• rioda
    8.6k
    KTC je objavio neki dan sliku s onim našim glumcem iz La Casa de Papel i napisao nešto u smislu "vidimo se uskoro u La Casa del Dinamo"... Ne zvuči mi to baš kao da odlazi
  • Rex Ramae
    3.2k
    Samo Hazi od insajdera vjerujem.
  • Laugreano
    4.1k
    Miro ima vecinom točne informacije. Haza također.
  • Brusa
    3.3k
    @E46 da imaš racimo 20 milijuna eura za transfere za pojačanja i ove igrače koje sada imaš u dinamu, možeš li , molim te napisati tvojih idealnih 11 dinama s kojima bi ti započeo iduću sezonu?
  • E46
    1.4k
    tko tocno iz mog sastava koji je postavljen prije par sati nema veze sa Dinamom osim Miereza i Ljubičića? Svi ostali su bili u Dinamovom sistemu, Horkas, Ivanusec, Jedvaj, Sosa, Brekalo, Soldo. Ne bi da sam reko da bi doveo 10 nepala ili afrikanaca pa da ce se sve raspast jer eto nema Petkovica i Misica.
  • E46
    1.4k
    Iako sam napisao vec gore ali evo opet:

Ivusic/Horkas kupnja.
    Rpg Jedvaj(posudba uz otkup) Galesic Sosa(cista posudba)
    Ljubicic(slobodan igrac) Soldo(igrac koji je vec otkupljen) Ivanusec(posudba uz otkup)
    Brekalo!(kupnja) Mierez(kupnja) Pjaca

Uz to na klupi doveo bi Valincica, Koskija ovisno o cijeni, Grgica kao drugog napadaca i treceg iz skole,ostalo imamo..
  • Crni86
    10.9k
    moguce da se radi o Medicu, ali on ionako daje vise znacne storije tako da kaj god na kraju bude da on bude u pravu
  • Brusa
    3.3k
    ok, hvala!
  • crophantom
    689
    a Stojke je gdje u toj priči?
  • blue heart 72
    2.2k
    DREKalo bi nam baš dobro došel....
  • Dinamo-SB
    324
    Breaklo ni u ludilu, ni pod razno. Mi zaboravljamo neke stvari da u ključnom trenutku kada je bio medijski cirkus oko Dinama i povijesni izbori , teska situacija za Dinamo gdje smo ispali iz kval za LP I EL,a u KL nizemo lose rezultate, Boysi u zatvoru u Grckoj, lose stanje na ljestvici, mediji razapinju...i on ode u Hajduk. Za mene u kontekstu vremena i događanja,gora izdaja od Kranjčara. Brekalo nije opcija.
  • Jay
    1.6k
    Cek netko je spomenuo drekala tu na zoni ili neki novinar? Nemam zivaca citati 20 prethodnih stranica ako su napisane o tom cmaru
  • Ritam Ulice
    564
    Brekalo? Ovo je neka zajebancija jelda?
  • blue heart 72
    2.2k
    naravno, ni u najcrnijem snu ga više ne želim vidjeti u bilo kojem kontekstu, a da je povezan sa Dinamom
  • E46
    1.4k
    zaboravio sam ga kao i mudraziju, u pocetku bi startao sa klupom jer jednostavno krilo nije a ako bi doveo ivanuseca za prednjeg veznog doveo bi ga jer je bolji i moze vise dat od Stojkovica, jbg treba nekad stavit po strani ko ti je drago, ko je veci Dinamovac od kog, teren je mjerilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.