• ljmaric
    55
    Prošlo debelo nakon 18 h, Zvone i dalje šljaka u plavom salonu... navodno da je skoro svaki dan tako. Samo jako Zvone!
  • Neron53
    1.6k

Kad sam prije mjesec i pol dana izrazio zaljenje sto odmah nije i formalno preuzeo uzde, ovdje su mi objasnjavali kako mu tek 1.6. istice ugovor sa navedenom tv i da bi to bio sukob interesa....
  • Dr Hofmann
    2.9k
    Nitko ne zna što nosi budućnost, ali nadam se da je Boban došao u pravom trenutku u klub i da je to prava priča. Biti će puno ojađenih govnojeda koji ga ne vole, ni njega ali ni Dinamo i nadam se da će sve to izdržati i ustrajati na svom putu, na kojem će sigurno biti i krivih poteza i grešaka. Samo neka se počisti Mamićevo smeće iz kluba, podrška Bobanu
  • Krizy
    57.4k
    Osim Zvoni, velike pohvale i njegovoj ženi Leonardi, kao i djeci. To što će raditi bez plaće godinu dana, a toliko vremena provoditi u klub pokazuje da je to čista ljubav prema Dinamu.
  • rokikaciga
    1.6k
    Slazem se svaka cast Zvoni, opet pokazuje da je veliki Dinamovac.

Ali nemojmo se praviti da ce oskudjevati i biti bez ikakvih primanja. Jedini razlog zasto ce volontirati je to kaj ga Sky placa za komentiranje
  • Krizy
    57.4k
    Ma jasno, no ne bi se svatko odlučio na takav potez.
  • Srelee
    168
    Necu pisati imena samo cu ban dobit,pisao sam ranije pa sam isao na hladenje.
  • Dino
    3.7k

Jel ovaj iza s dioptrijskima vlado kasalo?
  • vjeko1701
    15.5k
    Dobio si ban jer si nakon duljeg posta vlasnika foruma o ubadanju svigdje sa politikom i podjeli na kampove to krenuo raditi na temi o upravljačkim tijelima Dinama.
  • Papastrumf
    16.8k
    Jel ovaj iza s dioptrijskima vlado kasalo?Dino

Marinko Boban, Zvonin otac. Vec je netko napiso.
  • masacusec
    5.4k
    Vjerojatno tu ima parazita, no ne znam zašto se to ističe i stvara generalni stav da u Dinamu opet vlada parazitski sustav?! Paraziti su oni koji to invociraju i naglašavaju te provociraju!
  • OBIGB
    982

Beaposlen mozak djavolje igralište. To ti je odgovor ako makneš u stranu želju za provokacijom od strane nekoga tko ne podnosi ljude koji su na čelu kluba.
  • masacusec
    5.4k
    Ne znam zakaj, ali jednostavno me više živciraju oni koji drkicu hiću na naše neuspjehe latentno zazivajući ono govno dolje nego li jebeni tovari…Nemrem si pomoći!
    I znam da nisam jedini.
  • Common Sense
    897
    U klubu ih je još ohoho kojima je draži Kićanović od kluba.
  • Ludovic IX
    8.6k
    oni koju odlučuju???? Ukljuci taj common sense pa onda reci što misliš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.