• dinamozivivjecno
    2.7k
    ja sam uzeo onaj privjesak sa slovom d. odes u fanshop i odaberes si to sto hoces iskoristiti tipa privjesak, znacka...
  • kibatech
    44
    1905. Kupio u fan shopu 3 puta za 50+ eura, bio na svim tekmama i rješavao one kvizove i igrače mjeseca u aplikaciji. Nemam ni za šal koji košta 10ak eura u shopu za cijelu sezonu dolazaka :grin:

prošle godine jesu koliko znam, vidjet ćemo ove, bilo bi fora
  • Arkada
    5
    Koja je procedura obilska stadiona nakon skupljenih bodova?
    Piše mi ja app da se javim na ticketpoint?
  • Robi T
    296
    poslao sam ti DM
  • Porculanka
    62
    planira li klub pozvati ljude koji su bili na svim tekmama i ako da, kada?Porculanka
    ljubazno molim, može li mi netko iz kluba odgovoriti na ovo konkretno pitanje...fala unaprijed
  • CISCO
    322
    Klub

Maksimirska cesta 128

Kontakt:

tel. 01/2386-111
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    vidim na instagramu da su izasli termini obilaska stadiona pa me zanima jel mogu nekog povesti sa mnom ako bi iskoristio bodove za obilazak stadiona ili se mora posebno platiti karta i za drugu osobu?
  • BBB Mataa998
    2.5k

Ako imas bodove za dvoje onda treba da mozes uzeti za dvoje
  • Božo
    22
    Koja je na kraju razlika izmedu vip obilaska stadiona i obicnog obilaska?
  • rakurs
    1.4k
    Nitko ne zna konkretan odgovor, ja sam neki dan iskoristio to u aplikaciji, piše da odem na ticket point, a nije mi baš svejedno ići na lutriju hoće li nekoga tamo biti. Poslao sam i mail još neki dan u klub, na onu adresu za razgled stadiona, ali ni A ni Ž od njih. Volio bih to što prije obaviti, ali ne mogu do nikakve informacije.
  • Sajla
    9.1k
    Pa piše na stranicama kluba. VIP je u posebnom terminu kojeg dogovorite i u grupi od max 5 ljudi. Obični obilazak je u terminima koje odredi klub i za grupe do 25 ljudi.
  • Tranzicijski Napad
    457
    Da al kolega dobro veli, ti moras do ticket pointa potvrdit taj kod i kaj ak je vec popunjeno sve? Nije svakom blizu maksimir. Trebali su stavit mogucnost unosa kod koji je ispod tog barkoda kod kupnje obilaska jer tako bi tocno mogao rezervirat termin.

Ovo se odnosi na obicni obilazak.
  • rakurs
    1.4k
    Što se tiče tog običnog dolaska ima mogućnost kupovine online, odnosno jedino tako je moguće ak se ne varam. Navedeni su svi termini kroz 5.6., odnosno ovaj četvrtak, ti odabereš koji ti odgovara i to je to. Barem mislim da je tak jednostavno.

Ja sam pričao o VIP obilasku, to mi baš i nije jasno, no poslao sam ponovno upit na onaj mail pa ćemo vidjet.
  • TresnjevkaZG
    741
    Jel moguce da ja poklonim nekome obilazak stadiona sa svojim skupljenjim bodovima?
  • dbut
    105

ej si saznao koja je procedura? aktivirao sam i kao svima izbacilo da se javim na ticket point, na online kupovini pise da nema ni jedna raspolozena ulaznica za bilo koji termin...
    otici na blef na stadion mi bas i nije blizu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.