• deda
    37.4k
    Financijski gledano Dinamo da dobije milju dobro je prošao jer sigurno nismo toliko u igrača investirali. druga je stvar da li će Zvone uspjet Baru nagovorit na neku kombinaciju gdje bi i klub i Bara više zaradili. Zato treba strpljenja i vremena. Na Bari je ima li to.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Ako se smije objaviti onaj lik sa FB.... Ako ne, neka moderatura obrise.... Danas prije svih je objavio ovo.....

GOTOVO: Andy Bara je odbio Barcelonu koja je pokušala dovesti mladog Varelu. Mladi igrač i njegova obitelj su jako zadovoljni s Hrvatskom i Dinamom, te će ostati ovdje i nastaviti graditi budućnost.
    Usmeni dogovor između Bobana i Bare je postignut. Uskoro će Cardoso dobiti svoj prvi profesionalni ugovor s Dinamom.

Još jedan odličan posao Bobana!
  • Orc123
    11.8k
    Realno...Varela je svjetski talent i treba ga zadrzati! Mora se naci kompromis i dogovoriti maloga!
  • miro
    6.6k
    to mi je žao za čut. Baru smatram istom sortom kao i Glavu, a takve nikad ne bih pustio blizu Dinama
  • deda
    37.4k
    Nemojmo biti nerealni. Bara je najjači hrvatski manager i ne komunicirat s njim je gotovo nemoguće. Ja sam ga često prozivao i pljuvao pogotovo zbog nekorektnosti prema Dinamu, ali s njim jednostavno treba pronaći modalitet suradnje ako imamo interesa. Činjenica da je i on dramatično promijenio retoriku prema klubu zadnjih mjeseci. Nije ni on glup, svjestan je da Dinamo ipak znači svjetsku nogometnu velesilu bar na ovih okolnih par sto kilometara.

Editiram još jednu stvar. I Bara će malo drugačije razgovarati sa Zvonom nego s nekim Marićem.
  • miro
    6.6k
    Ma sve 5, realnost ovo ono, kužim ja kaj vi govorite, ali i dalje se slažem s Bojsima i njihovom porukom
  • deda
    37.4k
    O tome ti i govorim. Moja poruka Bari u tom trenutku je bila ista. I on je izgleda nešto naučio iz toga.
  • miro
    6.6k
    Ok, bumo vidli, nadam se da će Dinamo tu profitirat
  • Paggini
    51.8k
    A prica se vec mjesecima, ako ne i godinama da ne možemo bez menadzera, a ne mogu ni oni bez nas. Jako je tanka granica gdje imamo deal da odgovara i nama i njima. Bara je ljigavi ljigež, ali svi su oni isti...
  • OsamŠest
    5.4k
    Prije dvije godine imao sam žustriju raspravu sa nekoliko kolega oko Bare, pa ću reći što sam i tada rekao - Dinamo treba Baru.

Slažem se sa dedom.
  • BBBaranja
    3.5k

Ali isto tako i Bara treba Dinamo.
  • mali M
    7.6k
    Nikad neće manageri biti problem dok imaš jednog Bobana da sjedne preko puta njih... Svi igrači imaju nekog svojeg predstavnika, bio on ljigavi manager ili pohlepni tatek.. bitno će uvijek biti tko sjedi s naše strane stola...
  • Jaro
    10.3k
    Meni samo nije jasna ekipa koja je popusila spiku o klauzuli od 5 milja nakon kaj je izaslo da mali uopce nema ugovor s klubom... I da, ne mora se nista, a kamoli potpisat klinju od 16 godina koji se zbog managera vec 2 godine bavi svime osim nogometom. Ako klub ne vidi interes, siroka mu cesta. Eno, izgubio je Dinamo jer nije "Cudoviste iz Kustosije" potpisao. HowYesNo!
  • Enco
    460

Nažalost ljudi puše te novinarske fore.
    Mali je čudu! Eto ja ga gledao više puta i sa ničim me nije oduševio, osim sa brzinom. Decko trenutno ne radi razliku u kadetima, a guraju ga u seniore.
    Ali dajmo dečku vremena i ne radimo od njega zvjezdu kad to još nije, a pitanje je hoće li i biti.
    Za mene je Belihno minimalno dvije klase iznad, to je Bogom dan talent, ali nažalost ima problem fizike i karaktera , ako izraste i ukroti karakter dečku je nebo granica.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Zar nemamo mi dovoljno naših dečkiju i naših talenata?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.