• plavi72
    1.4k
    Postružin i Perić prvaci BiH sa svojom Bubamarom Cazin !
  • plavi72
    1.4k
    Osijek smanjio na 2-1 ,Ditano brani kao Piplica prije dvije godine,sve,sve deseterce,zicere...
    4. utakmica pondjeljak .
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Cirkus u Osijeku. Makarani napustili teren. Ne znam je li zbog neke sudačke odluke ili je publika s tribina nešto bacila...

Evo ipak se vraćaju.
  • plavi72
    1.4k
    Dobro finale futsala ,
    2-2 trenutno Makarani napustili teren,a gađali ih nešto kad je Osijek izjednačio 10' do kraja,publika nosi Osijek,ori dvorana gazi,ubi tovare :lol:
  • plavi72
    1.4k
    Zakuhala tribina suprotna od Kohorte,starija ekipa !
  • Ivan0302
    903
    se zahvaljuje Kristijanu Postružinu na dosadašnjem angažmanu i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere. ⚫️

Pomenutom futsaleru je istekao ugovor, a u je stigao na početku sezone 2024/25, upisao je 21 nastup te postigao 9 pogodaka. Hvala za sve i sretno!

#SamoBubamara #mnkbubamara
  • criticus
    3.9k
    se zahvaljuje Kristijanu Postružinu na dosadašnjem angažmanu i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere.Ivan0302

Jel se vraca kod nas ili?
  • Ivan0302
    903
    iskreno nemam pojma, kako sam vidio po komentarima dosta ljudi nije bilo zadovoljno njegovim igrama.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Ne znam otkud toj Bubamari tolika lova, prica se da dovode sad neka dva Brazilca umjesto Postruzina i Džombića, a ova dvojica su odlicni bili......
  • BBBaranja
    3.5k
    Makarani zasluženo uzeli naslov prvaka
  • plavi72
    1.4k
    A i Osijek je imao svoje prigode na 2-1 se ispromašivao,a onda iskustvo Jelavića.
    Jelavić kao naš Tiho,iskustvo,kvaliteta,zato bih volio Postružuna u nas iduće godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.