• Krizy
    57.5k
    Mario Kovačević je u zadnje dvije sezone napravio vrhunski posao u SHNL-u. Posložio je momčad i na terenu i u svlačionici, a Dinamu treba oboje. Može li izdržati bitno veći pritisak i kako će reagirati kad dođe prva ozbiljnija kriza, pitanja su na koja tek trebamo saznati odgovor.

Nakon utakmice finala Kupa dobio je pitanje što slijedi?

"Ovo je moja zadnja utakmica za Slaven Belupo. Nikad ljepša godina. Već na jesen smo okrenuli stvari, najbolji na svijetu stručni stožer. Imao sam ponudu koja se ne odbija, to znaju svi u klubu."

Da preciziramo, riječ je o Dinamu?

"Da!"

U prosincu je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je odlučio produžiti ugovor sa Slaven Belupom.

''Imao sam ponudu iz Saudijske Arabije, bila je 'uzmi ili ostavi' i mogao sam si osigurati život, ali nisam mogao iznevjeriti klub i ljude koji su mi pomogli i dali priliku kad mi je bilo najteže. Žao bi mi bilo i zbog igrača da sam otišao, jer želim s njima dovršiti ono što smo započeli i drago mi je što ostajem u Koprivnici'', kazao je povodom potpisa novog ugovora.

Mario Kovačević prvi ozbiljniji trenerski posao dobio je u sezoni 2021./22., kada je preuzeo Varaždin u 2.HNL.
    Ostvario je učinak od 18 pobjeda te po tri neriješene i poraza, što je bilo dovoljno za prvo mjesto i povratak Varaždina u 1.HNL.

Po ulasku u 1.HNL bio je pomoćnik Nikoli Šafariću, a onda odradio drugi dio polusezone uz skor 6-6-8, pa u novoj sezoni prvi dio polusezone uz skor 3-8-5, nakon čega je otkrivena bolest zbog koje je morao pauzirati.

Ove sezone je vodio Slaven Belupo, koji mu je dao priliku nakon očajnog ulaska u sezonu.
    Ako računamo ljestvicu od šestog kola i dolaska Kovačevića, Slaven Belupo je veliki dio sezone bio na prvome i drugome mjestu po formi.

Na kraju su pali u formi, pa je po ljestvici od dolaska Kovačevića, Slaven Belupo 4. momčad liga, sa sedam bodova manje od Rijeke te po pet od Dinama i Hajduka.

Ukupno je Slaven vodio u 37 utakmica, ostvarivši skor 17-9-11. Završili su na petom mjestu, što je najbolji plasman Slavena u ligi 10 te su ušli u treće finale Kupa u povijesti kluba.
  • Crusades
    16.2k
    Bogme... kolega točno u sridu.

Sretno treneru :clap: :clap:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ovaj osmijeh govori - trener sam Dinama.
  • Filip Međimurje
    146
    Iako je bilo tu nas koji smo bili skeptični oko njega, ipak smo mi promatrači sa strane i moramo vjerovati struci, a pogotovo Bobanovoj viziji (sve dok nas ne razuvjeri).
    S tim u mislim, puna podrška novom treneru Dinama! Nek osjeti našu podršku i bit će lakše. Mario, sretno ti u ovoj životnoj dionici, uvijek si izlazio kao pobjednik u teškim bitkama, nadam se da ćemo svi skupa uživati u novim pobjedama! :smile:
  • Olmic
    4.7k
    Sretno!
  • Enco
    470
    Sretno !
    Nadam se da ćeš već ove sezone svoj CV obogatiti trofejima.
  • Twisted1
    746
    Sretno!

Na nama je da podržimo novog trenera.
  • Filip Međimurje
    146
    Sretno! Uz tebe smo!
  • KtcGoat
    646
    Sretno pa što Bog da.
  • NVKOD
    5.2k
    Puno sreće novom treneru u Dinamu! Nadam se da ćemo s njim ući u razdoblje gdje ne mijenjamo trenere kao čarape jer promijeniti 4 trenera u jednoj sezoni je daleko previše i govori o klubu da se luta s vizijom.

Mario, povedi nas!
  • Noel
    12.1k
    Kovačeviću majstore. Konačno!
  • Marley
    4.2k
    Zelim mu da se izbori sa svime sto ce ga docekati kao trenera Dinama prije ili kasnije. Neka je naivno, ali vjerujem da ovaj covjek to moze :strong:

Dobro nam dosao i puna podrska, gospodine Kovacevicu!
  • rokikaciga
    1.7k
    Kakav ponosan osmijeh novog trenera Dinama. To je to.

Dinamo mora igrati moderan, brz i atraktivan nogomet, duboko vjerujem da ćemo u tome i uspjeti – istaknuo je trener Kovačević.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Kovačeviću, sretno ti od srca!
  • rokikaciga
    1.7k
    Nadam se da ovakvu temu nećemo dugo, dugo otvarati

edit - sad vidim da je prebačen post sa Novi trener teme
  • crophantom
    739
    Sretno, želim mu da dočeka novi stadion na Maksimiru na klupi Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.