• Peškaman
    7k

Rakow se zanima za njega.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    A što je sa Valinčićem, vidim da se njega prestalo spominjati, samo Lisica se spominje da dolazi?
  • Blueshadow86
    3.4k
    Ja bi išao po Koskija iz Istre. Treba nam stoper.
    Navodno Bernauer odlazi, s KTC-om se još ništa ne zna, Torrente je teško ozlijeđen i pitaj Boga kad će se vratiti, nema više ni Ristovskog koji je znao krpati stopersku poziciju... treba nam takav jedan stoper koji može biti čak i u prvih 11.
  • Nogo
    6.6k

Mislim da ćemo racionalnije trošiti novce i probati sa našim igračima pa tek onda strancima.

Istra za Koskija može 4m tražiti a to mi izgleda puno u ovom trenutku.

Moguće da ćemo ići na varijantu posudbe + otkup za većinu igrača ako je moguće.
  • scooniepenn
    4.5k
    S KTC-om bi se trebalo odmah znati. Nadam se da njegov ostanak uopće nije upitan i da se ni pod razno tu ne važe. U situaciji kakvoj smo trenutno gdje idemo na kompletnu rekonstrukciju on nam treba kao ozeblima sunca. On, RPG, Mišić i Pjaca su okosnica, kralježnica nove momčadi, a pritom je nebitno hoće li odigrati 15 ili 20 utakmica. No, poznavajući našeg Tea imat će opet važnu ulogu.
  • scooniepenn
    4.5k

Ne vidim kako bi naši igrači bili racionalniji odnosno kako se generalni poučak tu može povući. U najmanju ruku kao da su svi hrvatski igrači koji nešto vrijede te su naša razina besplatni.
  • rioda
    8.6k
    Istra za Koskija može 4m tražiti a to mi izgleda puno u ovom trenutku.Nogo

Za Koskija 4, a za Lisicu malo preko milijun?
  • Crni86
    10.9k
    Moguca mala komplikacija oko Maxaa, navijaci su ljuti nakon sta je jucer cestitao psgu osvajanje lp…
  • crophantom
    689
    njemu se ostaje u Dinamu, mudro je to odigrao nas Max.
  • Crni86
    10.9k
    upitno je koliko ce to nezadovoljstvo izrast pa da odustanu od kupnje. Ja vjerujem da ce se za 2 dana sve zaboravit
  • Josip Frank
    52
    takav nema šta radit u Dinamu
  • Fan
    1.1k
    Mislio sam da Max ima nešto soli u glavi, ali ovim čestitanjem...kao da netko naš čestita Hajduku na naslovu. Neinteligentan potez i nadam se da nas neće koštat jer je 1.5m eura puno za igrača na kojeg uopće ne računamo.
    Nadam se da će naši također za Špikića smanjit potraživanja sa 900k na npr 500k (realno, koliko god treba) i da će ga ovi uzet, dosta će nam značit skinut ga sa plaće + nešto i povratit od godina i godina ulaganja u njega.
    Zna li se na kraju što je sa Štefuljem? Ne vidim nigdje ni a ni b oko toga je li službeno potpisao za Mađare.
  • Olmic
    4.6k
    opet cemo imat 10 krila i 0 bekova. Trenutno samo rpg i on je u zadnjoj godini ugovora

Nama trebaju dva lijeva i jedan desni bek
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Točno, trenutno smo na RPG-u kao jedinom desnom beku, i Bočkajem kao jedinom lijevom beku. Nadam se da će se uskoro bit službeno predstavljeni bekovi jer za 17 dana već počinju pripreme, a bilo bi dobro barem jednog lijevog beka imati od samog početka priprema, pa makar onog koji će se dovesti da bude zamjena.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Imam traume od lijevog beka. Tražimo ga od Leovca. Nevjerojatno da nismo u stanju pet godina dovest, odgojit, izmislit pristojnog lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.