• striko
    2.2k
    Rebić uskoro free
  • Droljo
    17.3k
    Hajduk će platiti odštetu Istri od 450.000 euraNogo

Taman su toliko dali hns-u ove sezone za ultra spiku. Najs
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Dokaz koliko je HNL eksplodirao u zadnjih par sezona je i scena sa igrališta na kvartu danas, gdje tri klinca pucaju na gol, a jedan od njih, nakon što su prva dvojica odabrali klubove, se dere:

”Dobro, ja sam onda Šibenik!”

Dvaput sam se uštipnuo da budem siguran da sam zaista vidio i čuo to.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Dakle ovo je sve, ovod je već krenula panika od Hajduka, a sezona završila prije 3 dana. :rofl:

Garcia je dobar pick, ali tamo može bilo tko izboriti pa tako i on. Nama je najvažnije da se sredimo, napravimo dobru ekipu i jako krenemo u sezonu.
  • Krizy
    58.2k
    Gennaro Gattuso
    Gonzalo García

Osim inicijala G.G. - bivši i budući treneri Hajduka će dijeliti još jedno G - gubitnici.
  • Jaro
    10.4k
    Gennaro Gattuso
    Gonzalo García
    Krizy

Ovo da ustede na opremi - samo dosadasnju sa GG inicijalima daju novom treneru, ak ne pase velicina, bude neka snajderica rijesila...
  • bbb medimurje
    4.1k
    Znaci tovarima je selahi s 500k godisnje place preskup
    Znaci igraci bez ugovora s godisnjim potrazivanjima do 500k, vidjet cemo ko ce im za te novce doci
    Mislim da se oni bas okrecu svojoj akademiji
    Ak zadrze sigura i pukstasa moglo bi to biti ok
  • Crni86
    11.7k
    Ono što je u cijeloj priči intrigantno je da je kontakt iniciran od strane grupe bivših igrača Hajduka koji su u kombinacijama za preuzimanje vođenja kluba, oni su se raspitivali o mogućnosti Džekinog dolaska na Poljud. - i onda se pisac ovog clanka onak malo cudi kako nije poslana nikakva ponuda od strane hajduka hahaha

A tekst iza toga kako taj skup igraca ipak ne ulazi u hajduk.

Jos kaze kako bi Dzeko doso ak se slozi konkurentna momcad, novac nije problem. A ovi nemaju 500k za godisnju placu…

Dobro je jucer napisano - medijski se krpaju opet, stvaraju hajp ko i prosle godine, a od svega toga na kraju nista.
  • Droljo
    17.3k
    Znaci tovarima je selahi s 500k godisnje place preskupbbb medimurje

Nije njegova plaća uklesana u kamen. Koliko isti igrač traži rijeku a koliko nas?
  • NORTE
    16.7k
    Mediji pišu da je ulogu u prelasku Garcije odigrao i gradonačelnik Pule.
    Da se bar zakrve ovi klubovi.
  • darkcro
    94
    demantirano od gradonačelnika, patka, još uvijek su izbori
  • Tvrdica McTvrdi
    587
    Nategnuto, ali s tim debilom je uistinu sve moguće, on je baš teža tovarčina i minira rad Istre na svakom koraku.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Silic
    Sigur uremovic skelin hrgovic
    Pukstas Zaper krovinovic
    Durdov livaja sego

Na klupi:Banic, Diallo, Capan, Kalik, Bamba, Brajkovic, (Šarlija)

Sigurno odlaze Biuk, Rusin, Mlakar i kolko se pise Prpic se prodaje
    Treba vidjeti u kakvom stanju je zaper nakon godine i pol bez nogometa
    Treba vidjeti kaj bude s rakiticem, melnjakom

Znaci bas puno dolazaka ih ocekuje
  • NORTE
    16.7k
    Znaci bas puno dolazaka ih ocekujebbb medimurje

Čime će ih dovesti?
  • Tvrdica McTvrdi
    587
    Milijarda duga i prodat će jednog stopera u HSV, najs. Zake se mi mučimo stalno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.