• Tvrdica McTvrdi
    316
    otkup se ne će aktivirat ako igrač to ne želi.
  • FrenchMontana
    1.3k
    ne zna se sluzbeno, al ta opcija nije trebala postojati.
    Nije on Spikic od 26 god, pa da ne znas kaj ces s njim.
  • Paggini
    51.8k
    Jel se da nekome napisati kratki rezime naših posudbaša i kakve su sezone imali? Ja sam kratko ispratio HNL posudbaše, ali dalje od toga osim nekih klipova nisam pretjerano gledao, pa da vidimo ima li tu štagod za budućnost i sadašnjost kluba?
  • BBBaranja
    3.5k
    FB-IMG-1748289281056.jpg

Najboljih 11 mađarskog prvenstva,nešto mi je poznat ovaj lijevi bek.Vjerujem da bi bio koristan u rotaciji naredne sezone.
  • BBBaranja
    3.5k

Odigrao je solidnu sezonu,a i klub mu je završio na lošem 7.mjestu tako da ga opravdano nema tu.
  • marcio amoroso
    42k
    Brodić ima 9 golova i 6 asistencija u ligi. Apsolutno korektna sezona.
  • BBBaranja
    3.5k

12. strijelac prvenstva a plaćen oko 1.5M što je za mađarske uvjete dosta velika lova rekao bih ipak samo solidna sezona.
  • Crni86
    11.1k
    Faze pise da razmisljamo o povratku perkovica s posudbe vec ovo ljeto. Isto tako da bi i stefulj trebao dobiti priliku
  • Georg Koch
    6.2k
    tko je taj faze kojeg spominjete zadnje vrijeme precesto? Kakve on informacije ima?
  • Crni86
    11.1k
    a baca neke info po fejsu. Sad da li u tome ima istine ili ne cemo vidjet vec kroz koji dan

Napisao je danas da Garciu nikad nismo kontaktirali kao i da Mikic ostaje. Isto tako da je sve dogovoreno s Valincicem…
  • prefontaine
    2.3k
    Lik prati forume, nagađanja, razmišljanja, na osnovu toga napravi vijest i eto, postane bitan. Ako pogodi, svi ga hvale i najjači je, ako fula nema nikakvu odgovornost za to, i što da ne...
  • Orc123
    11.8k
    Nema on blage veze....neki klinac se zaigrao i vidio da prolazi.
  • Omake
    8.9k
    Mali Vrba je odigrao dosta korektnu sezonu. Graf ga bilježi kao krilo, iako je više vremena proveo kao 6. Ispod je usporedba njega i Krovinovića. Nemojte gledati samo boje, nego usporedite brojeve. Vrba je bolji u većini katergorija.

Iop8NY8.png
  • Dinamo-SB
    329
    Sukladno ulaska Vukovara u SHNL, razmišljam si nešto. Budući da je to klub kojem će sigurno trebati igrača i imat će i financijskih i kadrovskih problema zasigurno tokom sezone - možda je pametno nekog od naših igrača poslati tamo ako i treba free,ali uz obvezu igre u prvih 11. Po meni bi to trebalo odraditi na početku sezone da 2,3 igrača tamo baš provedu čitavu sezonu i pokušaju se etablirati. Ostali HNL klubovi će teško dati našim igračima baš konstantnu priliku kao što bi mogao Vukovar i tu vjerujem može profitirati i Dinamo i Vukovar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.