• blue heart 72
    2.2k
    najlakše kroz osvajanje Europske lige:cool:
  • Filip85
    211
    Osim toga...mislio sam na rezultat koji je realniji za naše pojmove :)
  • rokikaciga
    1.5k
    Koliko koef dobijemo za ulazak u skupine EL?
  • Noel
    11.9k

JEL TOGA BILO DOK JE TATA ZDRAVKO BIO TU???!!??!?!?!?!!?
  • Sajla
    9k
    eh, gdje su oni dani kad se moglo dobiti milijun kuna ako dođeš na utakmicu...
  • Lox
    16
    ne znam dal se dobije kaj samo za ulaz. Uefa daje minimalno 4 boda svim klubovima koji igraju grupnu fazu el bez obzira na rezultate. U grupi se pobjeda boduje s 2 boda a x 1 bod. Klubovi koji igraju kvalifikacije (pretkola) dobivaju bodove, ali u slucaju da kroz kval izbore grupu njima se ti bodovi brisu, a oni koji su ispali u kvalifikacijama njima se bodovi racunaju i ostaju.
  • Infinity
    18.5k
    Dali postoji računica kakav rezultat u EL bi morali postići da opet budemo u igri za direktan plasman u LP u sezoni 26/27 ili to ovisi (i) o nekim drugim faktorima ?Filip85

Pa vjerojatno bi morali osvojiti EL, jer stojimo jako lose u odnosu na Rangers, Bodo, Olympiakos... Mislim da cemo na kraju pratiti druga prvenstva, tj. nadati se da ce prvak biti klub s nizim koeficijentom.
  • Ludovic IX
    8.6k
    Sa 56 bodova, padamo na 39..ok, 42 amo već imamo 3 za ulaz u EL

Uglavnom, bodo i olympiacos već sad imaju 7 odn olympiacos sa LP I 9 bodova više od nas. Kopenhagen je na 3,375 ispred nas a salzburg 2 boda ispred nas.

Ispod 1/4 finala EL, ne moramo ni računati na mogućnost direktnog plasmana. Sad moramo skupljati redovito po 12-15 bodova svake sezone da imamo neki stalni koeficojent od 65-70 i to bi nam vjerojatno osiguravalo direktan plasman u LP.

A i to nije sigurno jer sa ECL, puno klubova je počelo brati visoke koeficijente i tko zna kako ce izgledati lista za 4-5 godina.
  • Infinity
    18.5k
    Pomazi li nas zdrijeb mi bi vec u grupi mogli skupiti ogroman broj bodova. Nadam se da cemo gostovati po vukojebinama, a kuci imati pobjedive ekipe, te da cemo dalje proci kao jedna od osam najboljih ekipa. Olympiakos je ove sezone bio sedmi, te su ispali u osmini finala. Prikupili su odlicnih 17 bodova za koeficijent.

Kljucnu ulogu ce odigrati prijelazni rok, jer smo mi vec znali fasovati po vukojebinama. Uz dobar posao na ljeto mi cemo sigurno ici dalje kao jedna od 24 ekipe, a uz malo srece pri plesu kuglica bit cemo sigurno jako dobro plasirani.
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Eh ko će dočekat sad da ovo počne...Ne znam zašto, ali što se tiče gostovanja nekako mi je Europska liga draža od LP. Daj Aston Villu, Basel, Midtylland i Utrecht u gostima.

Prvo kolo na Maksimiru rastačemo turske tovare Fenerbahce 3-0 i onda nas tri soma ide u Birmingham...
  • marcio amoroso
    42k
    Samo 13 od 32 sudionika ligaške faze su sigurna. Biti će tu sigurno još iznenađenja. Ova projekcija koju smo imali priliku vidjeti je ona sa klubovima najvišeg koeficijenta i sigurno neće biti baš ovako.
  • pencilneck
    901
    Taticevci i Tovari unisono pisu "hvala Zdravko" za ovaj plasman u EL.

Debili nemaju pojma da smo 14 od 56 bodova klupskog koeficijenta (25%) skupili sami ove sezone i to u LP u kojoj se Zdravko redovito sramotio.
  • Crusades
    16.1k
    Pa ništa ne treba čudit s obzirom da postoji ekipa koja je u stanju omalovažavat 11 bodova u LP prošle sezone jer je Salzburg nikad lošiji jel, Slovan je zalutao u LP, a Milan je osmi u prvenstvu koje je tek za nijansu jače od HNL. I Celtic je došao po X u Zagreb. I protiv Monaca je padala kiša.

A Dinamo je europski velikan pa mu je ispod časti pobjeđivat takve klubove.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Rijeka ide u 2.pretkolo lige prvaka? i koga mogu izvuć u 2.pretkolu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.