• GeneralNapoleon
    1.6k

Da ovo je grozno. To je razina hajduga. I onda cemo se cudit sto se mucimo. Dok je Cacke bil smo vrijedili 115m i to se vidjelo i na terenu.
  • Tvrdica McTvrdi
    198
    Porazno je da osim Stojkovića ne vidim da ćemo imat ikog u narednom razdoblju tko može postat dvoznamenkasti. Nadam se stvarno da u akademiji ima nešto, ali koliko čitam tu natpise nemamo razloga za optimizam. Trebalo se mislit na to kada se odustajalo od Belje, Frigana, Šotičeka itd itd
  • Captain America
    20.2k
    Majstore izgubili smo prvenstvo i kup…BBB Mataa998

Upali si snimku zadnjeg derbija na Poljudu i onog prethodnog kad nije bilo nikog od nositelja. Zadnji derbi nismo imali neku igru, ali smo izvukli 3 boda na pobjednički gen i iskustvo.

Naslov smo izgubili u prvom djelu prvenstva kad su ozljede pokosile nositelje ekipe. Sad će Boban "pokositi" nositelje. Vidjet ćemo kako će to izgledati na jesen.
  • Noel
    11.8k

Daj se odluči jesmo naslov izgubili zbog Zajeca, Dinamovog proljeća, kriminalne selekcije Marića, otkaza Jakiroviću otkaza Bjelici, dovođenju Cannavara, Možemovaca u Dinamu ili sad po novoj tvojoj teoriji zato što su nam falili senatori zbog ozljeda.

Naslov smo izgubili jer se našim primadonama nije dalo igrat u HNLu i jer ih boli ona stvar za Dinamo. Uspjeli su promjenit 4 trenera.
  • ElDorado
    4k
    Kak će to Boban pokositi nosioce?!
    Ademi nemre više, Rile još manje, Petko je kronično ozljeđen, Sučića je prodao Marić, uvjeren sam da bi ga Boban ostavio i oko njega gradio novu momčad.
    I kog relevantnog je Boban pokosio?!
  • keppi
    363
    Najbolje još riješiti i Mišića, ako ne ode i sam pa onda 4-5 mjesto.
    Imam pun respekt i poštovanje prema Bobanu, ali ovo zasad više vuče prema Mariću nego li nekom boljitku.
  • Crusades
    16.1k
    Nije Boban nikoga pokosio, pokosili su se sami s odbijanjem ugovora (po ovome su i Petku i Riletu ponuđeni novi ugovori) i sa svojim (ne)prezentacijama na terenu i brojem ozljeda (Rile i Ademi).

Jedini koji je još koliko toliko na razini je Miške, a i njega treba krenut dozirat..
  • Diavollo094
    4
    Još se najveći strah trener
  • hardek
    4.5k
    Ovo sve što radi Boban je trebalo napraviti još prošlo ljeto. Ovako smo izgubili godinu dana u vjetar
  • Captain America
    20.2k
    Daj se odluči jesmo naslov izgubili zbog Zajeca, Dinamovog proljeća, kriminalne selekcije Marića, ili sad po novoj tvojoj teoriji zato što su nam falili senatori zbog ozljeda.Noel

6 igrača je bivši trener tražio prošlo ljeto (po 2 u svakoj liniji) za prvih 11. Sportski sektor to nije ispoštovao, dapače izbušili su trofejnog trenera koji je lani uzeo naslov s 8 bodova prednosti. Mi bi se bez ozljeda dovukli do naslova jer bi se na silu došlo do boda koji je falio protiv Istre, Gorice ili Belupa jesenas. To ne amnestira sportski sektor jer da su oni napravili posao za ocjenu dovoljan prošlo ljeto bi Dinamo u nedjelju slavio naslov i ne bi ovisio o zdravlju Petkovića, Mišića i Sučića. Ovako se spiskala lova od LP i sad Boban od govna treba (mislim na reducirani budget za rekonstrukciju) napraviti pitu.

Naslov smo izgubili jer se našim primadonama nije dalo igrat u HNLu i jer ih boli ona stvar za Dinamo. Uspjeli su promjenit 4 trenera.Noel

Kako im se dalo igrati zadnjih 6 godina? Jedini parametar koji se promijenio je vodstvo kluba. Vodstvo kluba je mijenjalo trenere, a ne igrači.
  • mrgud
    438
    Još nije ni počeo prijelazni rok a već vlada panika.Mislite da će Boban složiti ekipu 2 mjesto?To što je Boban najavio igru za puno trke i inteziteta sa senatorima to ne ide .Opet bi imali neko polovično rješenje i kada ne bi išlo bila bi paljba po Bobanu.Pustite ga da odradi prijelazni rok do kraja pa mu onda sudite.Puna podrška Bobanu
  • Crusades
    16.1k
    Bivši trofejni trener je po tome sam sudjelovao u svojem bušenju budući da sportski sektor u dogovoru s njim nije doveo lijevog beka i trećeg napadača jer je isti procijenio da jednu poziciju mogu pokrit Ogiwara i RPG, a drugu Kule i Petko koji je već u prošloj sezoni bio ozbiljnije načet i nedostupan.
  • Ludovic IX
    8.6k
    Petko ima ugovor do iduce godine. Kolika je ono klauzula da moze otići? Znači, želi u neki klub koji ce ga platiti a da igra i neku važnije ulogu. Rekao bi da i ako ne potpiše, da ostaje još tu godinu
  • crophantom
    638
    Mi cijeli kostur ekipe mijenjamo, to Bog osobno ne odradi u jednom prijelaznom roku. Po meni je totalni reset ispravni potez, a treba dati podršku u tome onda i kad na jesen potencijalno budemo izgledali katastrofa. Tu će trebati par prijelaznih rokova da se složi neka nova ekipa.
  • Crni86
    10.9k
    nema vise klauzule

Ne bi se dao kladit da ce ostat ak ne zeli novi ugovor. zvone slaze novu pricu sta ce ti tu igrac koji ce ovdje ostat samo godinu dana i pitanje u kakvom stanju.

Ovako mozes uzet koji euro na njemu i oslobodit prostor za igraca na kojem ces gradit te nove obrise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.