• Kujtim Shalla
    5k
    Puno srece ,zdravlja i uspjeha to zelim. Od sad samo jako
  • marcio amoroso
    42.1k
    5 puta uvesti momčad u viši rang ne može neznalica. Sa Slavenom i Varaždinom je također igrao itekako iznad mogućnosti i ja mu vjerujem.

Sretno treneru!
  • NB86
    16.8k
    Puno srece treneru, a nama strpljenja, bit ce tu i puno novog kadra po najavama i trebat ce vremena da to sjedne na svoje mjesto, ono sto me kod njega veseli je da su mu ekipe odma imale obrise igre, pogotovo slaven kojeg je u 2 tjedna preokrenu u ekipu koja zna sta radi, nesto sto nasim trenerima ove sezone nije uspjelo 9 mjeseci
  • El Madrigal
    395
    Ja sam jako zadovoljan i pisao sam podršku od prvih šuškanja. Bio je u mojih top 3, čak 2. Kakvi su u Dinamu dobivali prilike, ajme meni!? Kova, samo naprijed. Nadam se I vjerujem da ce dobiti priliku kako treba i da ce dobiti vrijeme. Barem koje je dobio Jakir. A vi koji govorite da nema iskustva i ovako/onako, sjetite se da i NITKO od naših Proljećara nije imao NIKAKVOG iskustva u vođenju nogometnog kluba. I to se vidjelo kroz ovu prvu godinu. Ali im svejedno dajemo vrijeme da izvrše svoj, zakonima i Statutom propisan, četverogodišnji mandat ili do raspisivanja novih izbora. A podržat ćemo ih i nakon toga. Stoga, ne budimo licemjerni. Zvone Boban, Mario Kovačević, novi šef škole, kao i novi i stari igrači, idemo samo JAKO!
  • plavi72
    1.4k
    Hercegovac :blush: ,kako reći nešto protiv,vrati nam naslov i neka ova sezona bude bez promjene trenera!
  • bbb medimurje
    4k
    U stozer sa sobom vodi mog medimurca Luku Murka
    Pravi Dinamovac od rođenja, cestitke!
  • Dzoni
    1.4k
    Puno sreće novom treneru, od mene ima punu podršku da nas odvede u nove visine
  • Blueshadow86
    3.4k
    Po najavama ide brzi i napadački nogomet. Nadam se samo da ne bude kao s Cannavarom koji je gajio i obećavao našu pressing igru pa smo vidjeli na šta je to ličilo :fear:
    Sve u svemu, sretno i pametno pa šta bude!
  • Olmic
    4.7k
    Sutra pressica ili sam nesto krivo zakljucio?
  • don
    13.3k
    i obećavao našu pressing igru pa smo vidjeli na šta je to ličilo :fear:Blueshadow86

s kim bi on triba igrat pressing? Jedno su želje, a drugo mogućnosti sa tim rosterom. Sada se ekipa slaže za takvo nešto.
  • Crni86
    11.1k
    Malo slusam podcast od prije koji mjesec s nasim trenerom. Jedno zanimjivo razmisljanje koje dijeli i sa Nenom.

Ugl bila je rasprava oko tih utakmica gdje si kao slabiji suparnik, kako se pripremiti. Kova odgovara kako ti kao trener moras vjerovat da je to moguce, a onda istu tu energiju prenijeti i na igrace. Istu pricu je govorio i Neno, nakon brojnih velikih pobjeda nekako je najvise naglasavao to punjenje energijom.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    wow, revolucionaran pristup. Cannavaro je vjerojatno uvjeravao ekipu da nemamo šanse protiv Milana pa smo nekim čudom dobili tu utakmicu. Jedina iznimka može biti Jakir koji je uvjerio ekipu da idu na izlet na Allianz Arenu. Ne znam koji normalan trener ne uvjerava igrače da je nešto moguće, iako se čini da nije moguće.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Nisu li Cannavaro i Jakir isto pričali?Majki2111

Jesu, ali po meni nije usporedivo iz više razloga. Niti Jakir niti Cannavaro nisu imali igrače za takav nogomet već smo praktički manje-više igrali isti nogomet kao pod nekoliko zadnjih trenera. Dolaskom Bobana se sad ciljano ide u remont i planiraju se dovesti igrači za takav stil nogometa, a Kovačević je u Slavenu svakako pokazao da voli takav stil igre i to je jako dobro izvodio sa neusporedivo slabijim igračima na raspolaganju od onih koje će sada imati. Naravno da tu dolaze druge stvari kojih tamo nema, a to su neusporedivo veći pritisak itd., ali nadam se da tu neće biti problema.

Jakir je htio takav nogomet, ali nije imao igrače za to, a nije mu ih imao tko ni dovesti ih jer je SD bio Marić. Mislim da je definitivno dobar trener (na kraju sezone mogu reći najbolji od sva 4 ove sezone) jer je pokazao to u drugim sredinama, ali se nažalost pogubio u nekim utakmicama (Ballkani još 2023., Hajduk, Bayern) koje su ga na kraju koštale otkaza.

Cannavaro pak je bio izgubljen cijelo vrijeme i jednostavno se nije uspio prilagoditi na ligu i nije pokazao da je dobar trener. Ja sam otpočetka davao podršku i tražio pozitivne stvari, ali činjenica je da se nikako nije snašao i da je govorio previše floskula, a da na terenu to nije izgledalo najbolje. Uostalom potpisao je dvije velike sramote protiv Rijeke i Istre i vjerojatno otkaz dobio i prekasno.

Kovačević sada ima iza sebe Bobana od kojeg ima podršku i koji je izabrao Kovačevića upravo zato što vole isti stil nogometa i to žele implementirati u Dinamu. Zato je ovaj put po meni ipak velika razlika i imam povjerenje u njih iako ih čeka jako težak posao jer će se dosta igrača u momčadi promijeniti i bit će zasigurno jako puno dolazaka i odlazaka.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Nadam se da Bobanova nogometna vizija je puno bolja od moje (ja nemam pojma o nogometu).Brusa

Imamo dobitnika za izjavu godine mada je tek početak lipnja.
  • Brusa
    3.3k
    počašćen sam! :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.