• Zdravko Maček
    146
    Sretno treneru, puno zdravlja i sportske sreće želim! Ostalo mislim da će pokriti sam: marljivo raditi i posložiti igru i momčad. Samo hrabro i ustrajno!! NEMA PREDAJE
  • Izet Hajrović
    5.3k
    prvo nauči čitati. Ako sve bude dobro, onda svaka čast i treneru i Bobanu na viziji koju ima jer je vidio u treneru nešto što ja i još neki nismo. S druge strane, ako se ispostavi da Kova nije dobar izbor, onda za svoje poteze neće biti kriv Kova, nego Boban koji je sad glavni i odgovoran. Vrlo jednostavno za shvatiti. Ako dovedeš trenera koji nije za Dinamo, onda nije on krivac za loše rezultate, nego ti koji si ga doveo. Međutim, nadajmo se da neće doći do takvog negativnog slučaja, nadajmo se najboljem.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Mario sretno, jer trebat će ti. Određeni novinari i oni koji se vole tako zvati samo čekaju priliku da krenu srati, to će se dogoditi prvom prilikom, pa makar to bude i poraz na pripremama neki. Neće se usuditi kenjati po Bobanu pa će to raditi preko tebe. Treba to sve podnijeti, biti trenerom Dinama sa sobom nosi tone i tone stresa..
  • tp1997
    1.5k
    Skeptičan sam bio i ostao, ali sada kada je službeno, jedino je pošteno poželjeti čovjeku sreću i nadati se da on i Zvone skupa znaju što rade, i da će nam donijeti puno više sreće nego prethodna sezona.

Tako da, Mario, neka je sa srećom!
  • fakin
    845
    Definitivno po CV-u trener nedostojan Dinama, pogotovo nakon najgore sezone kluba u zadnjih 20 godina. Međutim, kao Dinamovac nadam se da ce uspjeti i da cemo iduce sezone osvojiti naslov prvaka. Jebes kup, jebes EL, glavna preokupacija treba biti prvenstvo i nista drugo. Iduce sezone moramo osvojiti.
  • Dr Hofmann
    2.9k
    Da ne budem licemjer, prošle godine kad se smijenilo Jakirovića, bio sam mrtvo protiv HNL imena. Nadam se da će me natjerati da ,,pojedem" svoje riječi i s velikim zadovoljstvom ću to i napraviti ako Bog da.

Gospodine Kovačeviću, dobro došli na klupu plavog giganta, želim Vam svu sreću ovog svijeta i da i ovakve poput mene natjerate da promijenim mišljenje.
  • tp1997
    1.5k
    jebes ELfakin

Apsolutno i nikako ne.

Pogotovo ne u sezoni kada moraš opet nabildati koeficijent jer nam se u petogodišnjem koeficijentu briše sezona 20/21.

Krećemo u Europu krajem rujna, naši konkurenti od srpnja.

Niti Europa smije biti izgovor za podbačaj u prvenstvu, niti smijemo razmišljati kao tovari i zanemariti Europu.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Nadam se iduće sezone dvostrukoj kruni i što dužem boravku u Europi. Ne kužim one koji tvrde da su samo domaći trofeji bitni iduće sezone, a Europu ko jebe. Daj Bože dvostruku krunu i nekakvu osminu/četvrtfinale EL i ja ću biti prezadovoljan. :strong:
  • Sajla
    9.2k
    Croatia Sydney, BSK Slavonski Brod, Borac Banja Luka.
    kad je Josip Kuže stigao u Dinamo prvi put, to mu je bio trenerski CV što se tiče seniora. imajte vjere.
    dobrodošli, gospodine Kovačeviću!
  • fakin
    845
    sta nam znaci opet par pobjeda u el ako ne osvojimo prvenstvo? Apsolutno nista. Dao bi svih 8 poraza u Europi samo da budemo prvaci. Ako ne budemo 2 godine zaredom prvaci bit ce ogroman manjak novaca
  • Dzoni
    1.4k

Tovarska retorika, zato ih i nema u Europi 15 godina i grcaju u dugovima zbog manjka novaca od Europe
  • sport
    4.7k
    Možemo biti 5 godina zaredom prvaci i ni jednom ući u skupine LP i opet je ogroman manjak novaca
  • tp1997
    1.5k
    Ako ne budemo 2 godine zaredom prvaci bit ce ogroman manjak novacafakin

Da, a manjak novca neće biti zbog izostanka super izdašnih HNSovih premija, već zbog izostanka novca od Lige prvaka.

A ulazak u Ligu prvaka uvelike olakšava koeficijent, kao što smo zorno ove sezone vidjeli. A taj koeficijent moramo nabiti iduće sezone u EL.
  • Laugreano
    4.1k
    Jer bi lakse usli sljedeće godine s takvim koeficijentom
  • miro
    6.6k
    Sve najbolje našem Mariu, neka bude hrabar, pa neka ga prati i sreća
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.