• Dudu9
    1.8k
    Pa nisam siguran da je Cordoba ili Mbuku ispali bolje riješenje od Sotičeka?

ja lud, a Marić odličan SD koji dobio cipelu kao i njegova perverzna pojačanja što će letit zajedno sa njim
  • Droljo
    16.6k
    Niste normal
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Prosjecno inteligentan covjek lagano skuzi tko kritizira s dobrom namjerom odnosno u interesu dinamaPapastrumf

Ja nisam na ničijoj agendi ako se mene cilja… a vidim da se ponavlja na mojim postovima…

Ti si lud.NitkoBitan

Ti si as
  • Navijač Dinama
    10k
    ne bi vjerovatno ni Sotiček bio bolji od ovih. Tj. sad ćemo imat(pretpostavljam) Lisicu, pa ćemo vidjet jel on bolji ili lošiji.

Sotiček, Špikić, Mbuku i Cordoba je meni osobno sve u par deka.

Sotiček ima udarac i dobru lijevu nogu, Špikić ratoboran, Mbuku tehniku a Cordoba brzinu. To su vrline i prednosti, sve nenavedeno su mane tih igrač.

Kad bi ih spojili sve u jednog igrača dobili bi klasu, al sigurno onda da ne bi bio u Dinamu, nego u valjda nekoj Borrusiji.
  • Papastrumf
    16.9k
    Ja nisam na ničijoj agendi ako se mene cilja…vlatkomarkovic

Ne ciljam na tebe. Dapace, osobno se slazem s vecinom napisanog, samo sam pojasnjavao da ne mozes kazneno goniti osobu jer si eto cuo od nekog nesto.
  • Dudu9
    1.8k
    Nažalost znamo da smo popušili sa Cordobom i Mbuku, dok sa Sotiček ne znamo jer nije ni došao
  • Kastrator iz zasjede
    75
    Ti ljudi igrali za dinamo nisu,kako znamo da losi uopce
  • ElDorado
    4.2k
    Sigurno je da je Mmaee debelo debelo preplaćen. Kad sam gledao malo Capology iznenadio sam se za kakve place igraju neki koje bi mi rado vidli tu. Recimo Pongracic prije Fiorentine i Erlic jos uvijek debelo su ispod te cifre.
    Pjaca 1.2 milje nebi dobio nigdje a bome ni Bruno. Tak da nerazumno preplacujemo neke igrace bez nekog rezona.
    Ili bolje reci SMO preplacivali.
    Ovaj El Karouani igrao je za 90k. Mislim da nam je sad van dometa.
  • Common Sense
    930
    Oko Šotičeka je tzv. "sportski sektor" učinio sve da se njegov dolazak u Dinamo minira. Najporaznije od svega je činjenica da je on bio na najužem Jakirovićevom popisu i označen kao ključno pojačanje na poziciji koja nam je bila kritična kako i tada, tako i sada.
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    S jedne strane preplaćivali, s druge nam je nekoliko igrača otišlo jer "koji debil će dat više od 2 milje za Ivanovića" pa eto neki tamo Belgijci daju 4 i uzmu s njim naslov nakon 90 godina. Bilo je more takvih primjera zadnje 2-3 godine gdje nam je puno odličnih igrača promaklo, a vjerojatno smo mogli imat da nismo "ciganili" par stotina tisuća eura.
  • Orc123
    11.8k
    jel i tata Soticek isto na tom popisu?
  • Nogo
    6.7k
    Mene zanimaju informacije šta je s Bočkajem, Perićem, Zagorcem, Oliverasom...?
    Pretpostavljam da Ademi i Rista idu.

Kanga, Mbuku, Mmaee...

Mislim da za totalni reset nam neće biti dovoljan jedan prijelazni rok. Nije ovo football manager.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Bočkajem, Perićem, Zagorcem, Oliverasom...?
    Pretpostavljam da Ademi i Rista idu.

Kanga, Mbuku, Mmaee...
    Nogo

Sve bye bye
  • emreli21
    373
    teska budalastina. Ovo treba znati i lupit
  • Sibirski plavac
    5.5k

I meni je on pao na pamet kad se spomenulo Brazilca koji igra u Japanu. Mislim da njemu godine nisu problem jer i dalje trpa nemilice (u prošloj sezoni u svim natjecanjima 34 gola). "Problem" je što je nedavno produljio ugovor s Yokohamom do 2027. S obzirom da je skoro cijelu karijeru u Aziji, očito mu se ne ide van nje i vjerojatno će se tamo umiroviti, čim je produžio ugovor na još 2 godine (a isticao mu je ovog ljeta ako se ne varam).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.