• Zg123
    1.9k
    Meni nije uopce problematika Varelinog odlaska iz Porta, vec mi je veci problem sto smo mi tu samo utociste Barinoj zlatnoj koki. Ok klub ce dobiti dio kolaca, ali da li je bas tih 2-3 milijuna vrijedno toga?
  • FrenchMontana
    1.3k
    je vrijedno je. Nogomet je biznis, a tko se pravi “moralan” u bas svakoj sitnici, na kraju ne zavrsi dobro.

Sad bi nama trebalo biti zao Porta i izbjegavali bi Baru jer je “zlocest”. Ma da ne bi.

Dinamo ne radi nista ilegalno, mora se izboriti za sebe, a ne stalno gledati “kaj ce nam stranci rec”… vjecni osjecaj manje vrijednosti kod Hrvata.
  • Jurki
    17.4k
    a gle tko zna.. mali je talent, ali to ne znaci apsolutno nist.. mozda bu nama top, a nebu dovoljno dobar za Barcu, pa ga ne odluce kupiti.
    I ostane kod nas 3-4 godine.. to se kod tih klinaca nikad ne zna kaj mu more puhnuti u glavu.
  • Droljo
    16.6k
    Ljudi! Mi ako možemo dobiti 2-3 milje da nam neki klinjo trenira dvije godine u akademiji uzimaj odmah! Daj nam 30 takvih.
  • Enco
    472
    Kojeg imas krilnog igraca u mlađim kategorijama za kojega se moze i u natruhama reci da je talent i koji je zbog Varele zapostavljen

Evo npr. Tomo Mujanovic 28 golova u 34 nastupa za Kadete II (igraju ligu protiv starijeg godišta središte) iduce sezone Kadete I. Brz, odličan 1:1 .Potencijal za koji isto kao i za Varelu ne mogu tvrditi da će se ostvariti.
    Razlika između njih nepunih godinu dana.

Tko domacem igracu brani da svojim igrama izbaci Varelu iz kombinacija ako je taj XY igrac bolji od njega?
    @Jurki

Da bi dobrim igrama izbacili nekoga trebaju dobiti priliku . Evo ovaj dečko kojeg spominjem nije dobio priliku u kadetima I iako ima odlične brojke u kadetima II.
  • Zagi
    9.9k
    Razlika između njih nepunih godinu dana.Enco

Drugim riječima, mali ima 15 godina.
    Ne pretjerujemo li?
  • Enco
    472

Pretjerujem???
    Znači Varela sa 16 može za juniore pa i za seniore, a ovaj sa 15 ne može biti konkurencija Vareli kad isti igra za kadete I (inače ove sezone je to bila bas Varelina generacija 2008 šesnaest godisnjaci)?
  • Zg123
    1.9k
    fulao si moju paontu, ja ne pricam da li je moralno ili ne vec sto ispada da mali uopce nema imperativ biti tu vec ga se salje dalje a mi smo utociste. Mislis da bi Bara uspio srediti sve sa fifom da je malog poslao u Kustosiju? Bi vraga, na kraju krajeva Bara i mali imaju najvecu korist od svega, a mi samo mali dio kolaca.

Zasto mali ne bi mogao biti novi projekt kluba kao Olmo i biti prodan za puno vecu cifru?
  • Zagi
    9.9k
    Znači Varela sa 16 može za junioreEnco
    da
    pa i za senioreEnco
    teško, jako teško
    a ovaj sa 15 ne može biti konkurencija Vareli kad isti igra za kadete IEnco
    Veliš da mali igra za kadete2. Vjerojatno mu je bolje tako nego dijeliti minutažu u k1.
    Nadolazećom sezonom mu se otvara mjesto dizanjem Varele gore. Potpuno normalna situacija.
  • Orc123
    11.8k
    Vi ste uzeli zdravo za gotovo ono kaj pise u SN? Oni kao znaju? Jaoo
  • Enco
    472

Nadolazećom sezonom mu se ne otvara ništa, dolazi u kadete I po godištu (generacijski), a Varela se ne diže nego po godištu postaje ulazni junior .
    Ne shavcas poantu, neki dobiju priliku u starijem godištu (selekciji) neki ne, ili ako ti je draže neki preskacu iz prvog u četvrti , a neki ne mogu iz prvog u drugi razred.
    Još jednostavnije ako neki klinac na polusezoni, golovima ili nečim drugim odskace od svoje generacije za njegov razvoj je dobro da bude prikljucen treninzima, utakmicama starije selekcije, pa i da djeli minute sa nekim.
    Do sada su te prilike imali samo "neki", a dolaskom Bobana i ovim smjenama nadam se da će imati baš svi koji to stvarno i zaslužuju.
  • rakurs
    1.4k
    Pa Orc, ti si na Transferi rasprave imao živčani slom jer je Ničota spomenuo Jurišića kao potencijalni transfer :lol: novinari nabadaju, imaju dnevnu kvotu koju moraju ispuniti, pišu članke u kojima ne napišu ništa konkretno, a neki ovdje izgube živce zbog običnog naklapanja...
  • Dudu9
    1.8k
    Varela je već poznat kao veliki talent, i dinamo ako potpiše ugovor sa njima i gurnu ga par utakmica za seniore on već iduće godine vrijedi više od 10mil eura
  • Crni86
    11.1k
    Boban radi veliki cistiku, spreman je promjenit 17,18 igraca iz prve momcadi, zeli se oslanjat na ugrace koji se vide dugorocno u dinamu i kojima je klub na prvom mjestu, ali u isto vrijeme je spreman razvijat igraca barci za 2 milje eura.

Razmislite da li takva dva razmisljanja idu zajedno.
  • rokikaciga
    1.7k
    Ne nego preko 10m eura. Jesi uopce procitao clanak?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.