• Nogo
    6.7k
    Ovo je prilika da vodim najveći i najtrofejniji hrvatski klub. Svjestan sam očekivanja i odgovornosti koje sa sobom nosi ova uloga. Svjestan sam i sumnji, one su dio nogometne svakodnevice, ali ja ih uopće nemam. S puno vjere i puno hrabrosti živjet ću i ovaj najveći nogometni izazov. Drugačije ni ne znam… Dinamo mora igrati moderan, brz i atraktivan nogomet, duboko vjerujem da ćemo u tome i uspjeti – istaknuo je trener Kovačević za klupsku stranicu.

Kova, držim te za riječ!
    Sretno i puno uspjeha želim! :strong:
  • don
    13.2k
    Svjestan sam i sumnji, one su dio nogometne svakodnevice, ali osobno ih uopće nemam.NVKOD

i bravo za ovu rečenicu Dinama:

Cijeli GNK Dinamo vjeruje u ovu suradnju i napravit će sve da ovo bude dugoročni i uspješni projekt. Dobro nam došao Mario!NVKOD

Mario, puno sriće!
  • mlinchica
    3.1k
    Sretno treneru!
    Ova sezona mora biti uspješna.
    Ne ponovila se nikad više prethodna.
  • Jurki
    17.3k
    Kova sretno i iskuj nam brz, atraktivan i napadacki nogomet... kojeg bu gušt gledati.
  • Captain America
    20.4k
    Misteru želim izrazit 3 želje.

1. Puno zdravlja.
    2. Puno uspjeha.
    3. Puno živaca.
  • Marktwain
    383
    Kova, sretno i nadam se da ćeš zaslužiti produženje ugovora.
  • Shkera
    50
    Mislim da bi ovo mogao biti jedan od najdugovjecnijih trenera Dinama i da ce imati Bobanovu podrsku u teskim trenucima, a i mi navijaci moramo prestati traziti smjene trenera kod svake krizice i promijeniti percepciju o tome.

Sretno Mario!
  • Pavinho
    270
    Jos jedan plus je taj sto nastavljamo slusati pressice na hrvatskom
  • Crni72
    29
    Nadamo se najboljem i želimo svu sreću. Kova povedi nas!
  • CastAway1986
    3k
    Sretno novom treneru i želim mu da bude dinamov Kjetil Knutsen koji je od Bodo Glimta stvorio momčad vrijednu divljenja ...Uz to puno zdravlja i živaca koje će mu itekako trebati u najvećem poslu njegove karijere i da što duže ostane na klupi..
  • Zg123
    1.9k
    Bloudek, Landeka i Murk novi clanovi stozera. Sretno novom treneru i nek nas povede u bolje sutra
  • Facke
    6k
    Dobre nam dosel prijatel :strong:
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Sretno, puna podrška!

pošto se ide u ozbiljnu rekonstrukciju, ja bi mu dao punu sezonu bez obzira na rezultate.
    osigurati čovjeku vremena, strpljen-spašen.... pa na kraju sljedeće sezone dat nekakav sud.

sviđa mi se ovaj osmjeh, to se ne može odglumiti - čovjek je sretan!
  • Marktwain
    383
    Malo offtopic, ako su ta trojica u stožeru novog trenera, gdje je Sandro Perković?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.