• DiddyGuela
    3.6k
    Vrlo dobra presica i predstavljanje trenera. Osjeti se pozitiva.

Trener je udahnuo nekakvu novu energiju ovom presicom. Bez muljanja, izmotavanja i praznih fraza. Mozda za pocetak neceg velikog u buducnosti.

Sretno treneru i svima nama! :grin:
  • Jurki
    17.4k
    Kondicijski trener Marina je isto otisel ili ide u dvojku?
  • PlavacZRima
    384
    Jel itko od pomocnika radio sa njim u Belupu?
  • Olmic
    4.7k
    samo Murk kondiciju
  • Ritam Ulice
    593
    Meni se Kovacevic totalno svidio na ovoj pressici, bar ovak na prvu. Sad kako ce to izgledat na terenu, bumo vidli.
  • ElDorado
    4.2k
    Sori nisam informiran. Odkud taj Bloudek u priči? Jel Bobanova ili Kovina akvizicija?
  • Olmic
    4.7k
    rekao bi da se zna s kovom, inace je pomocni bio milanicu vecinom i kad se on spominjao za naseg trenera taj bloudek je bio s njim
  • ElDorado
    4.2k
    čudne su te veze i putevi
  • Crni86
    11.1k
    Kakav je gospodin Kova, drugacija je to energija nego do sad. Bas odise nekom pozitivnom energijom i samopouzdanjem.

Svida mi se kako prica “mi cemo vratiti dinamo di treba”, nema mi cemo se truditi vratiti. U tim sitnicama se vidi ta razlika u razmisljanju. Bas mi Kova djeluje jako samouvjereno i to mi se svida. 20 puta bolja presica od cannavara, bjelice i jakira zajedno. Pa nek neko kaze da covjek ne zna pricat. Iskrenost, nema prodavanja magle. Prikazuje sebe kakav je.
  • ZGWest
    603
    “Ja znam da cu ovdje biti dugo vremena”

To je taj stav.
  • Zagi
    9.9k
    To je isti čovjek kojem ste kritizirali javne nastupe?

Mene je uvjerio. Sada rad.
  • Dadox
    353
    Nisam ga želio za trenera,ali od danas je za mene najbolji trener na svijetu.Želim mu svu sreću i velike rezultate.
  • Crni86
    11.1k
    Meni se cini da Kova svojom karizmom okuplja ljude i radi toga stece postovanje mnogih. Drugim rijecima da je on voda koji svoju snagu crpi iz svoje karizme, po mojem skromnom misljenju to je jedan od najboljih i najcvrscih nacina vodstva.
  • Thor
    233
    Dobro dosao Mario!
    Nadamo se najboljem. Sretno! :victory:
    Red,rad i disciplina! :strong:
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.