• zgšd
    186
    ako je slucajno netko vec stavil, isprika..

u ilici imaju i kupace iz "d stik" kolekcije, tamnoplave i plave sam videl. na webu ih nisam nasel
  • NVKOD
    5.2k
    Mislim da bi se trebalo ubrzo u reshooting za webshop, pola igrača na slikama nisu više u klubu (Rog, Belcar, Franjić, Bočkaj kao da ne postoji) :lol:
  • pešća
    105
    Ovo zelim u Dinamovom fan shopu. Hladna piva euro (420 forinti) i peri deri. Izbor i velicina fan shopa neusporedivi sa našim. Od kasica prasica, čokoladi, tjestenina pa do vrhunske odjece i obuće. Sto se tice samog stadiona nek ga posjete nasi iz kluba i zapisuju. Pozz iz Budimpešte.

IMG-20250602-141155.jpg
  • dmil
    720
    bio nedavno, odličan im je fan shop, ima kao što bi se reklo od igle do lokomotive u njemu i to je smjer u kojem bi jednog dana trebao ici Dinamov fan shop.

Stadion im je vrhunski iako malo mal s kapacitetom, a match day experience i općenito popratni sadrzaj za vrijeme i prije utakmice neusporedivo bolji od onog što imamo na Maksimiru.

Ferenc Puskas stadion par stanica tramvajem dalje je top stadion u ovom dijelu Europe, toliko da će finale LP iduce godine biti na njemu.
  • NORTE
    16.1k
    do vrhunske odjecepešća

Oni toliko drže do svog kluba da na dresovima imaju grb u najvećem mogućem promjeru, za razliku od 99% klubova u svijetu.
    Pretpostavljam da to poskupljuje dresove, ali vrijedi svakog eura.
  • darkcro
    94
    https://ibb.co/w176jYV

Nije web shop, matchwornshirt
    Moram se pohvalit
  • Bosskovitz
    16.7k

Je li ti to stiglo u tom okviru ili si to dao napraviti?
  • Efes Pilsen
    11.3k
    bude par komada vec uokvireno, a nude i oni, ali je skupo i jos dize i cijenu dostave.
    Mislim, izgleda fantasticno, ali i cijena je fantazija. Ja imam par komada za zid i vec duze razmisljam da uokvirim par. Zadnji put kad sam isao okolo vidit koliko kosta bilo je minimum 70 eura.
  • darkcro
    94
    stiglo je u tome, ali sam i papreno platio (70 eur)....međutim lakše mi je tako bilo za uokvirit
  • Bosskovitz
    16.7k

Pitam iz vrlo sitničavog razloga i profesionalne deformacije, jer grb kluba u okviru iznad dresa nije u skladu s klupskim brendom i prema klupskoj knjizi standarda, što se ne bi smjelo događati ako se radi o okviru kojeg izrađuje klupski partner - a izrađuje ga. Ista stvar je i s grbom na plaketi ispod dresa.

Ako me oči ne varaju, a mislim da ne varaju, ovo je grb na okviru:

gnk-dinamo-zagreb9772.jpg

Pretanke linije, krivo pozicionirano slovo "d", potpuno pogrešne nijanse svake boje osim bijele. A baš mi upada u oči kad je ispravni grb 15-20 centimetara niže na dresu.

Ako to ne vidite - super, lakše vam je neg meni :D

Jer ostatak pakiranja izgleda jako dobro.
  • darkcro
    94
    e jesi me sad zeznuo haha....ne varaju te oči
    Fala Bogu pa mi nije toliko bitno, na kraju krajeva, mogu si sam isprintat ispravan grb i stavit
  • NORTE
    16.1k
    grb kluba u okviru iznad dresa nije u skladu s klupskim brendom i prema klupskoj knjizi standarda, što se ne bi smjelo događati ako se radi o okviru kojeg izrađuje klupski partner - a izrađuje ga.Bosskovitz

Nevjerojatno.
    Prvo što sam vidio kad sam otvorio link.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Uokviren dres Sucica u 50 primjeraka dostupan na webshopu - 200 eura, 170 za clanove.
  • Tom vg
    1.1k
    Da je plavi, kupio bi odmah
  • Ritam Ulice
    592
    odlicno zgled! Moze vise informacija di se moze uokvirit ovako? Moze i u inbox.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.