• Shkera
    53
    Ova sezona nam je bitna za koeficijent jer nam se briše ona odlična sezone 2021. kad smo ispali u 1/4 finalu od kasnijeg osvajača Villareala tako da se slažem s Pachom što lakši ždrijeb, a s Dinamom ćemo ići kud god treba.

Očekujem 1/8 finala, a mislim da bismo mogli do 1/4 finala iako je nezahvalno prognozirat kad ne znamo momčad, ali sviđa mi se što se u zadnje vrijeme događa i piše i imam vjere da ćemo izaći na pravi put.
  • pencilneck
    917
    Imam samo jednu želju za gostovanje - AS Roma.
  • Zoran
    212
    Ako moram birati gostovanje to je Roma, a doma partizan da natamburamo ko ‘97. Ostalo vise manje svejedno.
  • miro
    6.6k
    Možda nepopularno, ali ne bi si trebali stvart preveliki pritisak za EL, ostat cemo bez vecine nositelja igre, treba ipak malo više vremena za sve posložit
  • Efes Pilsen
    11.3k
    pritisak svakako ne, ali zadrzat ambiciju moramo. Vidjet cemo po zdrijebu, ali zahtjev svakog trenera Dinama bez obzira na situaciju su i bodovi u skupinama.
  • Crni86
    11.1k
    upravo to. Stvaramo krivu percepciju opet kao kod i igraca. Naravno da treba probat i biti ambiciozan, lijepo bi bilo i radi koeficijenta, ali sa ovom novom ekipom treba imati strpljenja, promjeniti 60-70% kadra nije malo. Ukoliko ne prodemo skupinu, ne treba odmah krenut radit paniku.

Ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat on ce upravo radi svih tih promjena imati i jos vecu tezinu.

Kljucno je iduce sezone poslozit i uigrat kadar te uzet titulu. Kvalifikacije smo i prije znali prolazit, a jakosne skupine ionako vise ne igraju znacajnu ulogu.
  • Bosskovitz
    16.7k

Slažem se, ali mislim da i sada trebamo znati ciljeve koje klub naše reputacije mora imati, a u ovom formatu Europa lige Dinamo ne bi smio ispasti prije osmine finala. Eventualno u knock-outu nakon ligaškog dijela ako baš izvučemo neki objektivno jači klub.

Još je rano, ali mislim da bi europska sezona u kojoj ispadamo u ligaškoj fazi EL bila neuspješna sezona.
  • emilperska
    10.8k
    Sljedecu sezonu treba vrednovati po naslovu u HNLu i izgradnji neke baze nove ekipe koja ce imati osnovu za dominaciju (pravu) u sezonama iza pa i nove europske uspjehe. Kao sto je napravio ZM u sezoni prije svog bijega u Tijuanu i dolaska Bjelice (sezona nakon Rijekinog naslova).

Ustalili su se Livi, Rahmani, Gavra, Stojke, Olmo, Moro, Ademi nakon dopinga, Gojak itd. i ekipa je dolaskom Bjelice nadograđena Oršićem, Petkom, KTCom, Dilaverom, Leovcem i to je bio stroj za narednih 7 godina.
    Europski rezultat je tu po meni skroz sekundaran odnosno prolazak u osminu finala je nominalno uspjeh, ali ako se ne postave osnove za dalje, najebali smo kao i ove godine..

Dakle po meni, HNL naslov, izbacivanje 2,3 klinca, izgradnja nove osovine ekipe i 2026. napad na LP i novu banku love uz konkurentnost u LP.. A to da li cemo ispasti u 1/16 finala ili 1/8 finala ili jos gore "grupi", je po meni sekundarno..
  • masacusec
    5.4k
    Uz reputaciju velikog kluba dolaze i odgovornosti i pritisak, tak da su očekivanja velika, a pritom i realna. Nemojmo se zavaravati, i forsirati neku skromnost, jer nakon ovakve (prošle) sezone iščekujemo svojevrsnu katarzu u igri i “iživljavanja“ nad slabijim protivnicima.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.