• rokikaciga
    1.7k
    Jebote kako se Španija napatila prošle godine s Yamalom
  • Srelee
    180
    Nije ni cudo sto je ovakav deal,stari frendovi Bara i Maric.Maric je za pola godine napravio nevidenu stetu,treba svak letit iz kluba odmah ko je podrzavao ovog klauna zna se u klubu koji su otpocetka bili kontra njega a koji su mu drzali leda.
  • Fan
    1.1k
    Možda je u ovom poslu sve moralno, ali puno toga smrdi i nisam za to da je Dinamo uključen u to.
    Boban nije kriv za započeti posao, ali ga nastavlja.
    Moramo se zapitati kakav klub želimo biti. Mnogi brane ovu situaciju jer je to Dinamo, jer je to Boban. Kako bi razmišljali da se to događa u nekom drugom, malo južnije, klubu? Što bi govorili/razmišljali o njima?
    Ovo je prodaja ugleda za pare, nemojte se lagati.
  • Draž
    1.6k
    Meni je najzanimljivije kak se svi primaju detalja za koliko smo ga dobili, za koliko ćemo ga dati, tko će koliko zaraditi, jel vrijedi razvijati igrača za toliko i toliko, a nitko ne razmišlja da osim financijskog dobitka (koliki god bio) postoji i onaj nogometni. Koliko nam Varela može pomoći u osvajanju HNL-a i rezultata u Europi. Takav talent nam može riješiti nekoliko ključnih tekmi i osim rezultata donijeti i novčanu nagradu.
  • Dudu9
    1.8k
    O čemu ti pišeš, nekom poštenju u nogometu? Kako je Husić otišao iz dinama, pa i mnogi drugi, isto tako dinamo je uzimao mlade igrače iz hajduka, sve su to novci pa niko nije tog Varelu nije na silu doveo u dinamo, novac interes nema tu plakanja joj nije pošteno uzeli nam pred nosom
  • Fan
    1.1k

Mislim da onaj tko želi, razumije kakva je ova situacija i da nema veze s ovim tvojim nabrojanim stvarima.
    Nogomet je biznis, da, i puno toga, ako ne i sve, se vrti oko para. Ali neke granice moraju postojati i mislim da smo ju ovaj put prošli.
  • Enco
    471
    O kakvim rješavanjem utakmica se priča? Dečko je potencijal pa nije on još na nivou da rješava utakmice u seniorima. Čini mi se da pojedinci ne shvaćaju razliku između juniorskog i seniorski nogometa.

Dečko ima petnaes nastupa u Dinamu kroz ovu polusezonu. Sedam za juniore (408 min) od čega je četri puta bio starter ,tri puta ušao. Za kadete ima osam nastupa(447 min), šest puta startao dva puta ušao s klupe.

Zbog potencijala (mene osobno nije baš oduševio, ali to naravno ništa ne znači) treba dobiti pripreme sa seniorima, odigrati koju pripremnu, dobiti koju minutu ako rezultat dozvoli i to je to.
    Nemojmo se zavaravati nije Yamal da sa sedamnaest rješava seniorske tekme .
  • Droljo
    16.6k
    Sedam za juniore (408 min) od čega je pet puta bio starter ,pet puta ušaoEnco

Ja sam drukčije učio matematiku... :lol:
  • Enco
    471

Zajebo , cetri - tri
    Hvala na upozorenju
    Ispravio
  • ElDorado
    4.2k
    Ok sve razumijem. Zaradit ćemo na njemu. Valjda. Ali zar nije bolje razvijati svoje igrače umjesto ih slati na razne posudbe, a ne razvijati igrača za Barcelonu, gdje ionako vjerojatno neće nikada igrati. To mi je ono looser mentality i nikako mi se ne sviđa.
  • Jurki
    17.4k
    Ali zar nije bolje razvijati svoje igrače umjesto ih slati na razne posudbe, a ne razvijati igrača za BarcelonuElDorado

Kojeg imas krilnog igraca u mlađim kategorijama za kojega se moze i u natruhama reci da je talent i koji je zbog Varele zapostavljen?

Pricamo o krilnim pozicijama naravno.
  • ElDorado
    4.2k
    gle govorim načelno jer to potencijalno može postati praksa a ne bi trebalo. Mi moramo ići nekim svojim putem a ne se upucavat u mngrska sranja koja nisu naša razina i ne bi trebala biti naš svijet.
  • Jurki
    17.4k
    zar se ne potencira stalno da je konkurencija zdrava? Da potice igrace da vise rade i na treninzima i utakmicama.
    Mislim da se u jednom Ajaxu, Benfici, Portu, Salzburgu i jos xy klubova nebi uopce slozili s tobom.
    Ako je neki igrac bolji - taj mora igrati.. a ne zato kaj je domaci.

Evo samo ovaj primjer da imamo domaceg XY i Varelu. Tko domacem igracu brani da svojim igrama izbaci Varelu iz kombinacija ako je taj XY igrac bolji od njega?

Edit: imali smo razne Tonone, Tueto Fotse pa ih se nije forsiralo jer su bili neperspektivni.. ovo je ista stvar.
  • Dudu9
    1.8k
    Par igrača su otišli iz dinama u kustošiju i dalje prodani, i šta je tu nepošteno, isto tako je i sa Varelom nije htio potpisat ugovor sa Porto i otišao dalje, to što se oni ljute mogu se jebat isto ko dinamo sa kad njima odlaze igrači bez ugovora
  • ElDorado
    4.2k
    mislio sam prije svega na činjenicu da unaprijed znamo da odlazi za godinu dana i da je zapravo već Barcelonin igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.