• Brusa
    3.3k
    kladim se u pivo da neće doći bolji napadač od Sandra Kulenovića. :meh:
    Shvatite to kako hoćete.
  • San Lorenzo
    19.4k
    Gotovo je, Petković odlazi iz Dinama!Ivdzo11

Hvala za sve, sretno i doviđenja...posljednje dvije sezone propustio ogroman broj utakmica, sumnjam da bi iduća bila drastično bolja po tom pitanju...rječima Generala, 'okrenimo se budućnosti!'.
  • NitkoBitan
    27k
    Za pocetak da izrazim nadu da ce Rijeka osvojit kup i da cemo mi uc direktno u EL, u tom slucaju...

Kad napravit promjene ako ne sad? Pikiranog trenera imamo, do pocetka nove sezone puna 2 mjeseca, vec nekoliko novih osiguranih igraca... Vec sezonu dvije odgadamo smjenu generacije koja je uvijek bolna, a sad realno moze biti najmanje. Dosta vremena za pripreme i uigravanje, a realno dosta vremena i do potencijalne grupne faze u kojoj mozemo bit konkurentni.

Sve sam vise siguran da u novoj sezoni gledamo Dinamo u kojem vlada zajednistvo u svlacionici, koji leti po terenu i koji je motiviran do kostiju. Ako cemo bit takvi takva ekipa ce i izbacit novog pojedinca na tragu Sucica i Baturine.
  • Marc
    477
    U principu, Boban sada radi sve ono što je Marić trebao napraviti još prije godinu dana. Nažalost mora to odraditi u puno težim uvjetima i s većim rizikom, jer bi još jedna sezona bez naslova bila stvarno ubitačna. Ako stvarno Petko odlazi, nisam baš siguran da je Mierez najbolja moguća zamjena, prije bih tu očekivao da dođe još jedan pravi bomba napadač. Sve u svemu, kad čitam sve što se piše, imam osjećaj da će Boban u ova dva mjeseca napraviti više nego svi prije njega u Dinamu u zadnjih 10 godina. Uglavnom, vjerujem Bobanu i nekako sam miran i puno mirniji nego da je sportski direktor postao neki Španjolac, Talijan ili Portugalac, kakvi su se spominjali.
Podrška Zvoni Bobanu!
  • Diavollo094
    4
    Previše glavnih igrača odlazi odjednom
  • Tvrdica McTvrdi
    216
    Ponovio je Tarzan neki dan u intervjuu da je teška ta ozljeda koju ima (pubis). Očigledno se to ne će magično zaliječiti, a da najplaceniji igrač, kapetan igra 5 cijelih utakmica u sezoni je neprihvatljivo. Ponovit će nam se da će otpast nakon dvije utakmice i onda će igrat Kulenović jer niti jedan bolji napadač ne će doć zbog Petka. Zbogom, nažalost. Ušao je u dinamov (a ja ću reći i reprezentativni) panteon.
  • dinon7
    1.8k
    Svi smo mi “emotivno” vezani za cijelu ovu garnituru igrača koja nam je donijela toliko veselja i užitaka.
    Nažalost ista ta emocija i strah od promjena nas je ove sezone dovela gdje je. Vise me je strah ostanka tih igrača nego dolaska cijele jedne nove momčadi. Ukoliko u svemu ovome ima istine, palac gore Zvone, samo tako naprijed
  • ArtVandelay
    118
    Ne veselim se petkovom odlasku, kad mu se ne da i kad je ozljeden je bolji od 99% igraca u ligi. Nekoj kvalitetnoj zamjeni ne znam koliko se mozemo nadat jer dobri napdaci su skupi, a mi novce neke prevelike dat necemo.
  • Davieboy86
    519
    Znaci ako imamo novog trenera i novi stil igre, te ako Boban inzistira na visokom intezitetu igre, sto je podebljanim slovima navodno upisano,nema apsolutno nikakve logike igrati sa covjekom u takvom sustavu koji to igracki nije. Da ne govorim o cinjenici sto je Petko propustio pola sezona zbog raznoraznih ozljeda. Cak i da je dobio ponudu za klupu, ocito ju Petko nije prihvatio.Sta panicarite ljudi. Porodiljni bolovi su navodno vrlo bolni ali iza toga dolazi novi zivot.Zvoni apsolutno vjerujem jer ako je sa Maldinijem sa onakvim igracima i proracunom tadasnjeg Milana uzeo naslov Italije onda tko smo mi da mu sudimo?! A covjek jos nije sluzbeno ni u klubu. Ohladite ljudi malo. Vode vas emocije , a ne logika i cinjenicno stanje .Zvone ožeži dalje!
  • ElDorado
    4.1k
    S tom ozljedom gdje on uopće može proći lječnički? Jedino da ide dić lovicu na istok
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Boban ga je htio zadrzati, nije dakle da ga nije imao u viziji, tako barem piše
  • Izet Hajrović
    5.1k
    slažem se, samo ne znam koji bi ozbiljan napadač mogao pristati na 750k plaće.
  • keppi
    363
    Prema Transfermarktu sada vrijedimo oko 82 milijuna. Bez Baturine, Sučića, Petka oko 40-45. Najskuplji igrač biti će nam Kulenović (4 milijuna). Za mene je to porazno.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Ode li i Mišić, ostat ćemo bez onog pobjedničkog x-faktora koji nas je čupao iz govana zadnjih nekoliko godina.Captain America

Majstore izgubili smo prvenstvo i kup…
  • Blueshadow86
    3.4k
    Svi nešto odlaze, jedino se Ademi i Zagorac nigdje ne spominju, a oni su prvi trebali biti na listi za otpis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.