• NORTE
    18.1k
    Zanimljivo priopcenje Funcuta na agresiju panduraMihael2305

Postoji jedna privilegirana navijačka grupa u Hrvatskoj, ma koliko se neki trudili to ismijavati.
  • Mihael2305
    248
    Ha takav je mentalitet, punih 20 godina bez titule da je već počelo svrbit i muriju na jugu, treba to malo koregirat i ismijavat torsidu, 'neprijatelji broj 1'.
  • Ritam Ulice
    1.4k
    Izvuce li rijeka u kvalama zvezdu pitam se oce li bit neprijatni prema komsijama kao prema slavenu ovih dana?
  • Ritam Ulice
    1.4k
    bolesno. Jebeno bolesno. Kakvi licemjeri jazavi
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Na Sportskima su objavili klasični tko kome prijeti u Europi.

Rijeka: Kopenhagen, Crvena zvezda, Ferencvaros, Maccabi Tel-Aviv, Slovan Bratislava, Karabah, Ludogorec*, Dinamo Kijev, FCSB*, Lech Poznan, Olimpija*, Malmo*

Hajduk: Sarajevo, Aris Limassol, HB Torshavn, AIK, Hammarby, Radnički 1923, Žalgiris*, Urartu*, Santa Coloma, Žilina, Zira, Černo More, Paksi, Floriana*, Ilves, Dungannon Swifts, i mnogi drugi

Varaždin: AZ Alkmaar, Rapid Beč, Sparta Prag, Maccabi Haifa, Borac Banja Luka*, HJK Helsinki*, Santa Clara, Rosenborg, AEK Atena, Dundee United, Hacken, Brondby, Puskas Akademia, Beitar Jerusalem

Rijeka ima nekoliko prolaznih protivnika, ali čak i ako ne prođe u 3. prektolu EL su dosta lakši protivnici i trebala bi osigurati barem ECL.

Hajduk ima nekoliko nagaznih mina, ali ajmo reći da će nekako na guzove kao i prošle godine odraditi to 2. pretkolo.

Varaždin ima strašne protivnike i mislim da ga teško fasuje kako god.

Mi ležimo na plaži i uživamo:cool:
  • Hrc-Vg
    926
    Hajduk bu izletio od 90% tih klubova…
  • Crni86
    13.8k
    UrartuTvrdica McTvrdi

Santa ColomaTvrdica McTvrdi

FlorianaTvrdica McTvrdi

Dila gori, gzira, tobol, zuzemberk - ovo troje iznad idealno nastavlja niz, ipak santa coloma mi djeluje bas kao idealan kandidat
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Kako je neki zonaš rekao prošlo ljeto: koeficijent je prolazan, Debrecen je vječan (tako nekako) :lol:
  • Noel
    14.5k

Meni nekak zvoni na ove Dugannon Swifts i ispadanje od njih. Zvuče ko NBA ekipa sa Temua. Taman za NK Atmosferu.

Dungannon Swifts sjevernoirski je POLUPROFESIONALNI nogometni klub koji igra u NIFL Premiershipu.
  • Krizy
    59.6k
    Priželjkujem Hajduk - Zilina za ponavljanje legendarne situacije:
    alsmopogodili-hajduk.gif

• Dzoni
    1.8k
    Nepopularno razmišljanje: Varaždin će dogurati dosta daleko u Europi unatoč niskom koeficijentu.
    Možda neće u grupnu fazu, ali mogli bi do nekog playoffa doći.
    Igranje stalno na 0:0 i tako te male rezultate otvara mogućnost da se dogodi sve i svašta u kvalifikacijama. Recimo Borcu je takav nogomet omogućio knockout fazu KL
  • über alles
    1.9k
    Naravno da fetai ima najvise zutih :rofl:
  • rokikaciga
    4k
    Nepopularno ali decko ce biti jako dobra sestica, volio bih da dode u Dinamo.

Jako je aktivan defenzivno, ulazi glavom na kopacku, dosadan je kao proljev protivnicima. Treba pojacati malo tehnicki dio i to je top igrac
  • Paggini
    63.1k
    Jako je aktivan defenzivno, ulazi glavom na kopacku, dosadan je kao proljev protivnicima. Treba pojacati malo tehnicki dio i to je top igracrokikaciga

Samo da nauči igrat nogomet, jel.

Podsjeća me on na one tipove kad dođu na basket, nemaju veze s košarkom, vođenjem lopte, ičime, ali zato igraju obranu kao da brane Staljingrad, odvratni tipovi za igrat protiv njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet