• Omake
    14.1k
    Moja teorija je da Škegro cijelo vrijeme zavlači Dinamo i traži klub koji će mu dati 20-30% od sljedećeg transfera. Ne bi me iznenadilo da i Mikić i Jagušić završe u Rakowu. Gdje Škegrin klijent Tudor ipak ima neko ime jel.
  • emreli21
    457
    Mikić bi mogao/trebao ostati, Jagušić nije opcija za Dinamo.
  • FrenchMontana
    1.5k
    Zasto svi pisu da je Jagusic skroz otpao? Koji je razlog da to sto posto nece proci?
  • keppi
    476
    Mnogi mi tu lijepo nabrajamo Perić, Bočkaj, Maaee, Ademi, Kanga...i još neki s velikim ugovorima i možda ne tako više značajnim učinkom te kako ih se riješiti ili za neke bar smanjiti ugovore.
    Mislim da će to biti prvi veliki Bobanov ispit....dali će uspjeti to riješiti i možda još važnije pitanje - na koji način (isplata ugovora, posudba, isplata dijela ugovora, raskid....ili ako se ne uspije s takvima niti dogovoriti).
  • Orc123
    14.2k
    Jagusic nije opcija ali jesu Valincic, Rozic, Soldo, Lisica, Mitrevski?
    Tko tu koga? Jagusic je top talent na razini Stojkovica a ovi nisu ni razina Bulata ili Kacavende kad je dolazio pa znamo kako je zavrsilo, a kod Kace se vidi da je dobar za rotaciju i tjt....prije bi rekao eksplozija kao Stefulj, Kastrati ili Juric jednu sezonu i zavrsit ce kod nas I onda sljedece godine trazi posudbe.

Ove godine imamo problem i moramo u rekonstrukciju momcadi ali sve mi se vidi da bi moglžao biti deja vu i sljedece ljeto ukoliko su sve ove info koje izlaze tocne.

Iskreno se nadam da nisu!
  • Olmic
    5.5k
    Znaci imamo info tu od nekih da je Moris zavrsen, a kaze direktor Istre da se nikada nije cuo s Dinamom za Morisa
  • Crni86
    18.3k
    Reko je i da garcia ostaje pa evo pise se da je pitanje trenutka kad ide u hajduk.
  • Laugreano
    4.8k
    Kad decko od 19 godina prima loptu sa glavom gore, i prije nego lopta dođe do njega, vec zna sto ce napravit s njom, to je znak da je top talent. Ne vjerujem da Jagušić nije opcija, jer jednostavno odskače. Ako se proda Baturina, uvjeren sam da dolazi.
  • keppi
    476
    Ljudi kakvo je vaše mišljenje o Pajazitiju?
    Ima samo 22 godine, tehnički mi se čini čak jako dobar. Ne znam kakva su mu "pluća", obavezna igra te golovi i asisti.
    Nekako mi (ne potpuno pozicijski) vuče na priču s Frukom...pa da se ne bi ponovila.
  • Olmic
    5.5k
    rekao je da se nije javio ni garcia ni njegov agent u klub i da ga smatraju trenerom
  • hardek
    7.8k
    Ljudi ovdje ne shvaćaju da nama ovo ljeto treba 10 igrača. S obzirom na kvantitetu ljudi koji moraju doći, uzevši u obzir da Lige prvaka nema a i Europska liga nam ovisi o tome kako će se Rijeci dić ona stvar plaćanje Jagušića 2 milje eura u ovom trenutku je teško izvedivo.

Nije to ona situacija od prije par godina di ti je ekipa složena i onda platiš 2,3 igrača 2-3 milje za osvježenje ekipe. Ovo je puno kompleksnija situacija
  • Dani Olmić
    2.1k
    Sad je Zvone tu i s obzirom na katastrofalnu sezonu i pod hitno potreban remont ekipe trebamo POJACANJA, a ne prinove s kojima smo vec dovoljno nakrcani … Ako ovo ljeto isto ne ispadne nista bolje sto se tice prijelaznog roka onda se polako zaista treba zapitat u cemu je problem.. onda fakat mislim da je problem u necemu drugome a ne u struci.

Ili netko koci transfere ili se jednostavno nema para za pojacanja ili dobri igraci ne zele u Dinamo/HNL, nema druge…

Sad Boban ima cijelo ljeto vremena, pa molim lijepo da onda i pokaze zbog cega je dosao
  • crophantom
    2.6k
    Netko tu sere/blefira, novinari ili ovaj predsjednik Istre :D
    Ja i dalje vjerujem da se nešto može oko Jagusica, lik ima ono nešto... neznam s kim su igrali, ali prema dečku ide loš pas za popizditi, okrenut je leđima prema suparničkom golu, praktički gleda na klupe, na leđima ima 2 igraca. I dečko iz prve petom među ta 2 igraca odigrava naprijed, a što je još bitnije, odmah nakon dodavanja kreće u otvaranje, ne stoji na mjestu i divi se svom potezu. I imao ih je takvih ohoho ove sezone.

Ne uklapa se možda u ovu neku filozofiju dinamike možda i raznih Lisica koji jure po bokovima ko navijeni, ali baš bi mi bilo žao da propustimo dečka.
  • Enco
    605

Koliko ja znam Vrdoljak radi za Aliaja, a Aliaj je agent Valinčiću.Ako je ta info da su se posvađali točna onda
    pitanje sto ce biti s Morisom
  • ElDorado
    8.4k
    daj objasni to svom kolegi Sjevernojstrani :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.