• shameless86
    264
    Hvala moha..sretno dalje
  • marcio amoroso
    42k
    7 godina bez najmanjeg incidenta, bez šetnje, uvijek maksimum na terenu. Najteže je u stranoj državi zaslužiti respekt, a Moha ga je ovdje zaslužio.
    Sretno dalje!
  • Miro Vugrinec
    8.6k
    Jedan od najdražih stranaca koji su bili u klubu. Naučio hrvatski, poštovao klub, državu, uvijek pozitivan i jako dobar igrač. Zao mi je te ozljede i sto mu je status jako pao nakon nje iako je pokazao u nekoliko utakmica da je on i dalje jedan jako dobar bek, po meni puno korisniji od Rileta, ali eto sto je tu je. Sretno dalje u karijeri, samo daj Boze zdravlja, pa sam siguran da ćemo itekako još cuti za ovog profesionalca i top covjeka
  • gledatelj
    923
    Premalo se spominje s obzirom koliko je dugo kod nas i kako je sve profesionalno odrađivao. Hvala na svemu
  • Nevo7
    970
    Jedan od najdražih stranaca. Žao mi je kaj odlazi. Sretno Moha!
  • CastAway1986
    3k
    Odličan čovjek i sasvim korektan desni bek..Hvala na svemu i sretno u nastavku karijere
  • Crni86
    10.9k
    Ima je propusta, defanzivno nas je ponekad znao kostat. Ali najsimpaticniji stranac od svih, uvijek je davao sve od sebe i to se moglo vidjet na terenu. Predispozicije odlicne, malo vise da je bio skolovan samo bi mu nebo bilo granica.
  • Orc123
    11.7k
    Moha, hvala ti na svemu legendo!
  • ShanKu
    1.5k
    Bit će ovo teški dani sa ovakvim objavama i rastancima... ali kad je remont, onda je remont :meh:
  • Ivdzo11
    6.5k
    Sadegh Moharrami imao je ponudu Osijeka! Mogao je Iranac na Opus Arenu, ali je odbio tu mogućnost. Moharrami se vraća u Iran, po našim saznanjima u svojoj rodnoj državi imati će plaću veću nego što ju je imoa u Dinamu, plaću kojoj niti jedan hrvatski klub ne može konkirirati.
  • rokikaciga
    1.5k
    Moha, sretno ti dalje :heart:
  • prefontaine
    2.2k
    Naučio hrvatskiMiro Vugrinec

Zašto nikad nije pričao na hrvatskom? Bar ja nisam nikad upratio da je dao ikakvu izjavu na hrvatskom, a i po društvenim mrežama je pisao na eng
  • Dzoni
    1.4k
    Hvala na svemu pruženom, sretno dalje
  • Krizy
    56.9k
    143 nastupa (35 europskih)
    1 gol
    9 asistencija
    6x HNL
    1x Kup
    2x Superkup

Sretno dalje Sadegh :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.