• Twisted1
    746
    Znači vidi se da je uzbuđen i iskreno sretan. Zrači energijom. Sretno Mario još jednom!
  • crophantom
    739
    Kakav pozitiva lik, čudo jedno.
    Uvjeren sam da će se dati 100% u sve ovo, a nadam se da ce mu i Zvone pomoći da obuzda ega u svlačionici.
    Ali za razliku od ove zadnje 2 superzvijezde trenerske vidimo čovjeka kojem se na lici vidi neopisiv ponos i sreća što je tu.
  • ToTo96
    21
    Idemo jako svi skupa !
  • rokikaciga
    1.7k
    Ova pressice treba svima otkloniti sve pocetne sumnje u Marija, ajme kakav gospodin. Skroman, uzbuden, sretan. Na kraju pressice nije znao gdje treba krenuti pa ga je Zvone rukom na ledima malo usmjerio. Uh, ne znam je li u ovom trenu postojao bolji covjek za klupu Dinama. Nadam se da ce se to prenjeti i na teren
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jako je uzbuđen. :grin:
  • crophantom
    739
    I drago mi je da nije bacao neke floskule, "hvala prethodnicima, bla bla, nije bilo sreće, bu hu", već je jasno rekao da se tak izrazim da je ovo sve bilo za kurac i da Dinamo mora bolje, bez puno filozofije.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Zna se što Dinamo očekuje i kakvu igru zaslužuje. :strong: :heart:
  • Blueshadow86
    3.4k
    Jako je uzbuđen, svaki njegov udah i izdah se čuo na mikrofon.
    Uvjeren sam kako će biti 110% unutra u svemu. I nadam se da će se složiti ekipa po njegovom guštu. Jedva čekam kako će to sve izgledati iduće sezone. Optimisitičan sam.
    Sretno!
  • Crusades
    16.2k
    Možda najbitnije u cijeloj priči - čovjek je bezgranično iskren i skroman, prirodan. Nekad je bolje i to nego neke razvikane trenerske sheme i filozofije.

Želim mu svu sreću ovog svijeta, mene je kupio samo zbog tog svog pristupa.
  • Noel
    12.1k

Čovjek nema dio pluća,odstranjen mu je, zato se čuje težak izdah udah ,daj pazite malo kaj pišete..
  • Blueshadow86
    3.4k
    Čovjek nema dio pluća,odstranjen mu je, zato se čuje težak izdah uzdah ,daj pazite malo kaj pišete..Noel

Uopće nije bilo negativno napisano niti posprdno da bi ti sada imao potrebu izjaviti "daj pazite malo kaj pišete". Opusti se.
  • Bernard
    786
    skroman čovjek,mene je kupio,puna podrška treneru!
  • Marley
    4.2k
    Ovo kako on odgovara na pitanja, spontano i bez kalkulacija, tesko da se moze odglumiti i lazirati.

Ma ne zanima me vise nikakva pretjerana finoca, nikakav "frajerski" gard, prazne price i mazanje ociju. Zanima me samo iskrena i najbolja namjera, a ovaj covjek to ima.
    Ono, vidis da ce napraviti sve sto je u njegovoj moci da ostvari uspjehe kakve svi prizeljkujemo.
    Svu srecu mu zelim da u tome i uspije!

Ajmo Kova, samo hrabro naprijed :up:
  • Noel
    12.1k
    Zanimljivo ni jedno pitanje Bobanu a bio je tamo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.