• vlatkomarkovic
    1.7k
    Puno se ovdje komentira Valinčić iako još posao nije ni upola dogovorenCastAway1986

Dogovoreni su uvjeti s igračima, zapelo je na odstetama, ali će se brzo riješiti, ovi dolje nude više kroz rate i udjele u preprodaji i bonuse... Što se neće ostvariti, a možda i Bjelanovic blefira...

Istra to jako dobro zna...
  • criticus
    4.3k
    ovi doljevlatkomarkovic

Pod ovo mislis Hajduk? Pa mogu jedino u dionicama Thommya da očerupaju jadnog čovika do kraja.
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Pa kažem možda ovaj debil blefira...
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Hajduk ne moze ponudit nista… jos ako stvarno plate 500k za Garciu, i 300k za drugu momcad oni nemaju ni kinte za prijelazni rok, hvatat ce besplatne igrace
  • Ritam Ulice
    1k
    naci ce puljak novaca za svoga hajduga
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ne moze im dat dovoljno da izadu iz svih tih dugova :rofl:
  • Common Sense
    1.2k
    Vlatko, 50 ljudi je bilo sad za vikend u Madridu u njegovoj vili, najbliži prijatelji i rodbina. Povelo se razgovora o prošlosti ali i o budućnosti. Znam da su ovi naši iz uprave kontaktirali osobe bliske njemu i ispitivali teren, ne znam je li ga Zvone ili Zajec direktno zvao.
  • blue heart 72
    2.3k
    Ne znam kaj se drami u vezi Istre, Valincica i Lisice. Pa valjda je ovaj dvojac za kojeg smo izgleda zainteresirani, dovoljno zaduzio Istru i posto su oni izrazili zelju za prelazak kod nas, red bi bio da im Istra izadje u susret i da im ne pravi nikakve prepreke u ostvarenju njihovih snova.

Upsss, ili taj modus operandi postoji kod samo jednog kluba, koji uslisava takve zelje .......
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Valinčić sve riješeno
  • Ivdzo11
    7.7k
    Gotovo je, Petković odlazi iz Dinama! Otkrivamo što se sve događalo i pozadinu razlaza..

Bruno Petković (30) na izlaznim je vratima Dinama, ako se nešto dramatično ne promijeni, jedan od krucijalnih igrača kluba odlazi iz Maksimira! Doznajemo da su Zvonimir Boban i Petković obavili razgovor, na kraju kojeg su zaključili da je došlo vrijeme za rastanak. Nakon sedam dugih godina boravka u plavom dresu, Petković bi sljedeće sezone trebao odijenuti dres nekog drugog kluba.

Ali, kako samo saznali, novac u ovom slučaju nije bio presudan faktor, jednostavno se Petković želi okušati u novoj sredini. Gdje će to biti, u ovom trenutku se još ne može znati.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Nadam se da nije istina.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Nadam se Mierezu. A ovaj Bobanov potez je hrabar, vizionarski! Ako je istina naravno...
  • Crni86
    12.4k
    Petko opet odlazi iz dinama :rofl: da se pita sportske vec je otiso sigurno 7,8 puta

Nema mi smisla nakon zadnje izjave tarzana od koji dan, tako da treba pricekat malo
  • GOAT
    3.4k
    Umoran sam od tih nagađanja oko njega svaki prijelazni rok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.