• Enco
    470
    Čekajte malo, da vidim jesam dobro skužio. Bara nam je uzeo vec nekoliko klinaca

Da
  • scooniepenn
    4.7k
    Stvarno ne razumijem do kada ce Belinho igrati bez ugovora. Napunio je 16 godina i ne razumijem sto se ceka?
  • skener
    2.9k
    No, vratimo se Vareli. Portugalac je u pola sezone, igrajući za kadete i juniore, mnoge u Maksimiru oduševio, svi se slažu da se radi o posebnom igraču, o krilu kakvih u Hrvatskoj nema mnogo. Na samom kraju tek završene sezone trenirao je i s prvom momčadi, očekivao se i njegov debi protiv Varaždina, ali ispriječila se birokracija.

"On ne može igrati, jer nema profesionalni ugovor", otkrio je tada trener Sandro Perković. I, što sad, Varelina bliska budućnost u Maksimiru još je zagonetna? Hoće li potpisati profesionalni ugovor, hoće li se naći možda i u autobusu, koji će Modre krajem lipnja odvesti na pripreme? Ako ne potpiše profesionalni ugovor, to znači da i dalje neće moći igrati utakmice za prvu momčad. S obzirom na sve te pravne probleme, koji su pratili njegov dolazak u Dinamo iz Porta, možda i ne čudi da je još uvijek 'amater', da su u Maksimiru to procijenili najboljim potezom, međutim, bila bi šteta da Varela u Maksimiru bude samo u prolazu, da ga ne vidimo na djelu i u pravim utakmicama, da ode prije nego je došao. Vidjet ćemo kakav je Dinamov plan s njime i hoće li već ovog ljeta napraviti iskorak u prvu momčad.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/foto-kao-gvardiol-na-trening-tramvajem-hoce-li-biti-u-autobusu-za-pripreme/146401
  • ElDorado
    4.2k
    Nekako mi se čini da baš Boban i Bara ne budu funkcionirali. Ne vidim nikakvih zajedničkih točki i interesa. Nije čudo kae Bara hvalio Marića. Znači trenutno obojica treniraju u Dinamu, igraju tekme i bez ugovora su.
  • Shkera
    53
    Moramo raditi s menadžerima, to je posao, ali ne pod svaku cijenu naravno.

Pa nećemo valjda s mesarima dogovarat igrače... takav je svijet nogometa danas, menadzeri imaju igrace već u pionirima i bez njih se ne može.
  • rokikaciga
    1.7k
    Dobro, Bara je hvalio Marića jer su obiteljski prijatelji. A vjerujem da će Boban preći preko nekih stvari ako to u konačnici donosi benefite Dinamu. Neće ići na štetu Dinamu zbog prkosti i ponosa, kao što se neće niti podilaziti likovima kao što je Bara na štetu Dinama
  • ElDorado
    4.2k
    slažem se, ali Bara je u startu u boljoj poziciji jer nemaju ugovore. Neodrživo stanje.
  • Jaro
    10.3k
    slažem se, ali Bara je u startu u boljoj poziciji jer nemaju ugovore. Neodrživo stanje.ElDorado

OK, kod Belinha mu se klub kao zamjerio s podcjenjivačkom ponudom pa nije potpisao ništa, a koji je problem s Varelom - zašto je on tu a nije potpisao ugovor? Gdje je tu interes Dinama? Povlačenje po blatu po medijima diljem Europe radi interesa Bare i ekipe oko njega?
    Ili potpis ili neka ide u Kustošiju (oh wait - nije UEFA dopustila registraciju tamo jer je taj "klub" već sumnjiv s ovim "megazvijezdama" koje transferira? Kaj je s igračinom kojeg je "Dinamo olako propustio" Fayeom? Jel već u prvih 11 Barce ili je netko aktivirao odštetnu klauzulu od 400 milja? Ah, da - u još jednom čudnom transferu je otišao u Rennes i tamo je zauzeo mjesto u prvih 11? A nije? Jos je premlad? Čudno za takvo "Čudovište iz Kustošije" da s 20 godina ne uspijeva ući u prvih 11 kluba iz donje polovice Francuske...
  • ElDorado
    4.2k
    preporuka Mariću "Cordoba je pravi igrač. Pun pogodak".
  • StjepanZG
    5
    Zbog čega se s njim ne potpiše profesionalan ugovor i priključi ga se prvoj momčadi? S obzirom da je takav talent, bilo bi dobro da ga Kovačević vodi na pripreme. Jedino ako je problem sa Barom i on ga želi prodati van.
  • wolfgang14
    2.3k
    FOTO Dinamova superzvijezda vozi se tramvajem! Družio se s Belinhom i rekao: Idemo haklati

https://www.24sata.hr/sport/foto-dinamov-supertalent-vozi-se-tramvajem-podsjetio-je-na-legendarnu-fotku-gvardiola-1055377

Neka se povijest ponovi
  • rokikaciga
    1.7k
    Ova naslikavanja maloljetnika u javnom prijevozu su mi bolesna. Bespotrebno
  • OsamŠest
    5.4k

Osim ako nije inscenirano :smile:
  • Shkera
    53

za novine odavno znam da su otišle k vragu i da je bitno samo udarati što više vijesti pa me i ne čudi da objave ovakav flash članak, ali sklop u glavi čovjeka koji ide fotografirat i onda poslati novinama "gle kog sam vidio u tramvaju" mi je upitan, da ne upotrijebim grublju riječ.
  • Dudu 9
    710
    Ovo mi je najjači dio,
    "Odmah sam ga primijetio i začudio se što nitko ne reagira, pa sam rekao: "Ajde, ja ću reagirati", i onda sam ga uslikao.":rofl:

Kakav creep.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.