• Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Boban i Theo potukliOsamŠest

A Boban je navodno dobacio novinarima Nacionala da je čuo da si puše pored ringa, izvori nam govore.
  • Paggini
    51.3k
    Bi li itko od vas ovdje pristao na smanjenje godinama unaprijed dogovorenih ugovora? Igrači vide da su samo na račun odšteta trenerima isplaćivane milijunske odštete, a svaki idući je bio lošiji od prethodnog.Captain America

Poštedi nas ove logike sa "biste li vi". Zazivaš i urlaš na odgovornost ovih i onih i imaš pravo na to, ali gdje je njihova odgovornost u toj priči? Ili je to odgovornost primarno Mbukua, Cordobe, Kange?
  • DiddyGuela
    3.5k

Iduci clanak vjerojatno Vice Karin na Indexu u misiji spasavanja klupskog PRa. Kao ono u stilu, gospodski dogovor dvije legende Dinama.
  • crophantom
    657
    Boban je rekao Petkovicu da prede s Marlbora na iQos radi dizanja spreme i kapaciteta pluca, na što je Bruno Zvonu preko stola pogodio zippom i uzrujan otišao u pušačku sobu.
  • cibona
    5.3k
    Podrška igračimaCaptain America

Mi navijači smo bili podrška igračima tijekom cijele sezone, navijali smo, derali se, rekordno punili stadione, vjerovali njihovim ispraznim riječima i mjesecima gledali bezvoljnost i nonšalanciju na terenu. E pa sad bi bilo dosta. Igrači su, zajedno sa Zajecovom garniturom, sukreatori najveće klupske sramote u posljednjih 10ak godina.

Vrijeme je za potpuni reset. Nećeš pristati na smanjenje ugovora nakon što si odigrao sramotnu sezonu? U redu, vrata su ti otvorena. Podrška bobanu, treba se svih primadona konačno riješiti. Jednom za svagda. Upozoravao sam na to prošlo ljeto, tada se nije napravila željena rekonstrukcija momčadi i zbog toga ćemo ispaštati godinama.

Igrači su imali priliku pričati na terenu, to nisu učinili i sada je vrijeme da se pokriju ušima.
  • Doktor Kunić
    4.8k
    jel to insajderska ili?? Ne mogu vjerovat :scream:
  • austrijanac
    6.9k
    Bi li itko od vas ovdje pristao na smanjenje godinama unaprijed dogovorenih ugovoraCaptain America

Pa velika većina ne bi pristala, kao što ih velika većina ni ne osuđuje što ne pristaju - ako je sve to istina što novinari seru.

No isto kako ne bi pristali ni ti ni ja, mogu ti reć sa sigurnošću da ako radiš u nekoj većoj korporaciji, a Dinamo to na neki način je, nakon katastrofalne godine kao ova, i ti i ja bi kao radnici te korporacije bili razmatrani za otkaz jer revenue targeti nisu ispunjeni.

Štoviše, mislim da nema puno napada na te igrače, pogotovo znajući da ovi kojima je ponuđeno smanjenje su tako i tako bili više-manje na odlasku.

Ako pristanu na smanjenje, super, ako ne, odlazak je bio izvjestan tako i tako.
  • K3p
    287

Nabijem na kurac i tebe i igrače...

U firmi nema bi li pristao na smanjenje ugovora, ili ćeš potpisat ili dobiješ otkaz. Pogotovo kada si odgovoran za gubitke, financijske i reputacijske. A igrači to definitivno jesu, na stranu i treneri i uprava.
    Imali su preko nekoliko prilika da isprave ove sezone sva govna koja su razmazali i nisu. Ne da nisu da za stat na njihovu stranu, nego su u više navrata zaslužili i po piksi dobit ove sezone.
  • OsamŠest
    5.2k
    jel to insajderska ili?? Ne mogu vjerovat :scream:Doktor Kunić

Osvrtnik mi je javio, tak da insajderskije ne ide!
  • Crni86
    10.9k
    Tu nedostaje jako punoemilperska

Koliko puno? Poslovni rashodi su za 2024. godinu bili 55 milijuna eura amortizirana vrijednost igraca 6 milijuna eura. To je 61 milijuna eura.

Isto tako opet se samo dotices te prosle godine i izostavljas zadnjih par sezona koje su zavrsene sa plusom kao da se one ne ubrajaju. Zadnje dve godine imamo 13 milijuna eura dobiti. Znaci samo kad se malo sire pogleda vec je slika svjetlija. I zato bas spominjem da ta greska iz FS-a uopce nije toliko znacajna jer ti prihodi postoje i nisu precijenjeni.

Naravno 2026. godine ce vec biti problematicno jer nemas igraca za prodaju i tesko ces namaknuti sredstva bez Lp, i bit ce nam nepresusna vjerojatno liga prvaka i jako je bitno posloziti pricu da iduce sezone budemo pravi.

Sa kim je Boban posvadan? To su sve navodi medija. Na kraju da su place previsoke jesu jer je bez LP i prodajte jako tekso zadrzati taj ritam. Sve dok mi necemo imati veci udio fiksnih orihoda imat vemo istu pricu. Isto tako ne zeli dat placu igracima koji su underachivali i izgubili su naslov od pet puta jeftinije rijeke. Zasto je onda Ljubicic uspio dobit dobru placu kad smo u takvom problemu?
  • GOAT
    2.7k
    A tko je taj Lukic kojeg spominjete?
  • PatrikDirektor
    46
    mladi veznjak salzburga nedavno je odlucio igrati za hrvatsku trenutno igra za drugu momcad
  • Noel
    11.9k
    Gazi Zvone! A na prvoj konferenciji za koji dan
    očekujem da se sjetiš mame svim ovim žoharima i parazitima Mamićevim koji se nazivaju novinarima.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Jesam za rezove i mora ih biti, ali nije dobar smjer da baš implementiramo 8-9 igrača u prvih 11 u tako malo vremena. To ne uigrava ni Guardiola.

S druge strane, opet bi ih se iz glave riješio još 4-5. Ne znam, ne znam, jebena i nezahvalna situacija je Bobanu ostavljena.
  • Georg Koch
    6.1k
    jedva cekam prvu presicu da ih Zvone lagano usuti, pametno, mudro, mirno a opet znalacki 16 razina iznad.
    Nedavno smo imali sastanak povjerenika na kojem je izmedju ostalih bio i Boban, slusati ga to je cista fantazija.
    Covjek je miran, pametan, autoritativan sve u jednom...
    Jednostavno cisti plafon, i kao sto je rekao jedan od povjerenika, puno veci i financijski jaci klubovi nemaju mogucnost da ih vodi ovakva jedna velicina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.