me uvjeriti u suprotno, razno razne tarabe smo gledali prošle sezone, od njega bolji nisu
  • hardek
    10.2k
    Meni je puno veći problem posudba Bulata. Dečko od 22 godine, više manje standardan, vrijedio je 3,5 milja na transfermarktu i ti da ne možeš naći neki klub koji će ga kupit za 3-4 milje eura nego ga posuđuješ u klub u financijskim problemima za kojeg znaš da ga neće moći otkupiti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.