• darkcro
    94

Da se zapamte i ove suze Zeke i Pera
  • NKDZ86
    4.3k
    Zeko se rasplakao, čovječe...
  • prefontaine
    2.3k
    Ma dosta mi je i tih suza kad idu... Svi nešto plaču kad odlaze, a za par godina ih ne bih lasom uhvatio kad bi ih tražio da se vrate...
  • Jaro
    10.3k
    Ma dosta mi je i tih suza kad idu... Svi nešto plaču kad odlaze, a za par godina ih ne bih lasom uhvatio kad bi ih tražio da se vrate...prefontaine

to - jel ga netko puskom tjerao?
  • Krizy
    57.6k
    75 nastupa (16 europskih)
    9 golova
    6 asistencija
    1x HNL
    1x Kup
    1x Superkup

Igračina :fire:
  • crophantom
    757
    ovako na prvu ne sjećam se igraca koji mi je takav dojam ostavio u samo 75 utakmica. Mozda je recency bias, al od prošle zime do sad, uz pauzu zbog ozljede baš vrh kako je čovjek igrao. Sretno mu, ne sumnjam da će se bez pardona uklopiti u Inter i vec iduće sezone igrati bitnu ulogu.
  • Marley
    4.2k
    Mislim da se njegov izostanak mozda i najvise osjetio. Koliko smo samo bodova izgubili u tom periodu, uzas.
    Uvjerena sam da bi sve zavrsilo drugacije da nije bilo te nesretne ozljede.

Veselim se sto cemo ga barem u reprezentativnom dresu gledati dugo, dugo, kao vazan kotacic.

Jos jednom Pero, neka ti je sve najbolje u buducnosti, igracino nasa :strong:
  • Nogo
    6.7k

Naš sjajni Petar Sučić, ovog je tjedna i formalno zaključio svoj mandat u maksimirskom klubu i postao član milanskog Intera

Nakon svoje zadnje utakmice u plavom dresu, u nedavnoj pobjedi protiv Varaždina s 1:0 na zatvaranju sezone, s naglašenom je emocijom, neuspješno skrivajući suze, zakoračio na travnjak i oprostio se od maksimirske publike koja mu je uzvratila gromkim pljeskom. Bio mu je to 75. službeni nastup za Dinamo, deveti pogodak, a svemu tome dodao je još i 11 asistencija uz jedan izboreni jedanaesterac

Sučić je u Dinamovu sustavu bio od proljeća 2022. godine kad je došao iz mostarskog Zrinjskog. U maksimirskom je klubu u počecima nastupao za juniore, ali i za Dinamo II u Drugoj HNL. U ljeto 2022., nakon ukidanja druge momčadi, vratio se na jednogodišnju posudbu u Zrinjski gdje je osvojio dvostruku krunu. Po povratku u Dinamo bio je najugodnije iznenađenje priprema, prokrčio put ka prvoj momčadi, prometnuo se u ključnog igrača i preuzeo svjetla reflektora

Dragi naš Petre, velika hvala, naklon do poda i sretno u nastavku velike karijere.

Petar Sučić

️ Ne znam koju bih posebnu poruku ostavio, želim se zahvaliti svima u klubu, od predsjednika do suigrača, trenera, ljudi koji se brinu o terenu, spremačica, kuhara… da ne bih nekoga izostavio. Tu ste bili za mene, puno ste me toga naučili u ove dvije godine, puno ste mi pomogli i postali prijatelji na koje mogu računati u životu i mislim da je to najvažnije. Drago mi je što smo proživjeli lijepe trenutke, osvajanja i Ligu prvaka, veselje na Trgu. Ostat će mi najbolje dvije godine u životu i hvala svima na tome, hvala navijačima koji su bili izvrsni, vodili nas iz utakmice u utakmicu. Naravno, ne mogu nas uvijek bodriti kad i mi nismo dobri, ali mogu reći da sam uvijek davao sve od sebe i da sam želio sve najbolje i da sam pobijedio sve utakmice, ali to u nogometu ne ide tako i oni će uvijek biti tu za Dinamo i mogu im se samo zahvaliti jer su bili podrška i tako je bilo i na utakmici s kojom sam se oprostio od Maksimira. Dinamo je u meni dobio velikog navijača od trenutka kad sam došao u juniore, kad sam vidio i osjetio igranje na Maksimiru za Dinamovu drugu momčad.
    Igrao sam za reprezentaciju na puno lijepih stadiona, ali mi je na Maksimiru najveći gušt zaigrati. Dinamo će uvijek u meni imati navijača i naravno da ću ga uvijek pratiti.

Sučiću, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere! :fire:

Pokaži u Interu kakav si igrač i odkuda si došao.
  • Crni86
    11.1k
    Odlican igrac, velike stvari su pred njim. Radi njega Inter je dobio navijaca u meni.

Nadam se Pero da te ponovno vidimo u plavom dresu za par godina.
  • ElDorado
    4.2k
    Otišao je prerano, po nekoj logici prvo je trebao Baturina. Šteta, siguran sam da ga Boban ne bi prodao do SPa.
  • Hnlovac
    2.3k
    Mene situacija sa Suletom i Baturinom neodoljivo podsjeća na Ivanuseca i Gvardiola

Nebitne su pozicije, ali Ivanusec je godinama bio jedan od igrača čiji se veliki transfer čekao, dok je Gvardiol došao i otisao ko brzi vlak (majke mi ako se kod njega sjećam samo gola Interu pa doma tramvajem i penala u Cluju, onda još 1 sezona i ode ) a Ivanusec je nakon njega tek ostvario transfer
  • mlinchica
    3.1k
    “Razigrani i rasplesani maksimirski dvojac u 24. je minuti kreirao gol za vodstvo vatrenih: Sučić je proigrao Baturinu koji mu je u padu, pod pritiskom braniča, vratio dupli pas na lijevoj strani, a on ponovno prihvatio loptu, lažnjakom zanjihao braniča i pogodio suprotni donji kut.

Samo dvije minute kasnije međusobno su zamijenili uloge asistenta i strijelca. Sučić je vješto vrebao pogrešku braniča, presjekao paralelno dodavanje pred kaznenim prostorom, efektnim trzajem tijela podvalio loptu ulijevo za Baturinu koji ju je spremno prihvatio i kroz noge vrataru poslao u mrežu.“

Ovo je bilo protiv Poljske (preuzeto s objave kluba).
    Bila sam uvjerena da će njih dvojica razrondati cijelu ligu nakon toga.
    Automatizmi. :wink:
    I onda se desi ozljeda i ode sve u klinac.
    Trebalo je malo duže da se “vrati” ali kad se vratio, opet je to bilo na jako visokom nivou.
    Stvarno je brzo eksplodirao, prekratko u Dinamu ali vjerujem da će to biti još jedna karijera o kojoj ćemo s ponosom pričati.

Pero, sretno!
  • don
    13.3k
    "Igrao sam za reprezentaciju na puno lijepih stadiona, ali mi je na Maksimiru najveći gušt zaigrati. Dinamo će uvijek u meni imati navijača i naravno da ću ga uvijek pratiti."
  • Crusades
    16.3k
    Vidim da je njegov TM postao lažnjak desnom i poentiranje u gol lijevom. Na tu foru je zabio jedno 3-4 gola ove sezone (Monaco, Slaven Belupo, zadnje kolo Varaždin...)
  • masacusec
    5.5k
    Prebrzo završena priča...ak već ide, drago mi je da ide u Inter.
    Sretno mali!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.