• dumitrumitu
    1.4k
    Pa bolje da ide odmah za 2,7 nego da igra dvije godine za 5
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ako se pravilno razvije to je igrac od barem 15-20 milijuna eura. Cemu zurba sa prodajom? Pa nasusno nam fali pravo krilo godinama...
  • OsamŠest
    5.4k
    Zar nisu SN prenijele da bi 5m eura bila cijena prvokupa za Barcelonu?

Naravno, kasnije ga Barceloni (ili drugima) možemo prodati za cifru koju želimo. Ili?
  • rokikaciga
    1.7k
    Bolje da igra još 2 godine i ode za 5 ako će u te dvije godine nam donjeti puno više love. Uostalom, da si pročitao članak vidio bi da će Boban dogovoriti i dodatne bonuse i zarada bi umjesto 2.7m eura biti preko 10 ako je mali stvarno zvjer.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ljudi moji ovaj da zabije 10 golova u HNLu sa 17-18 godina, napravi koji dribling/razliku u europskoj utakmici i ide barem za 15. Kakvih 2,5 milijuna eura... toliko za Bulata dobijemo a tu pricamo o jednom od najvecih europskih potencijala.
  • GOAT
    2.7k
    Ako mu se stvarno žuri u Barcu i ako je ovo jedini način da izvučemo dodatne novce od njega i da nam bude koristan barem godinu dana onda je dobar posao.

Naravno radije bi da potpiše ugovor na 5 godina, zabije 20 i prodamo ga za 30 ali ako ne ide onda cemo situaciju maksimalno iskoristiti jer postoji mogućnost i da postane flop
  • miro
    6.6k
    Znači za 2,7 mil eura mi cemo parkirat jednog tinejdžera na klupu, nekog drugog poslat u Dinamo II, da bi Bara uzeo svojih 2,3 milijuna za godinu dana, a Barcelona zajebala Porto i dobila igrača za 3 puta manju cijenu nego bi inače platila. I sad ako ja kažem da bi Dinamo trebao biti daleko iznad toga, ja sam hejter? Zar si mi u europskim krugovima ovim potezom ne rušimo neki renome koji smo stekli? Dinamo bi po vama trebao biti takav klub?
  • NB86
    16.8k

Pa ima izlaznu klauzulu, ne znam sta tu nije jasno
  • deda
    37.4k
    Previše parafraziraš. Ako je netko dobar i na njemu možeš zaraditi on sigurno neće nikome oduzeti mjesto.
  • Jaro
    10.3k
    Pa ima izlaznu klauzulu, ne znam sta tu nije jasnoNB86

Pa to kaj nema ugovor - barem su to zadnje ingo iz kluba bile...
  • Dzoni
    1.4k
    Koliko vidim, Barcelona može i ne mora kupiti igrača. Ona kupuje pravo da ga uzme prva, ali ne i jedina. Tako da ako neki drugi klub ponudi dovoljno dobre pare, a Barca ne reagira, sjest će i više nego dogovorenih 5+ mil. Ispravite me ako griješim
  • NB86
    16.8k

Nema profi ugovor po prici iz novina, mozda ima neki koji vrijedi do 18 god s izlaznom klauzulom od 5 mil, profi nece potpisat vjerovatno ako ne bude slicne klauzule

a Barca ne reagira, sjest će i više nego dogovorenih 5+ milDzoni

Nemoguca misija ako decko bude ozbiljne pare vrijedio, nije barca glupa, uzme ga za 5 preproda za 15 odma
  • miro
    6.6k
    ne nego ce ga onda Barca uzet za 5 i preprodat za npr 10
  • crophantom
    739
    Znam sa se teško može raditi bez razno raznih Bara, ali ovo je teški ciganluk, ako je išta istina što se piše.
    U principu smo znači poslužili Bari da sjebemo Porto i dobijemo neku sicu za to, a Bara se fino naplati.
    Za očuvat renome kluba momentalno bi ga potjeral, nećemo krepat bez tih 2.7 milijuna, a on neće iduće sezone zabiti 10 golova iduće sezone u HNLu posto se više bavio bjezanjem od Porta nego nogometom.
  • Jaro
    10.3k
    kakvi ugovori postoje u HNSu? Sa stipendijskim igrac moze igrati u SHNL. Kakav jos postoji?

...rekao je Perković, pa dodao:

- Stojkovića nema zbog kartona, Kanga je upitan, još ne trenira nakon ozljede protiv Lokomotive. Vidim da se povlači pitanje Varele, on neće igrati jer nema profesionalni ugovor, ne može biti u kadru.

Nije info od novinara, vec od (tadasnjeg) trenera.
    Nasi novinari izmisljaju svakave price i oricice, a ne kopaju po onoj koja je zanimljiva. Sto, kako, i zasto imaju potpisano Dinamo i Varela i tko je u ime kluba zasluzan za to?
    I iz Bara PR clanaka se da zakljuciti da zapravo klub nije nista potpisao i tako ostavio svetog Andija razocaranim (moguce nakon pedale MM netko skuzio nelogicnost i muljazu)...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.