• Lox
    16
    Gledao sam par tekmi Jarun i Brkljaca solidno odigrao. Bio medu boljima. Zabio je i 2 gola
  • wolfgang14
    2.3k
    Koliki ugovor ima?jedan u nizu

250 000 i ugovor do 2028
  • NitkoBitan
    27k
    Isti k kao i Oliveras samo sto se nas izac 10x skuplje. Jbg nije Spanjolac a i nije ga doveo Maric.
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Dečku svaka čast, i onome ko mu je uspio iskamčiti ovoliku lovu. Čestitke.

A onom idiotu iz Dinama ko je to potpisao i odobrio također čestitke. Kad se taj ugovor radio, ko je iz kluba dao Amen na ovo? Majku ti jebem, da nije Zone ne bi znao ko je ovaj dečko.

I ChatGPT-u nije ništa jasno:

Prema više izvora, Brkljača zarađuje oko 250.000 eura godišnje bruto, što je otprilike 20.000 eura mjesečno . Ova plaća je značajna, osobito s obzirom na to da je Brkljača od dolaska u Dinamo 2022. godine upisao samo jedan seniorski nastup za klub .

Usporedbe radi, neki igrači s više iskustva u Dinamu imaju niže plaće; primjerice, Kevin Théophile-Catherine zarađuje oko 200.000 eura godišnje .

Brkljačin ugovor s Dinamom traje do ljeta 2028. godine .
  • NKDZ86
    4.2k
    Pa nije dečec za džabe prešao iz hajduga u dinamo. A i sjećam se da je pisalo da imaju projekt za njega, da će se razvijati, ali negdje je zapelo...
  • rioda
    8.6k
    Budimo realni, šanse da od tog iznosa dobar dio završi u džepu nekog drugog su vrlo visoke.
  • Zagi
    9.8k
    ali negdje je zapelo...NKDZ86

Zapelo je na tome da mali nikada nije bio tak talentiran. Zna on igrati ali ...

Niti je bio najbolji u svog godištu kod tovara (Hrgović i Pukštas), niti najbolji vezni.
    Kod nas nije bio bolji (samo od veznih) niti od Krdžalića, niti Tomeka niti Duvnjaka.

To je meni laiku bilo evidentno nakon 3 pogledane tekme njihovih juniora ali kaj ja znam.
  • Common Sense
    884
    Bio je talent, daleko od toga da nije. No problem je glava, manjak motivacije, karaktera, ambicije. Mnogi igrači kada dođu do prve neke ozbiljnije love, nogomet im prestaje biti prioritet i krenu razmišljati o autima, ženama, automatima.
  • rioda
    8.6k
    automatimaCommon Sense

Ovo mi je oduvijek bilo fascinantno, dođeš do love i onda ju odlučiš potrošiti tako da ju ubaciš u automat.
  • Common Sense
    884
    Ta prva prava lova je po meni najveća opasnost za mlade igrače, mnogu na toj prepreci zapnu. Mi u Dinamu imamo jako puno primjera za to.
  • Crni86
    10.9k
    mladost, ludost… svi smo kao mladi radili gluposti i pizdarije, samo je drugacije kad smo mi jednostavno morali odrasti kako bi “prezivjeli” dok oni imaju osiguranih 3,4 godine masne love i nista ih ne tjera da sazriju. Jos kad uz to imas kjude koji ti na uho sapcu kako si najbolji, najbrzi itd…

Zato se ja divim roditeljima koji djecu tjeraju da se skoluju uz nogomet, pa eto kao sto je i Ivanusec zavrsio Libertas. I nije stvar samo obrazovanja kao takvoga vec da se i neke stvari iz pravog zivota vide i da te oblikuju kao covjeka za buducnost.

A po slikama, izgledu i svemu mali Brkljaca je totalna suportnost. Vjerojatno misli i dalje da je lamin yamal
  • Enco
    415

Razgovarajuci s roditeljima došao sam do zaključka da već u kadetima 80% klinaca ide u neke dopisne, privatne ekonomske (sat ,dva dnevno)...
    Što će biti s tim klincima, a zna se da neće svi uspjeti?
    :sad:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.