• Brusa
    3.3k
    Nisam zadovoljan.
    Nadam se da Bobanova nogometna vizija je puno bolja od moje (ja nemam pojma o nogometu). Ako nije onda onda smo najebali.
  • Kermit
    470
    Sretno novom treneru. Imam veće povjerenje u njega nego u Ivayla Peteva, Cannavara i druge prevare koje su nam se servirale proteklih godina.

Oni od kojih smo očekivali puno se najčešće nisu pokazali u dobrom svjetlu. A ovaj čovjek je došao na mala vrata, bez nekog pedigrea i zaleđa, osim da je ratnik i da se ne predaje. A to je naš moto NEMA PREDAJE, tako da mu dajem punu podršku. A ne ona prevara od manekena "we must work harder"....
  • deda
    37.4k
    Sigurno je bolja od tvoje ne brini. :rofl:
  • Common Sense
    928
    Djeluje mi kao čestit i pošten čovjek koji je polako gradio karijeru i bio do sada uvijek uspješan i poštovan u sredinama u kojima je radio. Nitko ga nije gurao, ni on sam se nije nikamo gurao jer je skroman. Kad su ga pitali za preuzimanje Dinama, on je onako slijegao ramenima i rekao da ništa nije gotovo dok se ne potpiše. Bio je to govor tijela skromnog čovjeka.

Je li spreman za ono što ga čeka? Mi to ne možemo znati. To vjerojatno ne zna ni on sam. Mario, dobro došao i sretno, vrati nam Dinamo na stare staze uspjeha!
  • dd29
    694
    Sretno, Mario. Simpatičan čovjek, što bi se reklo 'lako navijati za njega'. Išao stepenicu po stepenicu, pokazao da zna i sad zasluženo prilika života za njega.

Ajmo, dinamo!
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Nadam se da smo napokon našli dugoročno rješenje za klupu. Sviđaju mi se najave brzog, napadačkog nogometa i vjerujem da nas Boban sa sportskom politikom i Kovačević sa igrom neće razočarati. Nadam se i laganom povratku duple krune u Zagreb, ali se nadam i velikom rezultatu u EL!

Sretno Mario i prije svega puno zdravlja!
  • Majki2111
    4k
    Nisu li Cannavaro i Jakir isto pričali?
  • don
    13.2k
    ne znan šta su pričali, ali igrali to prije, a ni u Dinamu nisu. Cannavaro je igra svoj talijanski nogomet, a Jakir kontrolirani.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Svakom treneru dinama Sam zelio srecu i uspjeh, a nakon roliko skepse ,dosta i sa moje strane ,Kovacevicu zelim sve najbolje ,i da bude on taj . Svakom svojom pojavom mi je sve drazi. Mnogi veliki strucnjaci su dolazili , nadali smo se promjenama, konacno da imamo igru , a uvijwk ist lutanja,gubljenja kad nam stave bunker i patnje ,mucenja. Mislim da ce covjek od Koga se to najmanje nada uspjeti ,jer on nije prodavac magle. A ima podrsku u covjeku koji ima nogomet u malom prstu,visionar i nas kralj Zvone Boban.. Drugi nisu to imali pa su mogli provlacit floskule i suplje price. Nemojmo zaboraviti da je Kovacevica bas Zvone odabrao. Vjerujmo. Ja cu pocet od sebe sa pozitivom ,jer stvarno Sam pozitivniji svakom novim danom
  • BluePhone67
    5.1k
    Želim ti puno uspjeha i sezonu iz snova, Mario Kovacevic zvani Kova.

Nema predaje
  • NB86
    16.8k
    Jakir je igrao napadacki nogomet s puno trke, duela, pressinga, samo se u dinamu morao prilagodit kadru, svaki trener je pokusao i nije proslo jer nemas igrace za to, moras se prilagodit misicu, petku, baturini, itd. Jos su ga izvukli kad je bilo najbitnije i tesko da bi im on na ljeto trazio zamjene i napravio smjenu generacije i da se trazilp to od njega, sad s odmakom vjerovatno bi to najbolje bilo. Da se klub zahvalio "senatorima", doveo jakiru rakete po zelji i promjenio totalno stil igre, uspjesno je to odradio i u rijeci i u zrinjskom i ocito ima nos za slozit ekipu(dobro je miho s tribine govorio da je realno jakir najbolji sportski direktor u hr, a ni nije sd), ovako se cijelo vrijeme razvlacila smjena i igralo ništa.
  • Crni86
    11.1k
    Nije li bila neka prica da je Jajalo trebao doc u Dinamo kada je bio mladi, ali da je odbio ugovor s lopovom i da nakon toga bas slucajno mu karijera krece nizbrdo.

Ili sam ga pomjeso s nekim?

Kovi zelim svu srecu ovog svijeta i neka postane jedan od nasih najdugovjencijih trenera o kojem cemo svi pricat s velikim postovanjem za 15-20 godina.
  • Brusa
    3.3k
    kao da hoćeš reći da mu je falila potpora "uprave", umjesto da su samo čekali njegov kiks da ga se riješe (ovaj drugi dio je moj)
  • NB86
    16.8k

Pa i ne baš s obzirom da je on taj koji se prilagodio senatorima, sto je u tom trenu bila dobra odluka jer mu je donjela titulu, ali je zbog toga i "robovao" i slagao momcad oko njih i dugorocno platio sljedecu sezonu, pa jedan stefan ristovski je kod njega bio udaran svaku utakmicu, svaka cast riletu na svemu al kroz ostatak sezone smo skuzili da su za covjeka moris valincic, bruno bogojevic, simun hrgovic i takvi svemirski bekovi ciju razinu on ne moze dostic, ovaj mu se ocito osjecao duznim zbog sezone prije i nije planirao odrec ga se, to je po meni naravno lakse time da ode na ljeto nego ga usred sezone posjest na klupu
  • Crle
    1k
    Izvrstan izbor za trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.