• CastAway1986
    3k
    Vjerojatno je cijena u pitanju , šteta jer se moglo ga koristiti na šestici ili na stoperu
  • Miro Vugrinec
    8.6k
    Franjić je u Wolfsburgu kao Oliveras u Dinamu. S 22 godine kad je bio bolji igrač nije vrijedio ni tih 7 milijuna za koje je prodan zbog kombinacije s Kovačem(novci se okrenuli i oba su iz istog sela iz Livna). Tako da za njega Wolfsburg neće dobiti ponudu veću od milijun dva garantiram.

Kad sve to znamo, znamo i da Wolfsburg kad to skuzi(pred kraj prijelaznog roka), da ne mogu dobiti novce neke za njega ce biti primoran pustiti ga ili na novu posudbu pa plaćati dio place ili ga prodati za nekih milju dvije. Tako da ne bih uopće otpisivao ostanak/dolazak Bartola u Dinamo ppgotovo znajuci da nije igrao ni u Sahtaru ni u Darmstatdu(najlošijoj ekipi Bundeslige). Tako da nema šanse da će imat boljih opcija od Dinama, niti će ga neko platiti. A za milijun do dva je bolji 5 puta od svih hnl igrača koje dovodimo
  • emreli21
    362
    ma Boban ga ne želi. Ni pod razno.
  • Miro Vugrinec
    8.6k
    Miro Vugrinec ma Boban ga ne želi. Ni pod razno.emreli21

S tim dijelom nisam upoznat pa ne mogu ni pričati o tome. Ali Bartol je za hnl prilike odličan igrač i super zahvalan igrač, gdje god ga staviš odradi korektno. Lijevi bek, stoper, zadnji vezni, sve može odraditi, s tim da mu je lijevi bek najneprirodnija pozicija, a opet ju odigra koliko toliko korektno. Ako ću ga usporediti na zadnjem veznom nije ništa lošiji sigurno od Solde, ako ću ga usporediti na lijevom beku( na razini Dinama) ne bih rekao da je lošiji od ijednog beka u hnl. Ako xu ga usporediti sa bilo kojim lijevim stoperom u hnl također ne vidim da je netko bolji od njega. A u hnl naši klubovi za bilo kojeg takvog na bilo kojoj poziciji traže i vise nego sto Bartol vrijedi koji može pokriti 3 pozicije.
  • emreli21
    362
    Bartola bi uvijek imao u svakoj momčadi. Svakoj.
  • hardek
    4.5k
    Ovo mi jedino ima smisla ako ga ne želi na lijevom beku jer tamo želi klasičnog beka. Jer Bartol je stvarno koristan igrač za rotaciju jer može pokriti više pozicija. Plus sve to je i home grown što je jako bitno za registracije u Europi, npr ove sezone nismo mogli registrirati maksimalan broj igrača u Ligi prvaka jer nismo imali 4 home grown igrača.
  • emreli21
    362
    slazem se. hoće brz i motoričan dinamo. zato izabrao Kovačevića, njegove momčadi (varazdin i SB) kao imaju jak intenzitet. i zato se rješava većine igrača. hoce momčad punu ritma, igrače koji mogu sprintati gore dole 90 min. soldo, ljubicic, lisica, valincic, mudrazija, samo takve. najbitniji mu je ritam.
  • Dudu9
    1.8k
    iskreno mi i jesmo izgubili naslov ove sezone jer nam igrači bili usporeni, izgledalo ko da nemaju volje igrati
  • Zagi
    9.8k
    hoće brz i motoričan dinamo.emreli21
    Koji to naš igrač igra u višoj brzini od Franjića?
  • rokikaciga
    1.5k
    Kač.

Uostalom, to je razlog zašto se priča da će jedno 15ak igrača potražiti novu adresu od lipnja, a dovode se motorični igrači sa mogučnošću ponavljanja.
  • Zagi
    9.8k
    Je okej, Kač i Stojković.
    Al ako Bartol ne zadovoljava , treba nam 25 novih. 15 je debelo premalo.
  • rokikaciga
    1.5k
    Bartol nije dinamičan bek, a ne znam vidi li ga Zvone kao zadnjeg veznog. A preskup nam je da bude "katica za sve". Tko zna koliko Wolfsburg traži odštetu za njega, a pošto Zvone smanjuje troškove ne znam je li Bartol taj igrač na kojeg bi Zvone potrošio milijune.

Da se razumijemo, ja sam 100% za to da Bartol ostane jer dečku plava boja teče venama, naš je dečko i ima sigurno još 6-7 sezona na ovoj i višim razinama.
  • Zagi
    9.8k
    Bartol nije dinamičan bekrokikaciga

Nije ali je dobar bek.
    Moha je npr dinamičan bek ali nije dobar bek.

Bek je obrambeni igrač. Prvo obrana, a onda centaršut.
  • rokikaciga
    1.5k
    Ma slažem se ja s tobom, ali Zvone očito traži drugačiji profil igrača a misli da postoje dinamični+solidni u oba smjera.

Dokaz tome je da na desnom beku dolazi Valinčić koji nije propuh iza, dinamičan je a bome nije niti loš prema naprijed.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Meni je tu onda najzanimljivije da se kod transfera isto nesto lagalo. Jer uvjeren sam da se tada po novinama pisalo kako je odlicno odraden posao zbog toga sto imamo i opciju otkupa za 2m eura pa cak i opciju produzit posudbu za jos godinu dana. Pretpostavljam da je jedan odredeni covjek ocito sirio lazi kako bi sebe pokusao isprat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.